sebep ney neden düşünüyorsunuz da hayata geçiremiyorsunuz?Varmi acaba yada bosanmayi dusunen de hayata geciremeyen(
Aynen oyle yagmurdan kacarken doluyo tutlmak misali olamktan korkuyorum belkideben bir kavgadan sonra denedimde olmadı. insan belirsizlikten korkuyor değil mi? bir sonraki adımda neler yaşayacağını bilememekten.. üstelik çocukta varsa onun adınada düşünüyor insan.
Cok zor yasananlar tahmin edebliyorumm kesin karar aldinizmi yoksa benim gbi hayata geciremedinzmi dahaMalesef ben ..
sebeplerin neler olduğu, nereye kadar idare edilebileceği önemli.Aynen oyle yagmurdan kacarken doluyo tutlmak misali olamktan korkuyorum belkide
Cok zor
asananlar tahmin edebliyorumm kesin karar aldinizmi yoksa benim gbi hayata geciremedinzmi daha
Ya forumda yenisin ama burasi sohbet bolumu degil dert anlatiyosun yorum yapiyoruz oyle bi bolum yoneticiler kapatir konunu bu kahve sohbeti kivaminda gidersen, icerik lazim3 yillik evliyimmm ve skntilarimm varr bianda silip atmak istemiyorum ama bir yanimda ne duruyorsun diyor .
ben bosanmayi dusunuyorum ve cok yakinda bosanacam .ama inan bosanmayi dusunme eger siddet aldatma yoksa.cok zor bosanmak baba evine donmek hemde cocukla coook zoor.isin yoksa daha da zor.ne derdin var senin esinle .anlatCok zor yasananlar tahmin edebliyorumm kesin karar aldinizmi yoksa benim gbi hayata geciremedinzmi daha
Esim sorumsuzzz ilgi yokk cocuk umrunda degill evlendiktenn helde cocuktan sonra boyle olduuBosanmak zor. Onca yilin aliskanligi var. Bir de kurulmus bir duzen var. Gelecekle ilgili kaygilar var. Tek basina hayata tutunmaya calisirken bir de cocuk varsa onun da gelecegini dusunmek var.... bir suru seyler.. Yine de sizi bosanmayi dusunme asamasina getiren sebepleri bilirsek daha cok yardimci olabiliriz sanirim.
kusurabkmayinn bilmedgm icinnn kizlarr derdim var diye baslik gorunce yaziyim dedimmm cok skldm cunki .Ya forumda yenisin ama burasi sohbet bolumu degil dert anlatiyosun yorum yapiyoruz oyle bi bolum yoneticiler kapatir konunu bu kahve sohbeti kivaminda gidersen, icerik lazim
Evett aliskanlik gibi oldu bende tamam artik bitti diyorummm aramicam konusmcm ilgiyi kesicem diyorumm tartisiyoruzz beni oyle bi hale getiriyorki ozur dilerken buluyorum kendimiBosanmak zor. Onca yilin aliskanligi var. Bir de kurulmus bir duzen var. Gelecekle ilgili kaygilar var. Tek basina hayata tutunmaya calisirken bir de cocuk varsa onun da gelecegini dusunmek var.... bir suru seyler.. Yine de sizi bosanmayi dusunme asamasina getiren sebepleri bilirsek daha cok yardimci olabiliriz sanirim.
Insallah canimm insallahh hangi yone gidicegmi sasirdim ben cok erken evlendim 18 di yasim ailemle aramda iyi degldi anne baba ayri sanki siginicak bi liman gibi oldu bana suan cok pismanim insan nasil bu kadar degisebilir anlamis degilm konusmalar ise gitmemeler disardan eve gelmemeler durdurk yere olay cikarmalar daha say say btmzBiraz önce sizi başka bir yerde görmüştüm resminiz dikkatimi çekti
çok hoş bir bayan ve ne kadar tatlı bir bebek dedim
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin mutlu olun inşallah
siddet yokk aldatma hissetmedim ama sorumluluklarini yerine getrmiyor hep disarda son 1 aydir isten cikti bebegyle ilgilenmiyor ne desem umrumda degil buda onunla arami yeterince soguttuben bosanmayi dusunuyorum ve cok yakinda bosanacam .ama inan bosanmayi dusunme eger siddet aldatma yoksa.cok zor bosanmak baba evine donmek hemde cocukla coook zoor.isin yoksa daha da zor.ne derdin var senin esinle .anlat
Eve gelmiyor yazmışsın dışarıda nasıl vakit geçiriyor peki arkadaşlarıyla mı ?Insallah canimm insallahh hangi yone gidicegmi sasirdim ben cok erken evlendim 18 di yasim ailemle aramda iyi degldi anne baba ayri sanki siginicak bi liman gibi oldu bana suan cok pismanim insan nasil bu kadar degisebilir anlamis degilm konusmalar ise gitmemeler disardan eve gelmemeler durdurk yere olay cikarmalar daha say say btmz