bosanıyoruz. .

Ya allah iyi etsin sizi ayirmasinda adamcaguzi iyle bir anlatmissiniz ki ama biseyide yakaladim hani "seviyorum esek herifi"diyosunuz anlayamadim ben adam okadar cekilmezse nasil seviyosunuz

Oyle her konuda bosanmayi dile getirmeyin cnm.bu evliligi bitirir...her ikinizde birbirinizi tehdit ediyorsunuz,halbu ki is gercege dokulurse ikinizde mutsuz olacaksiniz.ben bunu basarmis biri olarak llutfen baska cozumler arayin.benim esimde musluk akar akar patlar ,ancak o zmn ise koyulur.etrafimdaki coguda boyleeee....annenize gelince ayni benim annem.annemde bu yasimda bile o memnun olsun diye esimidahi yipratmisligim vardi...ama artik benimde bir sabrimin oldugunu anneme ogrettim...cok otoriterrr.alacagimiz peynirin markasina,giyecegimiz ayakkabiya beni niye goturmuyorsunuz almaya demelerinden biktimmm.artik yeter dedim,ama cok yiprandim.k.v.hic karismaz annem uc kardesiz biz,bizlere hayati zehir ediyor.....

Şu aileye helede anneye laf söylemiyolar mı kör bıcakla kesesim geliyo bunları hele sen annelerine bişey de bak nasıl kıyamet kopuyo bencillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…