- 28 Mayıs 2020
- 5
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi nevin11221
Q yı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende anlamadım yalnızca ona sordum kavga esnasında neden 2 yıllıkken bana 4 yıl dedin üzerine 1. Lik le mezun oldum neden dedim diye çok normal birşeymiş gibi davrandı belki panik oldu bunun onun sırrı oldugunu ailesinin bile bilmediğini söyledi ama inanmadım annesinden bişey saklamaz bence.Başıma gelseydi büyük kirilirdi gururum,güvenim. ama neden böyle yalanlar soyledigini bilmek isterdim onu dinlerdim bir kez. Dinlemek için pek şansınız olmamis ama
Herkese bu yalanı söylese bile siz esisiniz size doğrusunu anlatmaliydi. Hadi sevgiliyken üstten sallamistir ama durumlar ciddiye binince anlatmaliydi. Güveninizi geri kazanmadan çocuk düşünmeyin bir sureEvet bende anlamadım yalnızca ona sordum kavga esnasında neden 2 yıllıkken bana 4 yıl dedin üzerine 1. Lik le mezun oldum neden dedim diye çok normal birşeymiş gibi davrandı belki panik oldu bunun onun sırrı oldugunu ailesinin bile bilmediğini söyledi ama inanmadım annesinden bişey saklamaz bence.
Benim merak ettiğim şey şu nasıl evlendiniz ne kadar sürede tanışıp evlendiniz hiç mi tanıyamak sormak araştrmak gereksnmnde bulunmadnz yani şaşırıyorum evlendikten sonra öğrenmenziHerkese merhaba yaklaşık 1 senedir evliyim. Bu süreçte çok problemler yaşadık bir şekilde üstesinden geldik tam herşey düzeldi derken eşimin bana başından beri hayatı ile ilgili yalanlar söylediğini ögrendim. Bana 4 yıllık ünv mezunu oldugunu hatta 1. Lik ile bitirdiğini anlattı tabi ailemede. bunun üzerinden çok fazla yalanları oldu mesela işte 1. Olarak okulu bitirdiği için aldığı iş tekliflerinden bahsetti açıkcası bu konu üzerinden hep birşeyler katarak yalanlarına devam etti ta ki ben ögrenene kadar. Onunla ne zaman konuşsam diye çok düşündüm sakince konuşmak vardı kafamda ta ki bir gün kavga ettiğimizde beni aşagılar gibi konuşunca çok sinirlendim sen kendine bak derken konuyu açtım ama hala yalan üstüne yalan söyleyerek bana açıklama yaptı. Çok sinirlendim evi terk ettim şuan ayrıyız ve ne yapıcagımı bilmiyorm bu kadar yalan söyleyen birine bir daha nasıl güvenirim yada bu kişiden nasıl çocuk yaparım bilmiyorm çok fena kandırılmış hissediyorum kim bilir daha ne yalanlar var benim anlamadığım diye düşünüyorum. Yorumlarınız neler yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Evet bende dedim neden bana söylemedin 1 senedir evliyiz. Ben 2 yıllık okuyanları aşagılar gibi konuştuğum için söyleme cesaretinde bulunamamış. Açıkcası aşagılıyacak biri değilim başından beri dogruyu dese zaten sorun yoktu neden aşagılayım. Kafamı en çok karıştıran bu kadar rahat yalan konuşabilmesi üstelik böyle bir konuda ufak tefek bir yalan değil bunu dediği yetmemiş gibi birde 1. Oldugundan falan bahsetti 1. Oldugu için aldıgı iş tekliflerinden bahsetti. Ayrılmayı düşünüyorum açıkcasıHerkese bu yalanı söylese bile siz esisiniz size doğrusunu anlatmaliydi. Hadi sevgiliyken üstten sallamistir ama durumlar ciddiye binince anlatmaliydi. Güveninizi geri kazanmadan çocuk düşünmeyin bir sure
1 sene sevgili kaldık ve tüm sosyal medyalarnda her yerde fakülte mezunu olarak yazıyordu kimin aklına gelir böyle bir yalan aynı eve girince ögrenci belgesini buldum evde unutmuş bir yerde o şekilde ögrendim.Benim merak ettiğim şey şu nasıl evlendiniz ne kadar sürede tanışıp evlendiniz hiç mi tanıyamak sormak araştrmak gereksnmnde bulunmadnz yani şaşırıyorum evlendikten sonra öğrenmenzi
Ben fakülte mezunuyum. Kendini ezik hissetti bencede ama bana ailesinin bile haberi olmadığından bahsetti birde beni en çok sinirlendiren hani 4 yıllık mezundun diye belgesini gösterdim bana hala ben 4 yıllık kazandım ama okuldan atıldım gibi sallamasyon açıklama yaptı sonra zaten olay koptu bendeSizin tahsil durumunuz nedir? Belki kendini ezik hissetmemek için yapmış olabilir dicem ama abartarak anlatması da akıllıca değil. Size doğruyu söylemesi lazımdı en azından hiç mi düşünmedi e devletten bir evrakdan denk gelir görür eşime ben ne derim sonra diye üzüldüm hayal kırıklığı tabi aptal yerine konmak çok zor
Üzüldüm sizin adınıza. Hakkınızda en iyisi neyse o olsunEvet bende dedim neden bana söylemedin 1 senedir evliyiz. Ben 2 yıllık okuyanları aşagılar gibi konuştuğum için söyleme cesaretinde bulunamamış. Açıkcası aşagılıyacak biri değilim başından beri dogruyu dese zaten sorun yoktu neden aşagılayım. Kafamı en çok karıştıran bu kadar rahat yalan konuşabilmesi üstelik böyle bir konuda ufak tefek bir yalan değil bunu dediği yetmemiş gibi birde 1. Oldugundan falan bahsetti 1. Oldugu için aldıgı iş tekliflerinden bahsetti. Ayrılmayı düşünüyorum açıkcası