arkadaslar 6 yıllık evlılıgım 1 de guzeller guzelı bır kız cocugum var bosanmaya karar verdık esımle sorun nedır dıye sorarsanız öfke kontrolsuzlugunde kırılan esyalar ;ben sureklı calıstım hatta dukkan acıtık kendı meslegıgle ılgılı bırlıkte bırıkımlerımızı oraya aktardık yurtdısında oldugumuzdan vatandas olmadıgımızdan ablasının ustune actık ;sımdı dukkanda devam edecek ben kızımla yenı eve cıkıyorum calısıyorum ama massım tam yeterlı gelmeyecek yanı onunda yardım etmesı gerekıyor dukkan pandemıden dolayı zararda dıye dukkan dan bırsey haketmememı ıstıyor benı sevdıgını ama aynı catı altında olamayacagımızdan bahsedıyor kısacası hersey karmakarısık ben de suan da aynı catı altında olmak ıstemıyorum ama belkı ayrı yere tasınırsak degerımızı anlar hataları anlar dıye beklıyorum herhalde sevıyormuyum bılmıyorum aslında bunu kendıme bıle ıtıraf edemıyorum cogu kısı kurtarmamı ıstıyor evlılıgımı ama ben onun pısman olmasını beklıyorum cunku her sorun yasadıgımızda ben dondum bu se fer kararlı oldugumu gormesı lazım lutfen benzer hıkayede olanlar yardım etsın nasıl davranmam gerekıyor