- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Hatta erkek misin diyenler oldu. Açtığım konulardan dolayı.Nisanliyim ama resmi nikahlı olarak.Nisanlim diye hitap etmek istiyorum.O İzmir'de Ben Ankara'dayim.Biz İnternette Tanıştık Şöyle Oldu.Yorum Yaptığım Yerde Beni Görüyor Dm' den Mesaj Atıyor.Sonra Tanıştık.İlk Başta Tedirgindim.Ankara'ya 1.5 aylık sevgiliyken geldi.Ben Aydın a gittim babamla.Gecen sene oraya geldi görüştük.Sevgiliyken Babam öğrendi İzmir e tanışmayı gitti.İnanin sevgiliyken mutluyduk.Aileler katıldı.Ozellikle kv min birkaç yalanını yakaladım.Nisandan sonra sevemedim.Nisanlim boşanma dilekçesi izin özür diledi.Affettim neyse demek istediğim şu nafaka derdinde üzüntüden konu açtım.Cunku İzmir e ziyarete gitmiştik.Denizli de kavga çıktı akrabama uğradım.Ertesi günde Afyon üzerinden Ankara ya dönerken dilekçe attı.Ki ben neden evlerinde tepki göstermediğini yolda gosterdigini defalarca yüzüne vurdum.Pisman olduğunu söyledi.Fakat kv nişanlım dilekçe hazırladıktan sonra bana sen kendini bekar mi saniyosun benim oğlumda bekar o zaman dedi.Baban istemeye geldi oğlumu.Ben değil dedi.Bunu boşanma dilekçesinden 1 2 gün sonra söyledi.Nisanlimla tartıştım bunu.Bugun de babam sordu babama verdiği cevap kv min ben gelinime saka yapamayacak miyim oldu.Siz bunu şaka anlarmisiniz.Babam araştırmaya gitti.İzmir e ve sonrasında bizi çaya davet ettiler.Evlerine babamda İzmir uzak dedi.Ankara 'ya isteme nisan normalde ayrı günlerde yapılır.Tek günde yaptık.Kv çok yalan söylüyor.Babam ağızlarının payını verdi.Bosanma dilekçesi üzerinden 1.5 ay geçti canıma okuyordu.Eline koz aldığını düşündü kv.Babamda kibar medeni şekilde lafını giydirdi.Susturdu kv yi.
Nikah yaptım sebebi şöyle haziran da nisan oldu gene nişanlım teklif ve ısrar etti.Benim çalıştığım yerde kasiyerim ve kesinlikle oturmak yasak kasa dışına cikamiyorsunuz kasa yoğun bırakın ayağımın sismesini üstüne basamiyordum.Baska sorunlar mobbing e ugruyordum ki.Nisanlim teklif etti.Mahkeme ile uğraşacağına nikah olsun dedi.Ve ikimizde pişman olduk sonuçları ağır oldu. Karı koca hayatı yasamiyoruz imam nikahimiz yok ve düğünümüze daha var özellikle benim ailem daha baskın muhafazakar ve orflere bagli aile o yüzden beraber yaşamiyoruz daha
Arkadaşlar benim basligim farklıydı ben bosaniyorum diye konu açmadım linclemeyin artık yazdım burada bir karisiklik var başlığı ben degistirmedim
Nikah yaptım sebebi şöyle haziran da nisan oldu gene nişanlım teklif ve ısrar etti.Benim çalıştığım yerde kasiyerim ve kesinlikle oturmak yasak kasa dışına cikamiyorsunuz kasa yoğun bırakın ayağımın sismesini üstüne basamiyordum.Baska sorunlar mobbing e ugruyordum ki.Nisanlim teklif etti.Mahkeme ile uğraşacağına nikah olsun dedi.Ve ikimizde pişman olduk sonuçları ağır oldu. Karı koca hayatı yasamiyoruz imam nikahimiz yok ve düğünümüze daha var özellikle benim ailem daha baskın muhafazakar ve orflere bagli aile o yüzden beraber yaşamiyoruz daha
Arkadaşlar benim basligim farklıydı ben bosaniyorum diye konu açmadım linclemeyin artık yazdım burada bir karisiklik var başlığı ben degistirmedim
Son düzenleyen: Moderatör: