Benim bildigim protokol imzalanirken dile getirilmemis hicbir suc (hakaret, siddet vb) zaten kullanilamiyor sonrasinda.Avukattan akıl aldım en son anlaşmalınin daha az yıpratıcı olduğu yönünde karar kıldık.
Bir sürü saçmalık yaşadım bu süreçte onları geçeceğim anlatacak enerjim yok.
Bu eş musveddesi on bin çocuğa nafaka vermeyi kabul etti başkada bir şey istemiyorum zaten.Kufurlu ses kaydım vardı onu kullanmasın diye şimdi ve ilerde birbirimizden şikayetçi olmayacağız dedim avukatı mirin kırın etti yok hakim kabul edecek mi protokole eklenmez gibisinden ,bende danistigim avukatin eklenebilecegini belirttigini soyledigimde araştırınız vs diyerek kivirdi. Akıllarınca anlaşmalı boşanıp herşeyden feragat ettirip bide arkasından ceza davası acacaklardi
Benim sorum ise nafaka alırken tefe Tüfe oranına göre mi yoksa maaşına gelen zam bazında olması mı mantıklı
Maaşı artınca artırım davası aciliyo ama açınca avukat parası odemeyecekmiyim birde ne zaman zam alır ben nereden bilecegim kafam karıştı.
EvdeyimHukuk Köşesi bölümüne açsaydınız daha iyi olurdu. Umarım bir an önce boşanırsınız aile evine dönebildiniz mi
Eklenebilir dedi şikayetçi olunmayacagina dair,onlarınki yok mok dediBenim bildigim protokol imzalanirken dile getirilmemis hicbir suc (hakaret, siddet vb) zaten kullanilamiyor sonrasinda.
Sizin avukatiniz ne dedi tam olarak?
Var ama almiycam on bin nafakaya bile dünyanın kavgası ile ikna oldu.dort sene cekismelide ugrasmayalim kurtulalim diyeGenelde tefe Tüfe oranına göre Ocak ayında otomatik zam oluyor..Mal var mıydı ev araba vs .yoksa 10 bin nafaka ile anlaşmalı boşanma mantıklı sobrasinda en çok 4..5 bin nafaka bağlanılıyor
Ses kaydından korkmayın izniniz dışında alındıysa aksine kendisi suç işlemiş olur onun yaptırımı şikayetçi olmanız dahilinde kendisine ayrı olarak uygulanır,avukatı da kendisine söyler bunu zaten.Nafaka artış oranı her yıl enflasyona göre belirleniyor.Nafaka bedelinin artmaması yönünde bir anlaşma imzalamak isterlerse sakın imzalamayın.Otamatik olarak artmaz dava açmanız gerekir.Maaş zammından haberinizin olmasına gerek yok çünkü yıllık belirleniyor zaten.Avukattan akıl aldım en son anlaşmalınin daha az yıpratıcı olduğu yönünde karar kıldık.
Bir sürü saçmalık yaşadım bu süreçte onları geçeceğim anlatacak enerjim yok.
Bu eş musveddesi on bin çocuğa nafaka vermeyi kabul etti başkada bir şey istemiyorum zaten.Kufurlu ses kaydım vardı onu kullanmasın diye şimdi ve ilerde birbirimizden şikayetçi olmayacağız dedim avukatı mirin kırın etti yok hakim kabul edecek mi protokole eklenmez gibisinden ,bende danistigim avukatin eklenebilecegini belirttigini soyledigimde araştırınız vs diyerek kivirdi. Akıllarınca anlaşmalı boşanıp herşeyden feragat ettirip bide arkasından ceza davası acacaklardi
Benim sorum ise nafaka alırken tefe Tüfe oranına göre mi yoksa maaşına gelen zam bazında olması mı mantıklı
Maaşı artınca artırım davası aciliyo ama açınca avukat parası odemeyecekmiyim birde ne zaman zam alır ben nereden bilecegim kafam karıştı.
Avukatım davacı olunabilecegini söyledi o nedenle, telinden konuşmalarını okumuştum aksine avukatı cesaret veriyor işe yarar yaramaz herseyide çekişmeli olana eklemişler diSes kaydından korkmayın izniniz dışında alındıysa aksine kendisi suç işlemiş olur onun yaptırımı şikayetçi olmanız dahilinde kendisine ayrı olarak uygulanır,avukatı da kendisine söyler bunu zaten.Nafaka artış oranı her yıl enflasyona göre belirleniyor.Nafaka bedelinin artmaması yönünde bir anlaşma imzalamak isterlerse sakın imzalamayın.Otamatik olarak artmaz dava açmanız gerekir.Maaş zammından haberinizin olmasına gerek yok çünkü yıllık belirleniyor zaten.
Ne eklersek kar olarak bakıyorlardır,dikkate alınmaz bunlardan korkup haklarınızı aramamazlık yapmayın.Konularınızı bilmiyorum okumadım ama sizde aldatılma,şiddet,psikolojik şiddet varsa hepsini ekletin.Korkmayın sakın hakkınızı savunun.Avukatım davacı olunabilecegini söyledi o nedenle, telinden konuşmalarını okumuştum aksine avukatı cesaret veriyor işe yarar yaramaz herseyide çekişmeli olana eklemişler di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?