Bende ayni durumdayım ozelden msj lassak olmaz mi dertlesecek insana ihtiyacım var3 yillik evliyimmm ve skntilarimm varr bianda silip atmak istemiyorum ama bir yanimda ne duruyorsun diyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni durumdayım ozelden msj lassak olmaz mi dertlesecek insana ihtiyacım var3 yillik evliyimmm ve skntilarimm varr bianda silip atmak istemiyorum ama bir yanimda ne duruyorsun diyor .
Uyusturucu bagimlisi miydi esin?
Haklısınız. Bonzai kullanan adamın eşiyle ayrı rumuz ama aynı fotoğraf vardı. Siz sorduktan hemen sonra avatarını değiştirdi. Demek ki farklı rumuzlarla burada hikaye anlatıp dikkat çekmeye çalışıyor. Yazık ben de öbür konusunda acımıştım.Uyusturucu bagimlisi miydi esin?
Siz hemen boyle ne kadar yargilamaya meraklisinizk kizlar ben hep foto degistiyorummm onceki uyeligimi ustume cok gelindigi icin sonlandirmdm insanlara kendimi anlatamadim bana kimsenin acimasina ihtiyacim yokk bu siteyi bisey arastrrken gordum ve insanlarin yasadiklarini yazmasi hosuma gtti komscak kmsem olmadgi icin boyle uye oldum ama sonra pisman oldum o derdimi hic acmamam gerektgini anladimm ve yineden uye oldum pardon ama dikkat cekmeye calisyo demssinz ben niye dikkat cekmek istym?oyle bi amacim yok ve yine bu uyeligimde sonlanacak gibi bu kadinlar klubu bana yaramiyor ne kadar yargisiz infaz yapan var hepsi beni buluyor .Haklısınız. Bonzai kullanan adamın eşiyle ayrı rumuz ama aynı fotoğraf vardı. Siz sorduktan hemen sonra avatarını değiştirdi. Demek ki farklı rumuzlarla burada hikaye anlatıp dikkat çekmeye çalışıyor. Yazık ben de öbür konusunda acımıştım.
Ve benim anlattigim hikayeler uydurma degilll okadar cok derdim varki hangi birisini yazsam iannmassinz zatenn. Kimi fake dedi kimi ne bicim annesin dedi hep benim ustume gelindi ondan diger uyeligimi sonladirdimmm sirf o konu kapansin diye ama belliki kapanmiycakk artik gizlim saklim olsa idi basta yine kendi fotomu koymazdimmm sadece ismimi degstrdim okadar kendi ismimi yazdim :)Siz hemen boyle ne kadar yargilamaya meraklisinizk kizlar ben hep foto degistiyorummm onceki uyeligimi ustume cok gelindigi icin sonlandirmdm insanlara kendimi anlatamadim bana kimsenin acimasina ihtiyacim yokk bu siteyi bisey arastrrken gordum ve insanlarin yasadiklarini yazmasi hosuma gtti komscak kmsem olmadgi icin boyle uye oldum ama sonra pisman oldum o derdimi hic acmamam gerektgini anladimm ve yineden uye oldum pardon ama dikkat cekmeye calisyo demssinz ben niye dikkat cekmek istym?oyle bi amacim yok ve yine bu uyeligimde sonlanacak gibi bu kadinlar klubu bana yaramiyor ne kadar yargisiz infaz yapan var hepsi beni buluyor .
Evettt arkadaslarylaaa falannnEve gelmiyor yazmışsın dışarıda nasıl vakit geçiriyor peki arkadaşlarıyla mı ?
Aynen her acidan kafayi yiyorum onu cok seviyorum o alisaknlgi olmasa cok iyi ama o aliskangi hersymzi etkiliyo allahim napicam blmiyorum napicammm bennYa bosanacaksin ya da esinin ölüm haberiyle her gün diken ustunde olacaksin. Off off cok zor cok. Allah senin yardimcin olsun..
Aynen her acidan kafayi yiyorum onu cok seviyorum o alisaknlgi olmasa cok iyi ama o aliskangi hersymzi etkiliyo allahim napicam blmiyorum napicammm benn
Bende istemezdim tabiki evlenmek erken evlenmek ama boslukta kayi gitmekten korktum evim kendi duzenim olsun istedimmm sadece toz pembe hayat hic gormedim bu gune kadarhep derim erken yaşta evlilik bu zamanda çocuk oyuncağına döndü evcilik sanıp toz pembe hayallerle atlanıyor...daha belli bir olgunluğa gelemeden birde çocuk yapılıyor.Üzülüyorum yaa.Ne diyim hakkında hayırlısı
Ya benim esim yillardir bu seyi yapmiyorki oyle arada sirada keyif diye icen aptallardan benim esimm ama cilki cikti bu ara cok kavgalar ediyoruz pskolojim bttmis durumdaBirakmiyorsa bence bosan. Hic olmazsa atlatmasi daha kolay olur. Ama ya vefat ederse her an bir yerde? Bonzai ya bu bonzai. Kolay mi??
Insallah eşin islah olur.
Ama 112yi falan arasn, polisi arasan gelirler hastanede falan yatar yardim ederler diye düşünüyorum.
Bi de uyusturucu kullanan insanlarin cocugu cok zor olurmus sizin nasil hemen oldu??
Ya benim esim yillardir bu seyi yapmiyorki oyle arada sirada keyif diye icen aptallardan benim esimm ama cilki cikti bu ara cok kavgalar ediyoruz pskolojim bttmis durumda
Sizin eşiniz değilmiydi madde bağımlısı olan?? Hani 10 aylık bebek ve eroin bağımlısı eş aynı evde yasıyodu. Sadece 6ay temiz kalabilmişti. Evet evet sizdiniz. Anneliğinizi sorgulamıstı insanlarda bi atarlanmıştınız. Kafanız hayrolsun şimdi eşim sorumsuz demişsiniz. İçilen madde sizide etkiliyo olmalıEsim sorumsuzzz ilgi yokk cocuk umrunda degill evlendiktenn helde cocuktan sonra boyle olduu