- 14 Haziran 2019
- 8
- 7
- 31
- Konu Sahibi Umudumcennetten1
Merhaba arkadaşlar bu siteyi takip ediyordum bi yazayım dedim.Bende boşanma surecindeyim bi an dipteyim bi an yükselişte duygu karmaşası yaşıyorum.Bi güzel anılar geliyor aklıma bir kötü bazen içim daralıyor agliycam aglayamiyorum,her sokağa çıkışımda insanlarin gözleri üzerimde boşanmak bukadarmi zormuş.erkek tarafı sonucta rahat nasıl olsa erkekya suçu karşı tarafa çok rahat atabiliyor ama biz kadınlar hemcinslerimzdende darbe yiyoruz meşhur teyzeler.
Suanda işe giremiycem bazı nedenlerden dolayi.peki size soruyorum bu süreci ben nasıl atlatırım odamda yarim kalan ceyizim ve gelecek olan ceyizim ben onları ne yapicam her bi esyasinda hatiram var çok zor.peki ben mahkemeye nasıl çıkıcam esimin suratını gördüğümde ayakta durabilirmiyim sevmistim çünkü ve daha 1 sene dolmadı evliligimize 4 aydır ayrıyız konuşmuyoruz.o an onu gördüğümde dik durabilcekmiyimpeki ya sonrasında ne yapicam? Evet ise giricem ama erkekler malum bir daha ben guvenebilcekmiyim karsimdakine
Şimdi size kafamdaki deli sorulari soruyorum
Siz boşanma sürecinde ne yaptınız
Mahkemede neler yaşadınız
Sonrasında eş kişisi pişman oluyormu acaba
Boşandıktan sonra nasıl toparlandiniz
Karşınızdaki insana ben bir evlilik yaptim dediginizde tepkileri ne oldu.
Boşanmış kadınla evlenmemis erkek anlasabilirmi(evlenirlerse)
Son sorum değerli üyeler bu surecimde kitap ve film önerisi verebilirmisiniz?
Suanda işe giremiycem bazı nedenlerden dolayi.peki size soruyorum bu süreci ben nasıl atlatırım odamda yarim kalan ceyizim ve gelecek olan ceyizim ben onları ne yapicam her bi esyasinda hatiram var çok zor.peki ben mahkemeye nasıl çıkıcam esimin suratını gördüğümde ayakta durabilirmiyim sevmistim çünkü ve daha 1 sene dolmadı evliligimize 4 aydır ayrıyız konuşmuyoruz.o an onu gördüğümde dik durabilcekmiyimpeki ya sonrasında ne yapicam? Evet ise giricem ama erkekler malum bir daha ben guvenebilcekmiyim karsimdakine
Şimdi size kafamdaki deli sorulari soruyorum
Siz boşanma sürecinde ne yaptınız
Mahkemede neler yaşadınız
Sonrasında eş kişisi pişman oluyormu acaba
Boşandıktan sonra nasıl toparlandiniz
Karşınızdaki insana ben bir evlilik yaptim dediginizde tepkileri ne oldu.
Boşanmış kadınla evlenmemis erkek anlasabilirmi(evlenirlerse)
Son sorum değerli üyeler bu surecimde kitap ve film önerisi verebilirmisiniz?