"boşanıyorum" demekten utanıyorum.

niye utanıyorsun ki ekmeğini o utandıgın kişiler mi verıyor?
herkes kendi eşiğine bakacak ilk baş
sakın hayatını bu saçmalıklarla gecırme. başkalarının ne düşündüğü ne söyledıgıne takarsan bu kadar hayat sana zehır olur
boşver

ahh ahh.
söylemek 1 dk.
yaşamak bir ömür.

Ya illa ki öğretmenlik yapıcak da değilsin magazada falan da calısabilirsin

ekmeğini kazanmak ısteyen insan heryerde kazanır bence hırslı ve güçlü ol

Ya illa ki öğretmenlik yapıcak da değilsin magazada falan da calısabilirsin
kaldırmıyo kafam öyle bi yerde çalışmayı.
zaten bütün yıl boyunca eşimin beni ezmelerine boyun eğdim.
senden hiçişey olmaz,çöpçü bile olmaz,boşuna çalışıyosun,sen kim atanmak kim vs vs
senin yükselme sınırını ben çizerim.ben izin verdiğim sürece yükseleblirsin.
ankarada yaşıyoruz normalde.işte askerliği bırakıp zabıta olcakmış.daha çok yan gelip yatcakmış.burda bu küçücük yerde yaşıcakmışız.
benim işim yemek yapmak,temizlik yapmak olcakmış..
daha fazlasını hayal bile etmemeliymişim.
zaten olmıyacakmış.
en son bunun yüzünden kavga ettik.normal konuşuyoduk.sonra ben ağlamaya başladım.
karsımda pişkince gülüyodu gülme dedikçe güldüsonra bi kavgadır aldı başını gitti.en son beni baya bi dövecekti.yüzünü baştan aşağı çizdim.avazım çıktığı kadar bağırdım.sonra bidaha dokunmadı.
sonrası da darp raporu polis ifade silahına el koyması babası o beni evden kovaması avukata gidip anlaşmalı boşanma tazminat nafakada anlaşma ve benim çıkıp gelmem.
budur olay.
ben de ders çalışmaya çalışıyorum hala.bu kafayla.

yasın daha genc bu sene yazın ondan kurtulmaya bak sınava da denemesine gir ve seneye güçlü bi şekilde başla tekrar dersaneye git ve gece gündüz çalış ve kazan o sınavı . Sonra karşına yeni insanlar çıkar tekrar evlenirsin. O pislik de senin başarılarını görüp kendini yiyip bitirsin.

hedefim bu zaten.ama bu kadar ağır çalışmıcam.en azından sosyal hayattan kopmıcam.iyi bi temel attım bu yıl.üstüne rötüşlar yaparak güzel bir derece yapmak istiyorum.

hedefim bu zaten.ama bu kadar ağır çalışmıcam.en azından sosyal hayattan kopmıcam.iyi bi temel attım bu yıl.üstüne rötüşlar yaparak güzel bir derece yapmak istiyorum.
Benim bölümümde de puanlar çok yüksek ama hırslıyım hatta yüksek olmasıyla kalmıyor kontenjan da o kadar az ki. Öğretmenlik daha avantajlı emin olabilirsin.

Bu zor adımı atabildiğin için kendinle gurur duymalısın canım, elalemden sanane sen mutlu ol o yeter. Allah yardımcın olsun

ya işte öyle de nasıl tepki vereceğimi nasıl bi açıklama yapacağımı bilemiyorum.benimle evlenen mahalledeki herkes hamile.bi ben boşanıyorum
ben seni cok iyi anliyorum benimle evlenenler cocuklarini buyutuyor bense bosandim gercekten zor durum kardesim Allahim hepimize sabir versin cekilecek cilemiz varmis yapicak bisye yok

İnsanların dediklerini kendinize niye dert ediyorsunuz ki. Boşverin kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezki. Kendiniz için doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorsanız bu yolda ilerleyin.

Evleniyorum derken utanıyor muydun ki boşanıyorum derken utanasın ? Hayatları birleştirmek kadar hayatları ayırmak da olağan bir şeydir. Psikoloğuna katılıyorum; hayat senin hayatın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Zamanında evliliği seçtiğin gibi bugün o evliliği bitirmeyide seçebilirsin. Hayat senin ve kumandası senin elinde yön verebilecek tek kişi sensin. Kime ne ki, herkes kendi hayatına baksın. Herkes çok mu normal, herkes harika hayatlar mı yaşıyor ki kendini utanılacak bir durumda hissediyorsun ve seni yargılayacaklarını düşünüyorsun? Sen önce kendi kararlarının ve seçimlerinin arkasında dur sonra inan herkes senin kararlarının arkasında durur. Bu süreci kolaylıkla atlatmanı diliyorum..

doğru tabi ama bu süreçte gel gitler yaşamam normal diye düşünüyorum.
inşallah geçecek.
salak gibi üzülmüşüm diyeceğim günler gelcek.

İnsanların dediklerini kendinize niye dert ediyorsunuz ki. Boşverin kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezki. Kendiniz için doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorsanız bu yolda ilerleyin.
zaten o kararı alana kadar aylarca krizler geçirdim durdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…