bosanma nedeni?!

Ayrildik, ailemin yanindayim. Ailesi icin beni kovdu. Ailesi tepemizdeki seytanlar. Olucagi yoktu.. Herkes soyluyor daha fazla tahammul edilmezdi zaten. Kocam beni hic koruyup kollamadi..
Esinde sorun olmasaydi ailesi bu kadar şeyi yapamazdi..

Benim gibi düşünen birileri daha varmış. İnsan Mutlu olmak için yaşar, gerisi boş... Eşini seven aldatılmayı affedebilen bir kadın bile bu çizdiğiniz profildeki bir kadından daha mutludur. Böyle örnekler de olabilir yani.Bazen kadını kafese sokan yine kadın diye düşünüyorum, Temelinde ise kendi mutsuzluğu var, ben yapamadım sen de yapma... (İyi niyetle sabrı, tevazuyu öğütleyen hiçbir yorumcuya değil sözlerim, yoksa böyle arkadaşlar da çok, bilirim)

Eski konuma bi goz atarken (arada nostalji yapmayı severim :) ) yorumunu gördüm ve nasil alintilayip cevaplamamisim dedim kendime.. Yillar sonra ozur diliyorum sevgili Kulitta :)) Yavrunun yaklasimi ve cümleleri oyle hosuma gitti ki, masaAllah diyorum.. Gencecik cocuk bunu dusunurken baba dedigi koskoca insanin dusunememesi, dumduz bakmasi.. Gerçekten algı, idrak cok farkli seyler..

Bu arada konu eski evet, birazcık hortlatmis olacagim ama yazmak istedim iste..
Bosanma sonrasi can havliyle açtığım bi konu imis simdi okuyunca.. O dönem onemsiyormuşum kimin ne dediğini ama simdi umrumda bile degil, gayet de iyiyim Allah a çok şükür.. Zaman miydi yoksa o ilacın adı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…