- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.421
-
- Konu Sahibi ikiyolvaronumde
prizimiz 8 ay oldu bozuk , sifon 6 ay,banyo lambasında da sorun var 3 aydır mum ışığında duş almak çok romantik oluyor :) hatırlatınca bakarız diyor,evet bakıyor çok güzel,ööyyleee bakıyor sadece.Ayyy nı benim koca modeli. 6 aydır tuvaletin musluğu bozuk. 1 aydan fazla odanın cam kilidi bozuk karda kışta kumaşlar la sıkıştırdım. Pirizimiz tam 1 sene bozuk kaldı ben beceremem dedi usta bile getirmedi. Ben aldım elime tamir ettim taş gibi oldu. Kim yaptı bunu diyor.
En son bigün aradım giyisi lerle ilgili konu açıldı. Bana diyor bak çekmecede hiç temiz atlet yok. Kadın dediğin. Koyar. En son dedim 6 aydır bozuk tuvalet musluğu 1 aydan fazla bozuk açılan cam. Sen önce erkek işlerini yap hallet sonra bana kadınlık öğret. Ben erkek işlerini yaparken sayende zaten kadın olduğumu unutuyorum diye çemkirdim. Allah'tan iyi gününe denk geldi de tamam tamam diyip kapattı. Dün de dedi evde bozuk ne varsa söyle usta getirip yaptırcam. Bakalım nezaman :)
otur bak belki kendi kendine düşün hayatının anlamını bulursun mum ışığında de bol bol kahkaha at.prizimiz 8 ay oldu bozuk , sifon 6 ay,banyo lambasında da sorun var 3 aydır mum ışığında duş almak çok romantik oluyor :) hatırlatınca bakarız diyor,evet bakıyor çok güzel,ööyyleee bakıyor sadece.
zaten başka çarem yok,ya sinirden kemircem onu ve kendimi ya da böyle espriye vurup geçecem,ki ikincisi daha mantıklı canımı sokakta bulmadım canımı.Allah başka dert vermesin dicem onları da veriyor çok şükür :) sınavdayız ne diyelim.otur bak belki kendi kendine düşün hayatının anlamını bulursun mum ışığında de bol bol kahkaha at.
Ben yap diyince prize ben anlamam elektirik işini her erkek beceri diye bişey yok dedi. Ben prizi yaptım. Sonra diyor kim yaptı dedim bu evde kaç erkek var tabiki evin erkeği yaptı (ben) sanki ben elektrik ustası yanında çıraklık mı yaptım. İstenince yapılıyor. Yani istesem musluğu da yaparım. Sanırım bu sayede bir çok iş kolunda başarılı olup iş bulamamaktan kaygım olmayacakprizimiz 8 ay oldu bozuk , sifon 6 ay,banyo lambasında da sorun var 3 aydır mum ışığında duş almak çok romantik oluyor :) hatırlatınca bakarız diyor,evet bakıyor çok güzel,ööyyleee bakıyor sadece.
Benim kocamın da ikidir bir keramet var üzerinde. kızım tableti yere düşürdü ekran tamamen gitti açılmıyordu eşim çivi çiviyi söker misali kenarına bastı cihazın ekranı bir anda düEldi şu an taş gibi çalışıyor valla, mutfak lambasının Anahtarı bozulmuştu şöyle bir eliyle dokunmasıyla tamir falan etmeden eski haline döndü mis gibi çalışıyor. Yani tamir beceresi sıfır ama sizin düşünce gücünüz misali bizimkinde de bi keramet var üfürükçülüğe mi başlatsam diye düşünüyorumBizim musluğu sanırım düşünce gücüyle tamir ettim ben bi kaç ay aktı söylendim söylendim baktım oralı değil gönderdim enerjiyi şimdi akmıyor.
abaavvv benim kocam bildiğin hamarat çıktı sizinkinin yanında2 senedir mutfak dolabina led isik takilacak
2 senedir salona oerde alınacak
2.5 senedir banyonun esgine kirilan laminat citasini takacak
5 aydir kapinin onundeki boyalari catiua çıkaracak
6 aydir bazaya ayak takacak ya yorgundu ya bitkindi simdilerde olmaz o diyor
da sayim mi
Sizin için yazayım dedimBen hala son durumu merak ediyor um
Dozu yeterli gelmiş bence, uzarsa bu kıvamı yakalayamazsınız.Sizin için yazayım dedim
bayadir bakamadım siteye.
O gün gidip dilekçeyi verdim..
eve geldim ve valizimi hazırladım. .
Eşim evde idi nereye gittigimi sordu bende o lafları hak etmedigimi , benimle ne zaman boşanmak isterse hemen şimdi bosanmasini dilekçeyi verdigimi söyledim. .
konuştu ikna etmeye çalıştı canımı yakmak için sinirle söylediği sözler olduğunu kuran getir el basayim ben boşanmak icin evlenmedim yeminler etti..
ama ben ayrılmak istediğimi böyle hayat suremeyecegimi belirttim..
Sözünün eri değilsin lafının bi erkek olarak kendisine çok ağır geldiğini adam değilsin demek le es değer olduğunu , tam tersine bana verdiği her sözü tutmaya çalıştığını söyledi ve evet sorumsuzum huyu mu biliyorum dedi..
haklısın dedi..
Ama gitme dedi..
6 kardes olduklarını kimsenin ona bagirmadan konusmadigini ama bunlardan vazgeçmek istediğini sınırlı olmak istemedigini filan söyledi.. beni sevdiğini söyledi. .
Kredi konusunu açtıM zaten 10 lira kaldı seninle ne ilgisi var ben seni sevmesem ayrılmak istesem bile her türlü öderim dedi..
ben de guvenemem sana dedim..
ben memlekete gideceğim dedim sen gitme dedi durdu..
annemi aradım annem gelme hız geliriz dedi ve su an annem burada..
Yarın gidiyor..
ana çok çok iyi davranmaya çalışıyor
dilekçeyi hala cekmedim bilemiyorum.....
Sizin için yazayım dedim
bayadir bakamadım siteye.
O gün gidip dilekçeyi verdim..
eve geldim ve valizimi hazırladım. .
Eşim evde idi nereye gittigimi sordu bende o lafları hak etmedigimi , benimle ne zaman boşanmak isterse hemen şimdi bosanmasini dilekçeyi verdigimi söyledim. .
konuştu ikna etmeye çalıştı canımı yakmak için sinirle söylediği sözler olduğunu kuran getir el basayim ben boşanmak icin evlenmedim yeminler etti..
ama ben ayrılmak istediğimi böyle hayat suremeyecegimi belirttim..
Sözünün eri değilsin lafının bi erkek olarak kendisine çok ağır geldiğini adam değilsin demek le es değer olduğunu , tam tersine bana verdiği her sözü tutmaya çalıştığını söyledi ve evet sorumsuzum huyu mu biliyorum dedi..
haklısın dedi..
Ama gitme dedi..
6 kardes olduklarını kimsenin ona bagirmadan konusmadigini ama bunlardan vazgeçmek istediğini sınırlı olmak istemedigini filan söyledi.. beni sevdiğini söyledi. .
Kredi konusunu açtıM zaten 10 lira kaldı seninle ne ilgisi var ben seni sevmesem ayrılmak istesem bile her türlü öderim dedi..
ben de guvenemem sana dedim..
ben memlekete gideceğim dedim sen gitme dedi durdu..
annemi aradım annem gelme hız geliriz dedi ve su an annem burada..
Yarın gidiyor..
ana çok çok iyi davranmaya çalışıyor
dilekçeyi hala cekmedim bilemiyorum.....
Kafam çok karışık..Dozu yeterli gelmiş bence, uzarsa bu kıvamı yakalayamazsınız.
Inşallah. . Canım..Ciddiyetini anlamis ya yeter bu ona cok uzatmayin bence ...evlilik bitirme sebebleri degil cunki bunlar...
evlilik birbirine katlanma sanatidir demisler cok dogru soylemisler...
Yillar sonra iyiki sabretmisim diycenins
Inşallah..iyi yapmışsın senin ne kadar ciddi olduğunu görmüş. bi kaç gün daha çekme dilekçeyi...
sonra geri çek bence.. barışın ve bir daha dilekçe verirsem geri çekmem de ona.inşallah düzelir
Ayrilmak icin sebep yokmus ustelik adam seni ezdirmiyormus kimseye.1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....
Son durum Sabah KI GELISMELER :
Annemle bir ilgisi yok bunun bende rahatsizdim o takımdan
Sorun annem değil ki benim eşim sorumsuz
sorun bu
sadece işine gelen şeylerle ilgileniyor
ben hem iş hem ev kırk parça ya bölünüyorum
. Neyse gece hiç yanıma gelmedi
sabah karşılaştık evde
kalk gidelim dilekçe yi verelim dedim
sen git ver benim başımın etini yeme başımı agrıtma dedi
ver de beni de kendinden kurtar dedi
bende bugün veriyorum o halde bilgin olsun dedim..
kusura bakmayin ama en ufak tartışmada en ufak kavgada sürekli bana defol git hayvan seni bosayacagm geber
ben bu laflari artık kaldirmaiyorum
en ufak bi şeyde sürekli defol git diyor
is yerinde ne moralim ne enerjim kaldı hergün agliyorum
hergün
ne olacaksa olsun
ya bitsin
yada böyle devam etmesin