- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
Evet olabilir ben ogretmenim evliligimin ilk yilinda atandim o da uni terk normal bir iste calisiyor..ama ben hicbir zaman o konuda onu rencide edick herhangi bir soz veya davranista bulunmadim,kendi arkadasi var evli arada gorusuyorduk oylesine aramis ben de durumu soylemistim.o da onun cok yanlis yolda oldugunu bu zamanda senin gibi ozelllikte olupta senin gibi olan birini asla bulamaz dedi bana..yani sen ona oyle bir davraniyordunki dedi sanki o ogretmendi de sen daha dusuk statude olan kisiydin dedi..kompleks ve takinti olabilir mi?
Esimin ciddi anlamda sorunlari vardi..tek derdi ailesiydi yani onlar yasli yarin yoklar diyordu ve onlar icin elinden geleni yapiyordu bana da biz senle hep gidrrz hep yapariz diyordu..ailesine karsi kendini suclu hissediyordu belki de onlarin ustune tasinmayip ayri ev aldigimiz icin..boyle hep depresyon hali vardi surekli uyuma modu, kendiyle ilgilenme, icine kapaniklik, cinsel isteksizlik filan..ama ne hyaptiysam yardim edemedm cunku onun tum sorunu bendim..aldatma siddet vs turu seyler olmadi.ama senle aile olamadim, sen!e yarini goremedim,senle ben olmayiz farkliyiz gibi soylemleri cogaldi..ve bugun geldigimiz nokta bu..bazen cok karamsarim bazen cok iyiyim..bazen onu ozluyorum cunkj hic yoktan yikti yuvamizi..bazen de nefret ediyorum bana bunlari yasatan insanla olamam diyorum..