Selam bayanlar.benim iki yııldır süren çekişmeli boşanma davam devam ederken davalı olduğun eşim vefat etti .boşanma nedenim maaşımı alması psikolojik fiziksel şiddet vs..ayrıca açmış olduğum ziynet eşyası davam da maddi olarak ev eşyası takı para dahil alabilirmiyim şuanki durumda neler olur bnm gibi olan ya da avukat arkadaşlar varsa bakabilrimisiniz?çok teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma Devam Ederken Davalı Eşin Ölmesi - Bilgisi olanlar bakabilir mi?
- Konu Sahibi gulenay58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma davasi boşanma süreci eş ölümü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabi canim hala esi olarak gozukuyorsun hatta maas kalmissa onu bile alabiliyorsunSelam bayanlar.benim iki yııldır süren çekişmeli boşanma davam devam ederken davalı olduğun eşim vefat etti .boşanma nedenim maaşımı alması psikolojik fiziksel şiddet vs..ayrıca açmış olduğum ziynet eşyası davam da maddi olarak ev eşyası takı para dahil alabilirmiyim şuanki durumda neler olur bnm gibi olan ya da avukat arkadaşlar varsa bakabilrimisiniz?çok teşekkürler.
Selam bayanlar.benim iki yııldır süren çekişmeli boşanma davam devam ederken davalı olduğun eşim vefat etti .boşanma nedenim maaşımı alması psikolojik fiziksel şiddet vs..ayrıca açmış olduğum ziynet eşyası davam da maddi olarak ev eşyası takı para dahil alabilirmiyim şuanki durumda neler olur bnm gibi olan ya da avukat arkadaşlar varsa bakabilrimisiniz?çok teşekkürler.
Çalışmıyodu.takı ve ev eşyası için davam ayrıca vardı nolur acaba?zaten boşanma davası düşüyo dul gözüktüğüm içinTabi canim hala esi olarak gozukuyorsun hatta maas kalmissa onu bile alabiliyorsun
- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Tabi canim senin eşyaların onun uzerinde ne mal varsa onun herseyi senin yani sana kaliyor eger ailesi vermezse polis zoruyla git alirsin zaten cunku senin esyalarin sonucta hoc bisi kimseye birakma al hepsiniÇalışmıyodu.takı ve ev eşyası için davam ayrıca vardı nolur acaba?zaten boşanma davası düşüyo dul gözüktüğüm için
- 26 Ocak 2021
- 744
- 752
- 23
- 35
Hala evli olduğunuz için herşey size kalıyor muhtemelenSelam bayanlar.benim iki yııldır süren çekişmeli boşanma davam devam ederken davalı olduğun eşim vefat etti .boşanma nedenim maaşımı alması psikolojik fiziksel şiddet vs..ayrıca açmış olduğum ziynet eşyası davam da maddi olarak ev eşyası takı para dahil alabilirmiyim şuanki durumda neler olur bnm gibi olan ya da avukat arkadaşlar varsa bakabilrimisiniz?çok teşekkürler.
Çalışmıyodu.takı ve ev eşyası için davam ayrıca vardı nolur acaba?zaten boşanma davası düşüyo dul gözüktüğüm için
takı ev eşyası ya da adamın her türlü malı mülkü nesi varsa miras hakkınız var şu an
yani atıyorum 20 binlik takı alacağınız karşılayacak mal varlığı varsa mirasçılık hakkınız o mal üzerinde devam eder
teoride adamın mirasçılarına karşı dava devam eder de sizin dışındaki mirasçıları varsa çocukları yoksa anne babasıdır
Ziynet davasıdamı düşer bilemedim.evlilik öncesi aldığı bir araç var engelli aracı diye almıştı beş yılı dolmadan satılmıyo bir yılı kalmştı ben maaşımla borcunu ödedimBu dediklerini nereden alacaksın.
Gizli birikimi var mıymış?
Çocuk yoktu bizim anne babadan ablalardan devam eder heraldetakı ev eşyası ya da adamın her türlü malı mülkü nesi varsa miras hakkınız var şu an
yani atıyorum 20 binlik takı alacağınız karşılayacak mal varlığı varsa mirasçılık hakkınız o mal üzerinde devam eder
teoride adamın mirasçılarına karşı dava devam eder de sizin dışındaki mirasçıları varsa çocukları yoksa anne babasıdır
- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Bu durumda arac zaten size kalmıyor mu?Ziynet davasıdamı düşer bilemedim.evlilik öncesi aldığı bir araç var engelli aracı diye almıştı beş yılı dolmadan satılmıyo bir yılı kalmştı ben maaşımla borcunu ödedim
- 28 Ocak 2009
- 33.801
- 55.284
- 1.123
Resmen evli olduğunuz için yasal mirasçı oluyorsunuz peki eşinizin borcu filan varmiydi.Selam bayanlar.benim iki yııldır süren çekişmeli boşanma davam devam ederken davalı olduğun eşim vefat etti .boşanma nedenim maaşımı alması psikolojik fiziksel şiddet vs..ayrıca açmış olduğum ziynet eşyası davam da maddi olarak ev eşyası takı para dahil alabilirmiyim şuanki durumda neler olur bnm gibi olan ya da avukat arkadaşlar varsa bakabilrimisiniz?çok teşekkürler.
- 28 Ocak 2009
- 33.801
- 55.284
- 1.123
Araç eşinizin üzerine ise vefat ettiği için miras olarak size kalır.Ziynet davasıdamı düşer bilemedim.evlilik öncesi aldığı bir araç var engelli aracı diye almıştı beş yılı dolmadan satılmıyo bir yılı kalmştı ben maaşımla borcunu ödedim
- 30 Kasım 2019
- 11.956
- 38.093
- 598
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
AhahahahNiye ban yedi bu ?
- 24 Mart 2016
- 553
- 2.717
- 113
- 30 Kasım 2019
- 11.956
- 38.093
- 598
Merak ettim gı.Ahahahah
- 23 Ağustos 2012
- 49.916
- 1
- 231.707
- 798
- 19 Mayıs 2019
- 62
- 192
- 93
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Eski konularına baktım, birinde sevgilisinden bahsetmiş ve 26 yaşındayım demiş, bir başka konusunda 30 yaşında olduğunu söylemiş. Söyledikleri çok tutarsız. Büyük ihtimalle fakeNiye ban yedi bu ?
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Umarım fakedir. Aksi takdirde boşanmadan başka adamla ilişki yaşayıp, ölen eşin mal varlığına sahip olma çabası çok mide bulandırıcı olur. Yasal olarak hakkınız mı hakkınız. Etik mi değil. Bir de bu kadar sorun yaşarken bir yandan mücadele ederken bir yandan da illa bir ilişki yaşama telaşı.. Buna nasıl enerji buluyorsunuz?