Boşanıyorum mutluyum.

minik serce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
9
24
27
Senelerce süren toksik iliski baskıcı sorumsuz baba kavramının farkında olmayan yaratıktan artık bosanıyorum. Bagımlıydım,onsuz yaşayamam unutamam ölürüm diyodum ama oyle olmuyormus arkadaşlar. Kızım icin her turlu zorbaligina eve bakmamasina katlandim ama artik yeter dedim ve bitiriyorum. Artık hayatım kızımdan ibaret. İllaki o adamı unutcam daha iyi gunlerim olacak. Aaaa buda evlenmiş boşanmiş laflarına kulak asmadan yoluma devam edicem. Bağımlı olmayalım annelerinin yetistiremedigi narsistlere annelik yapmayalım. Bizim sesimiz daha güclü olsun

Boşanan kişiler bosanmayanlardan fazla artık bu devirde o yüzden aaa bu da boşanmış denmiyor.. Özellikle sınıflarda anne baba ayrı çocuklar birlikte olanlardan daha fazla kardeşimin ve diğer çocukların sınıflarından duyduklarım kadarıyla

Senelerce süren toksik iliski baskıcı sorumsuz baba kavramının farkında olmayan yaratıktan artık bosanıyorum. Bagımlıydım,onsuz yaşayamam unutamam ölürüm diyodum ama oyle olmuyormus arkadaşlar. Kızım icin her turlu zorbaligina eve bakmamasina katlandim ama artik yeter dedim ve bitiriyorum. Artık hayatım kızımdan ibaret. İllaki o adamı unutcam daha iyi gunlerim olacak. Aaaa buda evlenmiş boşanmiş laflarına kulak asmadan yoluma devam edicem. Bağımlı olmayalım annelerinin yetistiremedigi narsistlere annelik yapmayalım. Bizim sesimiz daha güclü olsun
Helal kız sana

Senin gibi boşanıyorum mutluyum ıykı demek istiyorum. O gunu o halde olmayı ozumsemeyi ve kendı degerı ın farkına varıp hayatıma sahip cıkmayı istiyorum 🙏 ıyı degılım aynı durumda sayılırız bosanma surecındeyım. Ama Iyı olmak istiyorum. Elbet mutlu olup sever sevılırım tekrar umut etmek istiyorum. Iyı insanlarla cevrılsın etrafımız vicdan ve merhamet sahibi kısılerle

X