Boşanma kararı aldım

Eee madem o kadar özgüvensiz, sizinle nasıl tanışıp, işi evliliğe kadar götürebildi ?benim bu tarz konularada en çok merak ettiğim şey bu oluyor.

Bu tarz konuları okuyunca hamile kalamadığıma dua ediyorum bazen.kimbilir hayatım ne kadar kötü bir yöne gidecekti.

Okurken bağrıma bir ağırlık oturdu, geçmişe gittim.
Çok benzeri bir adamla evliydim, çok şükür ki boşandım.
Hiç düşünme, arkana bakma kendini kurtar.
İnsanı içten içe çürütüyor böyle insanlar acı ama gerçek. Allah yardımcın olsun inşallah.

Benim babamda öyle annemde her işi yaptı şimdiye kadar babam araba kullanır işe gider oara getirir sadece ..canım babam benim ..canım annem ...annem dominant baya birbirlerini tamamliyorlar

Hani çekip çeviririz diye sessiz sakin adamları alıyorsunuz demiş ya ona itafen geçti
Sanki kocası öyle olsa evet benimki de aynen böyle diyecek mi sence Neden soruyorsun sorma boşver
Bazı kadınlar kocasının böyle saksı gibi etliye sütlüye karışmamasından çok hoşnut oluyor ama yani bu kadının beklentisine göre değişir.Bazı kadınlar böyle erkeklerden de hoşlanabilir mesela çok ilginç bi tanıdığım kocasının hiç bi vasfi yok ve o diyor ki ben evin erkeği misyonunda olmaktan çok memnunum ben böyle kendimi çok güçlü ve mutlu hissediyorum diyor.Bazı konular karşıdakinin beklentisine göre değişir.Burada konu sahibi ile eşi uyumlu değiller birbirlerine uygun değiller.Birbirlerini mutsuz ediyorlar olayın anafikri bu.Sebep ne olursa olsun çiftler mutsuzda yani sonuç mutsuzluksa en mantıklısı ya çift terapisi ya da boşanma.

Ay yazın ayrıldığım sevgilimin aynısı gibi. Ayrılma kararımı açıkladığımda da hiç tepki vermemişti. Başta iyi biri gibi geliyor insana. Güvenilir, dürüst iyi ama işte öyle olmuyor. Siz mutsuzsanız çocuğunuz da mutsuzdur zaten. Ama ayrılık kolay karar değil. Ayrıl ya da ayrılma diyemem. Ama devam edecekseniz de bu şekilde devam eder. Düzelmez. Ya da bir de terapi deneyin.

Beraber çift terapisine gidin eşiniz de tükenmişlik sendromu olabilir

Böyle tipler rahat olduğundan dolayı boşanma sürecini atlattıktan sonra kendilerine çabuk geliyorlar merak etmeyin.
Siz onu değil kendinizi düşünün derim.

Bu kadar olmasa da benzer huyları olan bir adamla 6 yıl evli kaldım boşandım.
Pişman olmadım çok şükür.
Öncelikle eşinizi bırakın yani madem bir şans verdiniz ilişkiye bu adamı tek başına bırakın kartını kendisi kullansın gitsin markete kartla alışveriş yapsın.
Ne bileyim başka eksik kaldığı konularda bu adamı zor durumda bırakın yardımcı olmayın.
Bı bakın ne yapıyor ?
Hiç mi cabalamiyor hiç mi umut yok ?
Ona göre kararınızı verin.

Mesela boşanma isteğinizi söylemişsiniz evet üzülüp ağlaması normal ama hemen kabul etmek yerine ben seni kaybetmek istemiyorum senin için mücadele edeceğim diyebilirdi.
Ayrıca psikologa gitmesi gereken siz değil de eşiniz gibi sanki o nedenle ailenizin tavrını yanlış buldum.
Aileler aldatma kumar şiddet vs yoksa çocuklar bosanmasin kafasında.
Ama devir onların devri değil artık.
Evlilikler artık böyle yürümüyor sadece.
Ailelerin desteği önemli evet ama bı noktadan sonra diz kararliysaniz onlardan onay almaya çalışmayın bu hayatı yaşayan sizsiniz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…