Arkadaşlar herkese merhabalar.Benim evliligim boşanmaya gidiyor.Anlaşamıyoruz.Gayriresmi ayrıldık.Sebep şudur.Kocam ailesini bana çok güzel anlattı hiç zor olduklarını baskıcı olduklarını söylemedi.Ben ona güvenerekten ailenin yakınına taşınabiliriz o zaman sıkıntı yok dedim.Ancak gelin oldum evlerine bir gittim aşiret gibiler.Sürekli hizmet bekliyorlar,baskı yapiyorlar bana.Anneme bile pek gitmeme izin vermiyorlar.Ben hayatimin şokunu yasadım hergün ağliyordum.Ancak tayin olup gidecez yakında.Ben bir ay dayanamadım esimin ailesinin yaninda.Ancak eşim o kadar üzülmeme rağmen hala derki ailemin yanına tayin olacaz sen başta kabul ettin diyor.Ben lütfen oraya gitmeyelim başka bir yere tayin olalım diyorum.Alsa kabul etmiyor.O da beni ailesi yönünde kandırdı.Ama ailesinin yanına gitmekten vazgecmek istediģim için hep beni suçluyor.Sırf bu sebepten ötürü gayrıresmi ayrıldık.Ne yapmalıyım çaresiz kaldım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma Aşaması
- Konu Sahibi Doganurr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2018
- 684
- 1.846
- 113
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Dedim ama ayrılmayı tercih ediyor.Eşinize ya başka şehre tayin istersin ya da boşanırız diye durumu izah edin
- 23 Temmuz 2014
- 6.342
- 17.932
- 448
Resmen ileri görüşlü bir insanım Aynısını bende burada benzer konuyu açanlara söylemiştim. Önce ailesini tabi ki iyi gösterirler isterse kanatsız melek olsunlar kabul etmeyin eninde sonunda tartışma çıkar sonra erkek gelir '' e ben sana demiştim, yakın olacağımızı söylemiştim '' der işin içinden çıkar dedim. Önce kadınların bunu en başta kabul etmemesi gerek kesin net bir karar olmalı. Bunun toplantısını yapmalıyız :)) Kabul etmiyorsa, size saygı duymuyorsa yapılacak çokta bir şey yok ya siz ailesini kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.Arkadaşlar herkese merhabalar.Benim evliligim boşanmaya gidiyor.Anlaşamıyoruz.Gayriresmi ayrıldık.Sebep şudur.Kocam ailesini bana çok güzel anlattı hiç zor olduklarını baskıcı olduklarını söylemedi.Ben ona güvenerekten ailenin yakınına taşınabiliriz o zaman sıkıntı yok dedim.Ancak gelin oldum evlerine bir gittim aşiret gibiler.Sürekli hizmet bekliyorlar,baskı yapiyorlar bana.Anneme bile pek gitmeme izin vermiyorlar.Ben hayatimin şokunu yasadım hergün ağliyordum.Ancak tayin olup gidecez yakında.Ben bir ay dayanamadım esimin ailesinin yaninda.Ancak eşim o kadar üzülmeme rağmen hala derki ailemin yanına tayin olacaz sen başta kabul ettin diyor.Ben lütfen oraya gitmeyelim başka bir yere tayin olalım diyorum.Alsa kabul etmiyor.O da beni ailesi yönünde kandırdı.Ama ailesinin yanına gitmekten vazgecmek istediģim için hep beni suçluyor.Sırf bu sebepten ötürü gayrıresmi ayrıldık.Ne yapmalıyım çaresiz kaldım?
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
O halde yapacağınız şey belliDedim ama ayrılmayı tercih ediyor.
- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
- 53
Size başta yalan söylemiş, bu bile evlilik birliği güvenini sarsar. Kimseye katlanmak zorunda değilsiniz ayrıca bir hizmetçi de değilsiniz severek eşinize yaptığınız işler başka ailesine zorla köle olmak başka.Arkadaşlar herkese merhabalar.Benim evliligim boşanmaya gidiyor.Anlaşamıyoruz.Gayriresmi ayrıldık.Sebep şudur.Kocam ailesini bana çok güzel anlattı hiç zor olduklarını baskıcı olduklarını söylemedi.Ben ona güvenerekten ailenin yakınına taşınabiliriz o zaman sıkıntı yok dedim.Ancak gelin oldum evlerine bir gittim aşiret gibiler.Sürekli hizmet bekliyorlar,baskı yapiyorlar bana.Anneme bile pek gitmeme izin vermiyorlar.Ben hayatimin şokunu yasadım hergün ağliyordum.Ancak tayin olup gidecez yakında.Ben bir ay dayanamadım esimin ailesinin yaninda.Ancak eşim o kadar üzülmeme rağmen hala derki ailemin yanına tayin olacaz sen başta kabul ettin diyor.Ben lütfen oraya gitmeyelim başka bir yere tayin olalım diyorum.Alsa kabul etmiyor.O da beni ailesi yönünde kandırdı.Ama ailesinin yanına gitmekten vazgecmek istediģim için hep beni suçluyor.Sırf bu sebepten ötürü gayrıresmi ayrıldık.Ne yapmalıyım çaresiz kaldım?
Ögretmen esimEşiniz polis mi? Ailesinin olduğu şehre tayin olacagina emin mi yani nüfusa kayıtlı olduğu yere gidemez ama torpilliyse bilemem tabi
- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
Kocanla aran iyiyse ayrılma derim.Arkadaşlar herkese merhabalar.Benim evliligim boşanmaya gidiyor.Anlaşamıyoruz.Gayriresmi ayrıldık.Sebep şudur.Kocam ailesini bana çok güzel anlattı hiç zor olduklarını baskıcı olduklarını söylemedi.Ben ona güvenerekten ailenin yakınına taşınabiliriz o zaman sıkıntı yok dedim.Ancak gelin oldum evlerine bir gittim aşiret gibiler.Sürekli hizmet bekliyorlar,baskı yapiyorlar bana.Anneme bile pek gitmeme izin vermiyorlar.Ben hayatimin şokunu yasadım hergün ağliyordum.Ancak tayin olup gidecez yakında.Ben bir ay dayanamadım esimin ailesinin yaninda.Ancak eşim o kadar üzülmeme rağmen hala derki ailemin yanına tayin olacaz sen başta kabul ettin diyor.Ben lütfen oraya gitmeyelim başka bir yere tayin olalım diyorum.Alsa kabul etmiyor.O da beni ailesi yönünde kandırdı.Ama ailesinin yanına gitmekten vazgecmek istediģim için hep beni suçluyor.Sırf bu sebepten ötürü gayrıresmi ayrıldık.Ne yapmalıyım çaresiz kaldım?
- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
eşinizin ailesi nereliDedim ama ayrılmayı tercih ediyor.