bosanma asamasinda olanlar??

Yazilanlari tekrar tekrar iyi oku istersen sana karsi saygimi bozmak istemiyorum ama yorum yaparken haddini bil o konuyu beni yanlis anladilar ben bebegimle ayni evde yasamiyorum yani babasi bu donemde yok ben baska yerdeyimmm anneligimi sorgulamak siza kalmadi ben burda derdimi paylasip rahatlamak istedim ama olay bambaska yere gitti ne e nediyim bacim allah sizi seni benim gibi imtihan etmesin

O uyeligimide yazilanlar farkli yere gttigi kendimi anlatamadgm icin kapattim ve yine rahatlayamadmki yine baslik attim icimi dokmek icin ama sizin gibiler yuzunden icimi dokmek rahatlamak yerine dahada uzuluyorumm

Evettt arkadaslarylaaa falannn
1 hani ayrı evlerde yasıyodunuz bebekle beraber değildi burda işe gitmiyo evede gelmiyo arkadaslarıyla vakıt gecirıyo demişsiniz??

Ya benim esim yillardir bu seyi yapmiyorki oyle arada sirada keyif diye icen aptallardan benim esimm ama cilki cikti bu ara cok kavgalar ediyoruz pskolojim bttmis durumda
2 hani eşiniz sadece 6ay temiz kalabilmişti şimdi öyle arada sırada keyif diye içiyo demişsiniz??
3 milleti ya salak sanıyosunuz ya da artık amacınız neyse. Ps. Aminn. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın artık bayal ürünümü ne olduğu belli olmayan bu durumu

Kac yaslarindasiniz? Esinizin meslegi ne? Ailesi bilmiyor mu uyusturucu kullandigini. Size destek olmuyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…