5-6 ay önce 2000 tl ye yakın mahkeme harcı ödedim.Merhaba ben boşanma davası dilekçesi vereceğim adliyeye gidip avukatsiz dava açarken herhangi bir ücret ödeniyor mu ne kadar ödüyoruz
2024 yılı içinde miEvet dava ücreti var cüzzi bir miktar ama tam hatırlamıyorum 500 1000 arası olabilir
Adliyeye gidip dilekçe yazip verirken mi ödediniz5-6 ay önce 2000 tl ye yakın mahkeme harcı ödedim.
Ne kadar bir odeme yapıyorumDilekçeyi verdiğinizde ödüyorsunuz, mahkeme sonrası o paranın bir kısmını geri alabiliyorsunuz.
Ben 2023 aralıkta bin küsür ödedim tam hatırlamıyorum. Belki İnternette yazıyordur. Dava sonuçlaninca geri alınıyormuş, ben almadımNe kadar bir odeme yapıyorum
Dilekçeyi verirken mi veriyoruz o ücreti acaba onu arastiracagim2024 yılı için belirtilen toplam maktu harçlar yaklaşık olarak 2.132 TL'dir. Bu tutar, dava açma harcı, vekalet harcı ve peşin harçları içerir.
Boyle bi yazı buldum
Dilekçeyi vermeden önce vezneye gerekli ödemeleri yapıyorsunuz, makbuzlarıyla birlikte dilekçenızi veriyorsunuz.Dilekçeyi verirken mi veriyoruz o ücreti acaba onu arastiracagim