Kızımın asla velayetini vermedim. Kendisi kacirdi yanimdan parka götürüyorum diye sonrasinda geri gelmedi. Ben polise gideceğimi söylediğimde kendisi benden önce gidip kizima siddet uyguladigimi bu yuzden kacirdigini söylemiş. Bu yüzden hakkimda suc dosyasi açıldı. Kızıma siddet uygulamaktan...İlk etapta siz mi velayeti verdiniz? Mahkeme kolay kolay bebeğin velayetini babaya vermez. Anne babanızın evi onlardan kalan maaş falan var mı?
Bu saatten sonra güçlü olmak zorundasınız, size yapılanları düşünecek zamanda değilsiniz, ne yaşandıysa bitti gitti. Toparlanın çalışın ve kızınızı alın.
İyi de darp raporu nasıl aldı ilkindeKızımın asla velayetini vermedim. Kendisi kacirdi yanimdan parka götürüyorum diye sonrasinda geri gelmedi. Ben polise gideceğimi söylediğimde kendisi benden önce gidip kizima siddet uyguladigimi bu yuzden kacirdigini söylemiş. Bu yüzden hakkimda suc dosyasi açıldı. Kızıma siddet uygulamaktan...
Ben bu süreçte eşimle yaşadığım evde yaşamaya çalışırken hiçbir gelirim yoktu. Pedagog görüşmesine kadar iş buldum ancak bebeğime nasıl yetecegimi sorduklarında çalışıyorum kreş desteği alacağım dedim. Anne baba desteğim olmadığı için maaşım kreş, ev kirası, elektrik su için uygun görülmedi.
Geçici olarak babada kalsın dendi. Tabiki en büyük etken hakkimda açılan suç dosyasıydi.
Bu adam kızım yanına gelip gittikçe 4 defa daha kızımın dizinde morluk var diye darp raporu alıp emniyete gidince ben bunlar mahkemeye sundum
Bu adamın bir ruh hastası ve takıntılı oldugunu kızımdan beni ayırmak için iftira attığını kanıtlamış oldum. Darp raporu tarihlerinde kızımın yanımda olmadığını mesajlardan kanıtladım
Çocuğuna sddet uygulayan birine asla velayet verilmiyor böyle bir kural var. Avukatiyla birlikte üstüme oynuyorlar....
Kızımın dizinde ve kalcasinda morluk varmış. Hastaneye gidiyor ve annesi yaptı diyor. Darp raporunda dizinde ve kalcasında morluk var yazıyor hiçbir aciklama yok. Yani ben bu olaydan şunu anladımİyi de darp raporu nasıl aldı ilkinde
Çocuğu istemiyor işte bariz. Zaten konu açma sebebi de üç ay sonra velayetin kendisine geçecek olması. Eğer anladığımız gibiyse yazık günah cidden. 2 sene çocuk yapmak için uğraşıp didinirken bunları düşünecekti. Önce çocuk için uğraşıyorlar sonra eşlerinden ayrılınca da ne olacak bu çocuk. Çocuk yaparken her kadın ben bu çocuğa tek başıma da yetebilir miyim diye düşünmeli. Eş ölebilir, boşanma olabilir veyahut nafaka vermeyebilir. Erkeklere bu konuda güven olmayacağını gördükEksik anlattiginiz seyler var mi. Oturmayan noktalar var sanki konunuzda.
Son paragraftan ne anlamaliyiz simdi nasil idare edeceğinizi mi dusunuyorsunuz cocugu cekinceleriniz nedir
Allah belanızı versin.Çocuğu istemiyor işte bariz. Zaten konu açma sebebi de iki ay sonra velayetin kendisine geçecek olması. Eğer anladığımız gibiyse yazık günah cidden. 2 sene çocuk yapmak için uğraşıp didinirken bunları düşünecekti
Kusura bakmayın ama bir öfke kontrol probleminiz var gibi görünüyor buradan. Ne kadar zor zaman geçirirseniz geçirin o masum yavrunun bir günahı yok. Onun 2 sene boyunca dünyaya gelmesi için siz uğraştınız. Umarım bu süreçte onu hırpalamazsınız. Bedduanızı size olduğu gibi iade ediyorumAllah belanızı versin.
Çocuğunu istemiyor diyorsun. Ben her 3 ayda bir mahkemeye gidip belki 20 defa kızım için dilekçe yazdım. Ve hergun ağladım sütümü sagarkwn bile kızım yanimda yoktu. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunKusura bakmayın ama bir öfke kontrol probleminiz var gibi görünüyor buradan. Ne kadar zor zaman geçirirseniz geçirin o masum yavrunun bir günahı yok. Onun 2 sene boyunca dünyaya gelmesi için siz uğraştınız. Bedduanızı size olduğu gibi iade ediyorum
O halde eksik anlatıyorsunuz. Neden boşandığınız bile tam olarak anlaşılmıyor. O zaman yaşı tutuyorsa çocuğu bir kreşe verip işe girmeniz mantıklı olan. Hem hiperaktif çocuk diğer çocuklarla enerjisini atar. Boşanma sebebinizi bilmediğimden tazminat alıp alamayacağınızı bilmiyorum. Çocuk için nafaka talep edinÇocuğunu istemiyor diyorsun. Ben her 3 ayda bir mahkemeye gidip belki 20 defa kızım için dilekçe yazdım. Ve hergun ağladım sütümü sagarkwn bile kızım yanimda yoktu. Bunun ne demek olduğunu biliyor musun
Cok zor durumdasiniz ve bu psikolojinize de agir yansımış o kadar belli ki yaşadığınız hicbirsey kolay değil çalışıyor musunuz calistiginizda kızınıza kim bakacak eğer destek alma imkanınız varsa lütfen psikolojik destek alınMrb
2 senedir süren bir bosanma davam var.
Ben babamı 17 yaşımda annemi de 25 te kaybettim. Sonrasinda annemin tedavi gördüğü ilde biriyle tanıştım. Hersey çok güzel gidiyor derken, hersey altüst oldu. Evlenirken kimseden destek almadan kendi kendimize ev kurduk. Evdeki çoğu eşyayı benim uzerime senetle aldık. Ödeyeceğim dedi güvendim bu borclar ödenmedi. Sonrasinda çok hamile kalmak istedim hayata biryerden tutunmaya calistim .2 deneye yakın hamile kaldım... kızım doğumuna yakın evlendiğim kişinin ailesi toprak sattı ve bu kişi birden zengin oldu. Kızımızın şansına bereketiyle geldi dedik. Benim uzerime olan borclar hala duruyordu ödemeye niyeti yok.. Ben kızımla tek basima ilgilenirken kayinvalidem arayıp sormadikca kocam denen şahıs böyle umursamaz davrandıkça ben depresyon yaşadım...
Çalışmak istediğimi ve iş görüşmesine gitmek istediğimi söyledim yarim saat evde ayrıldım. Geldiğimde eşimle kavga ettik .
Kizimi alıp kacirdi..
Sonrasinda ben hem anne hem baba kaybım olduğu ve gidecek yerim olmadığı için 1 yaşındaki kızımın velayeti babaya verildi.
2 sene çektiğim acıyı bir ben bir Allah bilir.
Ve sütüm vardı...
Kizimi hep geri almak istedim... Kızım hakkında kendi suçunu kapatmak adına siddet uyguladi bu yuzden kaçırdım demiş.
Ve hakkimda suc dosyasi actirdi. Ben sutumle defalarca mahkemeye gittim bosanma davasi bir taraftan.. kızımı yanimdan kaçırdığı için attığım mesajları emniyete vermiş beni tehdit ediyor diye .
SONUC .KIZIMI KACIRAN BABA SUCSUZ ANCAK BEN TEHDIT ETTIGIM ICIN CEZA ALDIM...
BOSANMA mahkememizin sonuna geldik kizima siddet uygulamadigim ispatlandı.
Buyuk ihtimal 3 ay sonra kızımın velayeti bana geçecek...
Ancak ben kendimde değilim. O kadar yoruldum ki tek başına çalışıp ayakta kalmak.. Her hafta sonu geldiğinde kizima kutlu görünmek onunla oyunlar oynamak. Ve kızım 1 saniye bile yerinde durmak istemiyor hiperaktif.... yemek ayırt ediyor. 1 saniye bile oturmadan hizmetini yapitorum. Ama bana bu yapılanlar nasıl geçecek bilmiyorum
Kızınız a şiddet uyguladığınız için mi babaya verildi o kısmı anlayamadım. Normalde küçük çocuk anneye verilir.Mrb
2 senedir süren bir bosanma davam var.
Ben babamı 17 yaşımda annemi de 25 te kaybettim. Sonrasinda annemin tedavi gördüğü ilde biriyle tanıştım. Hersey çok güzel gidiyor derken, hersey altüst oldu. Evlenirken kimseden destek almadan kendi kendimize ev kurduk. Evdeki çoğu eşyayı benim uzerime senetle aldık. Ödeyeceğim dedi güvendim bu borclar ödenmedi. Sonrasinda çok hamile kalmak istedim hayata biryerden tutunmaya calistim .2 deneye yakın hamile kaldım... kızım doğumuna yakın evlendiğim kişinin ailesi toprak sattı ve bu kişi birden zengin oldu. Kızımızın şansına bereketiyle geldi dedik. Benim uzerime olan borclar hala duruyordu ödemeye niyeti yok.. Ben kızımla tek basima ilgilenirken kayinvalidem arayıp sormadikca kocam denen şahıs böyle umursamaz davrandıkça ben depresyon yaşadım...
Çalışmak istediğimi ve iş görüşmesine gitmek istediğimi söyledim yarim saat evde ayrıldım. Geldiğimde eşimle kavga ettik .
Kizimi alıp kacirdi..
Sonrasinda ben hem anne hem baba kaybım olduğu ve gidecek yerim olmadığı için 1 yaşındaki kızımın velayeti babaya verildi.
2 sene çektiğim acıyı bir ben bir Allah bilir.
Ve sütüm vardı...
Kizimi hep geri almak istedim... Kızım hakkında kendi suçunu kapatmak adına siddet uyguladi bu yuzden kaçırdım demiş.
Ve hakkimda suc dosyasi actirdi. Ben sutumle defalarca mahkemeye gittim bosanma davasi bir taraftan.. kızımı yanimdan kaçırdığı için attığım mesajları emniyete vermiş beni tehdit ediyor diye .
SONUC .KIZIMI KACIRAN BABA SUCSUZ ANCAK BEN TEHDIT ETTIGIM ICIN CEZA ALDIM...
BOSANMA mahkememizin sonuna geldik kizima siddet uygulamadigim ispatlandı.
Buyuk ihtimal 3 ay sonra kızımın velayeti bana geçecek...
Ancak ben kendimde değilim. O kadar yoruldum ki tek başına çalışıp ayakta kalmak.. Her hafta sonu geldiğinde kizima kutlu görünmek onunla oyunlar oynamak. Ve kızım 1 saniye bile yerinde durmak istemiyor hiperaktif.... yemek ayırt ediyor. 1 saniye bile oturmadan hizmetini yapitorum. Ama bana bu yapılanlar nasıl geçecek bilmiyorum
Sizin çok iyi bir avukata ihtiyacınız var. Her açıdan güçlü sağlam profil çizmeniz gerekiyor. Darp konusundada şunu diyebilirim morluk seviyesi ve yeri bebekte darp vardır/yoktur şeklinde ifade için etken. Mesela yürümeyen emeklemeyen bir bebeğin dizinde kalçasında belirli seviye morluk olamaz. Diyelimki 15-18 ay arasında bir bebek bu ayda diz,kol, başın ön yüzü(daha çok alın) morluk olabilir düşme kalkma dönemi olduğu için, yine kalçasında olamaz.Kızımın asla velayetini vermedim. Kendisi kacirdi yanimdan parka götürüyorum diye sonrasinda geri gelmedi. Ben polise gideceğimi söylediğimde kendisi benden önce gidip kizima siddet uyguladigimi bu yuzden kacirdigini söylemiş. Bu yüzden hakkimda suc dosyasi açıldı. Kızıma siddet uygulamaktan...
Ben bu süreçte eşimle yaşadığım evde yaşamaya çalışırken hiçbir gelirim yoktu. Pedagog görüşmesine kadar iş buldum ancak bebeğime nasıl yetecegimi sorduklarında çalışıyorum kreş desteği alacağım dedim. Anne baba desteğim olmadığı için maaşım kreş, ev kirası, elektrik su için uygun görülmedi.
Geçici olarak babada kalsın dendi. Tabiki en büyük etken hakkimda açılan suç dosyasıydi.
Bu adam kızım yanına gelip gittikçe 4 defa daha kızımın dizinde morluk var diye darp raporu alıp emniyete gidince ben bunlar mahkemeye sundum
Bu adamın bir ruh hastası ve takıntılı oldugunu kızımdan beni ayırmak için iftira attığını kanıtlamış oldum. Darp raporu tarihlerinde kızımın yanımda olmadığını mesajlardan kanıtladım
Çocuğuna sddet uygulayan birine asla velayet verilmiyor böyle bir kural var. Avukatiyla birlikte üstüme oynuyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?