bosanıyoruz. .

prizimiz 8 ay oldu bozuk , sifon 6 ay,banyo lambasında da sorun var 3 aydır mum ışığında duş almak çok romantik oluyor :) hatırlatınca bakarız diyor,evet bakıyor çok güzel,ööyyleee bakıyor sadece.

prizimiz 8 ay oldu bozuk , sifon 6 ay,banyo lambasında da sorun var 3 aydır mum ışığında duş almak çok romantik oluyor :) hatırlatınca bakarız diyor,evet bakıyor çok güzel,ööyyleee bakıyor sadece.
otur bak belki kendi kendine düşün hayatının anlamını bulursun mum ışığında de bol bol kahkaha at.

otur bak belki kendi kendine düşün hayatının anlamını bulursun mum ışığında de bol bol kahkaha at.
zaten başka çarem yok,ya sinirden kemircem onu ve kendimi ya da böyle espriye vurup geçecem,ki ikincisi daha mantıklı canımı sokakta bulmadım canımı.Allah başka dert vermesin dicem onları da veriyor çok şükür :) sınavdayız ne diyelim.

Ben yap diyince prize ben anlamam elektirik işini her erkek beceri diye bişey yok dedi. Ben prizi yaptım. Sonra diyor kim yaptı dedim bu evde kaç erkek var tabiki evin erkeği yaptı (ben) sanki ben elektrik ustası yanında çıraklık mı yaptım. İstenince yapılıyor. Yani istesem musluğu da yaparım. Sanırım bu sayede bir çok iş kolunda başarılı olup iş bulamamaktan kaygım olmayacak

Bizim musluğu sanırım düşünce gücüyle tamir ettim ben bi kaç ay aktı söylendim söylendim baktım oralı değil gönderdim enerjiyi şimdi akmıyor.
Benim kocamın da ikidir bir keramet var üzerinde. kızım tableti yere düşürdü ekran tamamen gitti açılmıyordu eşim çivi çiviyi söker misali kenarına bastı cihazın ekranı bir anda düEldi şu an taş gibi çalışıyor valla, mutfak lambasının Anahtarı bozulmuştu şöyle bir eliyle dokunmasıyla tamir falan etmeden eski haline döndü mis gibi çalışıyor. Yani tamir beceresi sıfır ama sizin düşünce gücünüz misali bizimkinde de bi keramet var üfürükçülüğe mi başlatsam diye düşünüyorum

2 senedir mutfak dolabina led isik takilacak
2 senedir salona oerde alınacak
2.5 senedir banyonun esgine kirilan laminat citasini takacak
5 aydir kapinin onundeki boyalari catiua çıkaracak
6 aydir bazaya ayak takacak ya yorgundu ya bitkindi simdilerde olmaz o diyor
da sayim mi

abaavvv benim kocam bildiğin hamarat çıktı sizinkinin yanında

Bosanin diyemem ama boylede yasanilmazki! bu adam sadece kendi icin yasiyor! Sizinde patlamaniz cok dogal. Onun sana ettigi laflardan nasil karaktersiz bir insan oldugunu gosteriyor zaten. Hakkinda hayirlisi...

Ateş gibi parlamışsınız ikiniz de, sözünün erimisin üzerine adam yapmasa bile inada biner gibi geldi.size tavrı hoş değil tabi ki bu kavgadan sonra hayatınıza normal devam eddmemeniz üzgün olmanız normal. Bence hitap tarzınızı değiştirin derim iki taraflı. Eşinizi nasıl buna davet edersiniz artık onjn karakterini siz biliyorsunuz, inşallah herşwy yoluna girer. Sakin bi şekilde konuşmak daha yararlı olur. O kadar severek evlenmişsiniz , hemen vazgeçmeyin derim, yapıcı olmaya çalışın.hayırlısı olsun hakkınızda

Üzüldüm cok agır konuşmuş esınız. Ben sizde bır suc göremedim... Bu kadar hakaret aşağılama ben de kaldıramazdım galıba. Siz bir sey dememıssınız esım benımle böyle konuşsa "sözünün eri degilsin" lafı az kalırdı. Erkeklıgınden utansın bence

Sorumsuz luk sorun ama sizin problem başka gibi adamin niyeti kötü güvenemezsin bir daha ciddi ciddi konuş sonra biteceğine şimdi bitsin

Ben hala son durumu merak ediyor um
Sizin için yazayım dedim
bayadir bakamadım siteye.
O gün gidip dilekçeyi verdim..
eve geldim ve valizimi hazırladım. .
Eşim evde idi nereye gittigimi sordu bende o lafları hak etmedigimi , benimle ne zaman boşanmak isterse hemen şimdi bosanmasini dilekçeyi verdigimi söyledim. .
konuştu ikna etmeye çalıştı canımı yakmak için sinirle söylediği sözler olduğunu kuran getir el basayim ben boşanmak icin evlenmedim yeminler etti..
ama ben ayrılmak istediğimi böyle hayat suremeyecegimi belirttim..
Sözünün eri değilsin lafının bi erkek olarak kendisine çok ağır geldiğini adam değilsin demek le es değer olduğunu , tam tersine bana verdiği her sözü tutmaya çalıştığını söyledi ve evet sorumsuzum huyu mu biliyorum dedi..
haklısın dedi..
Ama gitme dedi..
6 kardes olduklarını kimsenin ona bagirmadan konusmadigini ama bunlardan vazgeçmek istediğini sınırlı olmak istemedigini filan söyledi.. beni sevdiğini söyledi. .
Kredi konusunu açtıM zaten 10 lira kaldı seninle ne ilgisi var ben seni sevmesem ayrılmak istesem bile her türlü öderim dedi..
ben de guvenemem sana dedim..
ben memlekete gideceğim dedim sen gitme dedi durdu..
annemi aradım annem gelme hız geliriz dedi ve su an annem burada..
Yarın gidiyor..
ana çok çok iyi davranmaya çalışıyor
dilekçeyi hala cekmedim bilemiyorum.....

Dozu yeterli gelmiş bence, uzarsa bu kıvamı yakalayamazsınız.

Ciddiyetini anlamis ya yeter bu ona cok uzatmayin bence ...evlilik bitirme sebebleri degil cunki bunlar...
evlilik birbirine katlanma sanatidir demisler cok dogru soylemisler...
Yillar sonra iyiki sabretmisim diycen ins

iyi yapmışsın senin ne kadar ciddi olduğunu görmüş. bi kaç gün daha çekme dilekçeyi...
sonra geri çek bence.. barışın ve bir daha dilekçe verirsem geri çekmem de ona.inşallah düzelir

Dozu yeterli gelmiş bence, uzarsa bu kıvamı yakalayamazsınız.
Kafam çok karışık..
korktu biliyorum zaten çeki düzen verecektir kendisine .. ama yine de bi anda eskisi gibi olmuyor oste..
Ciddiyetini anlamis ya yeter bu ona cok uzatmayin bence ...evlilik bitirme sebebleri degil cunki bunlar...
evlilik birbirine katlanma sanatidir demisler cok dogru soylemisler...
Yillar sonra iyiki sabretmisim diycen ins
Inşallah. . Canım..
iyi yapmışsın senin ne kadar ciddi olduğunu görmüş. bi kaç gün daha çekme dilekçeyi...
sonra geri çek bence.. barışın ve bir daha dilekçe verirsem geri çekmem de ona.inşallah düzelir
Inşallah..
çok kırgınim hala..

Ayrilmak icin sebep yokmus ustelik adam seni ezdirmiyormus kimseye.
En iyisi guzelce duzgun bir sekilde konusun kavga edince defol git falan demesin diye. Ya da o deyince siz susun sabredin. Sonra gelsin ozur dilesin.

O laflardan sonra sen dönup kredıyı odeyeceksın bıttıgı gun de sana hadı defol dıyecek barız..O zaman bundan sonra ewe katkıda falan bulunma sen.Bı yakınıma kredı cektım onu odeyecegım dersın kullandırma bakalım nasıl tepkı vercek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…