- 4 Aralık 2020
- 33
- 18
- 22
- Konu Sahibi Yeni hayata yeni sayfa
Eşim kafkalarımızdan bunalmış falan dedi bosancam dedı önceden darpda gördüm kaynanam ve gorumcem yüzünden kavgalarımız oldu arkadaşları yüzünden de ara da bir de olsa alkolde alıyor yuksek sese. Tahmul edemiyor sinir hastası biraz bir suru olay oldu çok anlatmak istemiyorum kızımın velayetini bana mı yoksa babaya mı verilir eşim ortak velayet istediği için anlaşmalı boşanmak istiyor ben psikolojik ve normal şiddet gördüğüm için çekişmeli istiyorum ilgi istediğim için bile kavga etıyoruz nerdeyse 2 aydır annemlerdeyım bosancam diyor çocuğu görmek için gelıyor 2 saat falan görüp gidiyor kızımı çok sevdiğini ve çekişmeli bosanırsak ne olursa olsun senden alırım diyor sana bırakmam diyor sürekli çocuk var diye bosanmayalım falan dediğim de oluyor ama o istemiyor artık , 1 haftadır tlf aramayı da kesti boşanma davasını ben acayım diyorum ailem para konuda bana yardım etmiyor evli ,baba evinde kocası bosanmak ısteyen ama bir turlu davayı açmayan biri olarak duruyorum abjm acıcam diyor gelince ona bile güvenmiyorum aılemden dıslanmıs biriyim eskiden de oyleydım şimdi de oyleyım çok sevılmıyorum ne yapmLıyım yardımcı olursanız sevinirim