bosaniyorum

elizsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
23
0
kizlar acil yardimlariniza ihtiyacim var

haklarimi bilmiyorum
ne olur yardim edin bana

Son düzenleme:
nasil yani ..önceki mesajlarininda 2.cocuguma hamileyim yazmissin???anlamadim...kafamçokkarıştı

cocukları almak oyle kolaydı hemen ona verırlermı

bı avukatla görüşmenız daha dogru olur nafaka davsı acabılırsınız sanırım

slm cocuklari almak oyle kolaymi verilermi diyen arkadasim malesef verirler cunku hanim efendinin bi geliri yok ve fransa gibi bi yerde kendisi benden cok daha iyi bilirki cocuklara cok onem verirler ama sunu demek istiyorum koczaninizin bir sevdigimi var yoksa bi basya birseymi bence elinizden geleni yapin gozune girin bakimli olun makaj yapin ne biliyim daha bircok sey var sayamadigim bence bi kadin isterse herseyi yapar ve yilani bile deliginden cikarir boyle bi laf vardir .

babanem bile demez artik bu dedigini cimooossss!mirmirmirmirmirmirmirmir
klava:klava:klava:
of hamile kadini birakacak adamdan kocami olur ondan!kötükedihüso birak gitsin kardesim.. bu devlet sana bakar onemli olan senin 10 yillik kagidini almis olman lazim recepiseyi elinden alip sepetlemesinkaydirigubbakcemile .. yasin 23 ten kucukse hemen mission locale degilsede adini hatirlayamadigim bir yer var oraya git onlar seni yonlendirirler sen cocugunu vermek istemedigin surece o cocuklarida senden babayi alir o adam ama tabi seninde bir kusurun yoksa (dovmek, ahlak disi haraketler alkol vs..) fransa da ki bosanmalarda cocuklar genelde annelerde kalir onada baglar nafakayi !! ayrica bosanmak istemiyorum dersen 3 ile 4 yil surundurrursun! devlet sana ve cocuklarina maas baglar ev yardimi cart yardimi curt yardimi hepsini alirsin! yanliz bu dedigim yeri sor sorustur!
3 tane cocuk dogurttur sonra cek git ! kolaydi! lmaz:kendini ezdirme ama onuda bezdirme ustune gitme istemiyorsa istemiyordur ama cok seviyorsan ve hatalarinin olduguna inaniyorsan tabiki samimiyetle kurtar evliligini yok adamin gozu disarda diyorsan SAL gitsin baciiimmm..

cocuklari okula garderiye birakir is bulabilirsen bulur kendi kendini kurtarirsin 3 tane cocukla turkiyeye donsen baban zengin degilse surunursun cocuklari birakip gitsen kahrindan olursun ! dur ayaklarinin ustunde en azindan dene ..
herkesin basina gelebilir boyle bir sey Allah yardimcin olsun :Saruboceq:
Allah evlatlarinla guzel bir hayat nasip etsin

Özür dilerim, kafam karisti benim...
Sen fransa ya gelin mi gittin yoksa esin mi geldi??
3 cocuga hamilesin. 2 tane daha cocugun var, ve esin bosanmak istiyor. Peki ne oldu, bu da cok önemli, hakim karsisina ne diye cikilacak?
Oglun mu yoksa kizin mi var?
Konunun ne oldugunu bilmiyorum ama öyle cocuklari almak cok kolay degil. Bildigim kadariyla, eger erkek cocuksa babaya veriliyormus ama yasi göz önüne alinarak anne de kalmasi gerekir , benim fikrimce...
Allah yardimcin olsun...

Merhabalar,
Eşim fransız,kensine biraz sordum ailesinde boşananlar var. fransa kanunlarında annenin geliri olmasa dahi çocuklar anne istediği sürece anneye veriliyor. ayrıca devlet zaten anneye yardım bağlıyor. size tavsiyem eşiniz boşanmaya kararlı ise avukata danışmadan bişi imzalamamanız. Eşinizin size nafaka ödemesi gerekecektir ayrıca devlet size ev sağlayacaktır. Türkiyede olsa ortada kalırdınız ama Fransada korkmanıza gerek yok bence. Allah yardımcınız olsun.

ayrıca Esinden'e katılıyorum

konunun ustunden cok sure gecmis ama bir gun birisinin isine yarar diye yazma ihtiyaci duydum.esinden bosanmak isteyen kisi issizse caf'dan issizlik parasi alir,cocugu varsa cocuk parasi,kirada oturuyosa kira yardimi alabilir.herhangi bir avukata gidip bosanmak istedigini ve issizlik parasi aldigini soylerse adli yardim alabilir,devlet avukata odemesini sizin yerinize yapar.cocuklarda anne isterse genelde annede kaliyor hafta ici,hafta sonu babada.uzun tatillerdede genelde yari yariya kaliyor cocuklar.cok uzak sehirlerde olursa ayrilan anne baba o zaman hep anneyle kalir cocuklar babaya 15 gunluk tatil ve yaz tatilinde veriliyor genelde diye biliyorum.

cok dogru biliyorsun. ..aynen dedigin gibi oluyor...agzina saglik bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…