15 yıllık evliydim. 3 çocuğumuz var, memurum.Yaklaşık 9 ay önce eşime boşanma davası açtım. Duygusal, fiziksel şiddet vardı. Ve evli kadınlar da olmak üzere onlarca aldatma. İhanetini anlar anlamaz soğuk kanlılıkla aracına dinleme cihazı koydum ve uzun süre takip edip pek çok delil buldum ama tabi ki bu delilleri “özel hayatın gizliliği” sebebiyle mahkemeye sunamadım, Yazışmalarını delil olarak sundum ama fake bi hesaplaydı bunlar.
Kendisi boşanmak istemediği için dava çekişmeliye döndü ama kendi de cevap dilekçesinde akla hayale gelmeyen iddialarda bulundu benle ilgili. Cebinden para çaldığımdan tutun da, evde hiç yemek yapmadığıma, ütü yapmadığıma…
Sözde cinsel ağrılardan dolayı cinsellikten kaçtığımı vs…istisnasız herkesle kavga eden, ruh hastası olan biri olarak lanse etmiş beni. Ama tüm bunlara rağmen benden boşanmak istemediğini…
(Not: pedagog raporunda çocuklara davranışlarının sağlıksız olduğu raporunu yazmış)
Halbuki 15 yıllık evliliğimizde kendisi bir çay bardağını bile kaldırmamış yanısıra eve bir kez yardımcı gelmesine de izin vermemiştir. Çocukların bakımıyla asla ilgilenmemiştir.
Ben aşırı nahif, yumuşak, fedakar bi insanım.
Öyle uzun uzun suçlamaları var ki benle ilgili sayfalarca..
Korkuyorum acaba hakim onun yazdıklarına inanır mı…
Kendisi boşanmak istemediği için dava çekişmeliye döndü ama kendi de cevap dilekçesinde akla hayale gelmeyen iddialarda bulundu benle ilgili. Cebinden para çaldığımdan tutun da, evde hiç yemek yapmadığıma, ütü yapmadığıma…
Sözde cinsel ağrılardan dolayı cinsellikten kaçtığımı vs…istisnasız herkesle kavga eden, ruh hastası olan biri olarak lanse etmiş beni. Ama tüm bunlara rağmen benden boşanmak istemediğini…
(Not: pedagog raporunda çocuklara davranışlarının sağlıksız olduğu raporunu yazmış)
Halbuki 15 yıllık evliliğimizde kendisi bir çay bardağını bile kaldırmamış yanısıra eve bir kez yardımcı gelmesine de izin vermemiştir. Çocukların bakımıyla asla ilgilenmemiştir.
Ben aşırı nahif, yumuşak, fedakar bi insanım.
Öyle uzun uzun suçlamaları var ki benle ilgili sayfalarca..
Korkuyorum acaba hakim onun yazdıklarına inanır mı…