Boşanıyorum ve........

cok gecmiş olsun canim hakkinda hayirlisi olsun gecmiş olsun diyorum cunku boyle bir insandan kurtuldugun çin bazen okdugmuz zamn yazilari yas olarak kucuk olanlardadaha coktur boyle bir arkadasda benim gibi tahminde bulunmus yasinda gayet normal bir yaş ama yaşla adam olunmuyormus demekki akli başinda olmayan insanlar da davarmiş hiçbirşey bırakma ona 60 gunun cezasini cok cekecek cok uzulyorum eşe değer verin diyolar ama hiç deger yok ailen en buyuk destegin şanslısın ailen arkanda

saol arkadaşım inş.bu günlerde geçicek...ben yıprandım ama ailemden kaç kişi etkilendi anlatamam...

kadının kıymetini bilse ilk geceden bazı şeyler yaşanmazdı

saol arkadaşım inş.bu günlerde geçicek...ben yıprandım ama ailemden kaç kişi etkilendi anlatamam...

kadının kıymetini bilse ilk geceden bazı şeyler yaşanmazdı

tabi etkileniyolar sen yaşiyorsun onlarda senin bunu yaşadiğin için aci cekiyorlar keske vermeseydik biz tamm demeseydik olmaz diyorlar

okuyunca gerçekten çok üzüldüm
o insan müsfettesi gerçekten adi harifin tekiymiş canım kurtulduguna sükret
kaba haraketleri ve ailene saygısızlıgı zatan kabul edilmez birşey
valla ben böylesinden kurtulmak için üstüne para bile verirrdim
boşver bilezikleri falan onlar yerne gelir ama sen kendini yıprattıkcabunun geri donusu daha zor olur
allah tez zamanda kurtarsın seni bu adamdan

Çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah sana güç kuvvet versin umarım en yakın zamanda atlatırsın bu üzücü olayı.Ama anlamadığım birşey var bu insan müsvettelerinide bir KADIN doğurmuyormu ? insan önce kendi annesinin de bir kadın olduğunu düşünüp kendi eşine annesine verdiği değeri vermesi lazım..

hayatımda ılk defa bı bosanma olayına mutlu oldum... evlendıgın ılk gun degişmesi çok değişik geldi bana. kendini bu kadar nasıl saklayabilmiş anlayamadım. özel bi yetenek demekki. hayırlısı olsun canım senin hakkında. küfürden bende hiç hoşlanmıyorum. nişanlım yanımda başkasına küfür etse bile sanki sevdiğim adam o değilmiş gibi geliyor ve onada anlattım bunu. biraz acele evlilik olmus tabi ama hiç tanımadan evlenenlerde var ... inşallah çok mutlu olursun. yaşadıkların kolay kolay silinmez hafızdan ama yavaş yavaş toparlanabilirsin. güçlü bir bayan izlenimi uyandırdın bana..

evet cok haklısın şimdi nasilsiniz peki öncekine göre daha iyisiniz demien azindan evindesiniz

evet evimdeyim bir odam var neti bağlatalı 2 gün olyo, eşim nete girmemem için netide bağlatmadı....eminim bunun içinde
aklında fesat düşünceleri vardı...ruh halim öncekine göre kat kat iyi...48 kilo ile evlendim..42 kilo ile eve döndüm..şimdi iştahım yok
ama vitaminler filan rengim biraz yerine geldi..

anneside sorunlu çünkü eşimin bana yaptıklarını zamanında kayınpederim kaynanama yapmış...oğluda babasından gördüğünü
uyguladı...annesi katlanmış psikolojisi çökmüş normal değil zaten...ben yolun kıyısından döndüm...

evet canım saol...acele evlilik derken 5 ay aslında normal...bazen aklıma geliyor 1 ayda evlenip mutlu olanda var...5 yıl çıkıp boşananda..

bunun adı kaderrr....evlenmeden 1 yıl önce bir kez nişan bozdum başka biriyle....bu 2.hüsran artık kolay kolay evlenemem ben galba

iii yapmişsiniz moraliniz yuksek olsun hep inşalah en kisa surede atlatrsiniz

Allah belasını versin ruh hastası anasından bacısından çıkar inşallah.bu boşananlar boşuna boşanmıyor.fitil fitil burnundan gelsin 2 dünyasıda.tüh erkek diye de gezmesin ortalıkta sanada helal olsun 2 ay az mı.bakalım senden sonra gelecek olan kaç gün çeker kahrını hüç üzülme erken farketmişsin aynen yoluna devam öldürmeyen acı seni güçlendirsin bacımmmm

sonuna kadar haklısın.... ben b yüzden inan kimseyle evlenmeyi üdşünmüyordum ölesine çıkıyordum ve evlendim ama 2sene it gibi peşimden koşan biriyle anası kendi ailesi peşimde 4 dönüyor..

altınalarını da al eğer paranmı yok bacım inan hepimiz aramızda 20 şer lira toplasak üstünü sen tamamla aç davayı sonuna kadar yanındayız!

en doğru işi çocuğu aldırmakla yapmışın.

aminn...sizinle paylaşınca biraz rahatladım walla saolun...

celp gidince nafaka, tazminatı görünce anlaşmak için yalvarır mı acep:)

aminn...sizinle paylaşınca biraz rahatladım walla saolun...

celp gidince nafaka, tazminatı görünce anlaşmak için yalvarır mı acep:)

yalvarsa bile afedermisin illa sana iftira mı atmasını bekliyosun amaan uzak dur uzak tek boşanan sen değilsin aha benim 19 yaşındaki 5 aylık evli kardeşim boşanıyor ailesi yüzünden hiç takma.bundan sonraki hayatın harika olur cnm bnm moralini bozma hayatta herşey gelir hepimizin başına.deliyi sen mi adam edicen.

Son düzenleme:

sana helal olsun, peşinde hala koşuyorsa eşin ve ailesi alkışlıyorum..senden yol yordam öğrenmem lazım...kimseye acımamak lazım...

bugün davayı açtım zaten...borç harç buldum eş dost saolsun..Allah itibardan düşürmesin...altın urba verirse zaten borcumu kapatırım...

ne affetmesi beter olsun, yalvarması şu anlamda dün benim telimi yüzüme kapattı ya, davayı açtığımdan haberi yok, sölemicemde,
celple öğrensin, o zaman tutuşsun ve beni arasın ben teli yüzüne kapatim istiyorum...

amin hiç bişeyden korkma bende öyle bi çıktım vardı 1,5 sene çıktım adam psikopattı oda kamudaydı inan markete tek girsem salak nabcan telle biriylemi konuşcan yok markette biriylemi konuşcan diyordu bedne sildim attım.

en yakın arkdşmla evlendim ama bana çıkma teklifi bile etmedi direk evlenme teklifi etti .
ben 6 aylık evliyim 3 aylık nişanlı kaldım 9 ay de annesi babası sen bizim kzıımızsın diyro eşim 23 yaşında ben 22.
zonguldakdaydı annesigil ben kayseride annesine söylediği günün ertesi günü yüzükleri alıp geldiler ben istiyorum dedi.

geçen ay bize geldiler 2 haftalığına kalmaya istanbudla otryrum eşim polis. babası çay demleyebilirmisin kızım dedi.
ben hamileyim eşim hayır sen otur ben yaparım dedi beni kaldırmadı ben şaşırdım kalkmaya çalıştım beni oturttu.
annesini 4 günde bir arar benim annemi günde 4 kere .
çok şükür . RAbbim Böyle insan nasip etsin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…