Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorumu anlatamadım sanırım. Sadece duruşma hakkında bilgim yok. Yakında duruşmam var daBen çekişmeli açmıştım sonra anlaşmalıya döndü hemende bitti çok şükür.
Eğer karşı tarafta anlaşmalıya yanaşıyorsa adliyede protokol falan hazırlanıyor gidip tam ne yapmanız gerektiğini sorabilirsiniz.
Ama çocuğunuz varsa onun haklarını gözetmeyi unutmayın göz ardı etmeyin haklarınızı.
Soyadı değişmesi falan ne kadar süre sonra oluyor demek beş dakika sürüyorProtokolü hazırlıyorsunuz üzerine de bşr dilekçe yazıyorsunuz adliyeye gidip veriyorsunuz.
Anlaşmalı boşanmanın günü oluyor. Mesela biz de pazartesiydi. Saat veriyorlar o saatte orda oluyorsunuz girip 5 dakika da boşanıp çıkıyorsunuz. Mahkemeye başvururken harçta yatıyor 600 lira civarıydı martta
Haa pardon canım yaSorumu anlatamadım sanırım. Sadece duruşma hakkında bilgim yok. Yakında duruşmam var da
Kesin benimki de öyle bir hadsizlik yapar valla anksiyete sebebi onu beş dk görmek bile orda canımı sıkar bişey der diye gıcık oluyorum şimdidenİçeri girdik. Hakim boşanmak istiyor musunuz dedi.
Bendeki pislik herif evet evet diye bağırdı. Hakim gıcık oldu ona.
Bana döndü sordu evet sayın hakim dedim. Protokol de tamam mısınız dedi. Evet dedik. O da protokole göre katibe kararı yazdırdı imzalandık çıktık. 2 hafta sonra kararı aldık bitti.
Nikahın ayakta olan hali evet evet bitti sonra yan tarafta bir odaya geçiyorsunuz bir şey imzalatıyorlar bitti gittiArkadaşlar anlaşmalı boşanma davası nasıl oluyor? Hiç bilgim ve çevremde boşanma davası olan bi yakınım yok. Dava hakkında bilgi verir misinix
Avukat olur hanginiz tutacaksa , avukat protokol hazırlar maddelerinizi belirlersiniz, kim neyi almak istiyorsa O kararlaştırılır. Ama suna dikkat et, nafaka, tazminat almayacam diye imzalarsan alamazsin bir daha. Şunu tavsiye edebilirim. Eğer eşinde anlaşıyorsa, avukat a gitme bence parana yazık. Baroya gidersin. Ücretsiz bir avukat bulursun. Mahkeme 3 dakikada bitiyor. Anlaşmalı olunca mahkemeye gitmek zorundasın eşinde gelmek zorunda.Arkadaşlar anlaşmalı boşanma davası nasıl oluyor? Hiç bilgim ve çevremde boşanma davası olan bi yakınım yok. Dava hakkında bilgi verir misinix