- 1 Şubat 2019
- 157
- 116
- 31
-
- Konu Sahibi S u l i e t
Borç ne kadar? Ve ne için? Ben çok meblağ ödemezdim sahsenAİlem anlayışlı boşanmak istediğimi hoş karşılarlar ama nasıl bu raddeye geldiğimizi hiç hoş karşılamazlar.Borçlar benim üzerime ama Yinede anlaşmalıyla kurtulmak istiyorum ben ödemeye razıyım o yüzden pişman olur muyum diyorum
Aİlem anlayışlı boşanmak istediğimi hoş karşılarlar ama nasıl bu raddeye geldiğimizi hiç hoş karşılamazlar.Borçlar benim üzerime ama Yinede anlaşmalıyla kurtulmak istiyorum ben ödemeye razıyım o yüzden pişman olur muyum diyorum
Kaç yıllık evlisiniz?boşanma nasıl atılır bir fikrim yok ama çevremde gördüğüm atlatıp mutlu olan çok insan var. Hakkınızda hayırlısı olsun
Cok yanlış bir düşünce ...1.5 yıllık evliyiz inşallah şu evreyi atlatırsam mutlu olabilirim bende inşallah imtihanımdır ve ben sabırla atlatmışımdır.
Ortada çocuk yokken eğer mutsuzsanız bosanmak en mantıklısı artık bosanan okadar cok arkadasım var ki cok normal gelmeye basladı tabiki insan bosanmak için evlenmiyor ama herşeyde bir hayır vardır daha cok gençsiniz mutsuz oldugunuz bir hayatı yaşamaktansa bosanmak daha mantıklı ileride cocuk da olursa işler daha zor olabilir.Ayrıca bu gibi konularda ben de üzülsem de eşim neden değişmiyor da ben idare etmek zorunda kalıyorum diye düşünürüm o bosanmak istemesse biraz değişmeyi düzelmeyi denesin onun dısında ortak araba vs üzerinize birşeyler varsa onlar satılıp borclar ödenebilir.İyi günler k.k’nın güzel kadınları....
Sürdürmekten yorulduğum ve sonunda canıma tak eden evliliğim var.Harcadığım emeklere yaptığım fedakarlıklara , her defasında merhametime sevgime yenilmekten kendime yazık ediyorum.Çok uzatmayacağım sadece tepeden tırnağa kadar haklı ve yorgunum.Değişik ruhlu bir eşim var çok iyiyken durduk yere birşeylere sinirlenip hakaret edebilen, sorumsuz,insanların içi bile demeden düşünmeden beni üzen biri.Anlık öfkeleri sonra çok pişman olmaları artık beni bitirdi.Direnmek için evlenmişim sanki. Şuursuz harcamaları , verdiği sözleri tutmaması , borcuna sadık olmaması cabası. Her açıdan rezillik yaşıyorum. Son olanda artık boşanma kararı aldım. Kendi ailem üzülmesin diye hiçbirşey anlatamıyorum hatamı yapıyorum bilmiyorum anlatsam kıyamet kopacak sanıyorum ki hiçte ailemi üzmek istemiyorum ama sustukça içime attıkça tükendim.Kendi tercihim severek evlendik karakterini çözememişim bu yüzden herkesten utanıyorum. Asıl sorum boşananlar bu evreyi nasıl atlattınız ? Sonuçta ne yaşanmış olursa olsun arada zamanında yaşanmış güzel günler,hisler hafızada yer etmiş. Pişman olup kendini paralıyor , ailesi sürekli üstüme düşüyor ne olur bir şans daha ver kendini mahvetti diye ama ben bu sefer yenilmek istemiyorum. Sonuçta denenmiş ve tekrarr aynı şeyler yaşanmış. Artık kalbi bir kenara bırakıp akılla hareket etme zamanı geldi. Bu süreçleri nasıl aşabilirim? Boşanmaktan vazgeçmemeyi istikrarlı olmayı ve kendimi üzmemeyi ? Ve bundan sonra mutlu olabilir miyim ? Unutulur mu ? Lütfen yaşayanlar bana ışık olabilir mi? Ve birde yaşanan haksızlıklar ömrümce pişmanlığım olur mu? Çünkü ikna edebilirsem anlaşmalı şekilde tek seferde boşanmak istiyorum ve borçlar üstüme elimde hiçbirşey yok hiçbirşey talep etmek istemiyorum maddi manevi çok emeğim geçti bu yüzden pişmanlık duyarlıyım?Yaşım 25 çocuğumda yok ama çok halsiz ve mutsuzum sanki hep böyle hissedecekmişim gibi. Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Eğer çalışıyorsanız zaten hayatın akışına kapılıp unutursunuz bu aşamaya geliyorsa durumlar sizi cok bezdirmiş demektir yoksa bir kadın kolay kolay ayrılmayı düşünmez.çalışmıyorsanız da yeni hobiler edinebilirsiniz bu sekilde ilişkileri nasıl atlatıyorsa insanlar bosanmayı da atlatabilirsinizBen de ayni donemi yasiyorum suan. Bosanmaya karar verme asamasindayim ve sonrasi beni korkutuyor
Calisiyorum. Zaten isyerindeyken kafami dagitabiliyorum. Eve gidince hüzün çöküyor. Cocugum var 6yasinda. Onunla oynuyoruz falan ama gene de esimle olan mutlu gunlerimizi özlüyorum. Yabanci gibiyiz evde. On gun once buyuk bi tartisma yasadik, bosanacagini soyledi. İki ay sonra okullar kapaninca anlasmali bosaniriz dedi. Ama neden iki ay ben ona takiliyorum.Eğer çalışıyorsanız zaten hayatın akışına kapılıp unutursunuz bu aşamaya geliyorsa durumlar sizi cok bezdirmiş demektir yoksa bir kadın kolay kolay ayrılmayı düşünmez.çalışmıyorsanız da yeni hobiler edinebilirsiniz bu sekilde ilişkileri nasıl atlatıyorsa insanlar bosanmayı da atlatabilirsiniz
Ben de ayni donemi yasiyorum suan. Bosanmaya karar verme asamasindayim ve sonrasi beni korkutuyor