ahh ahh.niye utanıyorsun ki ekmeğini o utandıgın kişiler mi verıyor?
herkes kendi eşiğine bakacak ilk baş
sakın hayatını bu saçmalıklarla gecırme. başkalarının ne düşündüğü ne söyledıgıne takarsan bu kadar hayat sana zehır olur
boşver
ne günahı anlamadım ben
kaldırmıyo kafam öyle bi yerde çalışmayı.Ya illa ki öğretmenlik yapıcak da değilsin magazada falan da calısabilirsin
hedefim bu zaten.ama bu kadar ağır çalışmıcam.en azından sosyal hayattan kopmıcam.iyi bi temel attım bu yıl.üstüne rötüşlar yaparak güzel bir derece yapmak istiyorum.yasın daha genc bu sene yazın ondan kurtulmaya bak sınava da denemesine gir ve seneye güçlü bi şekilde başla tekrar dersaneye git ve gece gündüz çalış ve kazan o sınavı . Sonra karşına yeni insanlar çıkar tekrar evlenirsin. O pislik de senin başarılarını görüp kendini yiyip bitirsin.
Benim bölümümde de puanlar çok yüksek ama hırslıyım hatta yüksek olmasıyla kalmıyor kontenjan da o kadar az ki. Öğretmenlik daha avantajlı emin olabilirsin.hedefim bu zaten.ama bu kadar ağır çalışmıcam.en azından sosyal hayattan kopmıcam.iyi bi temel attım bu yıl.üstüne rötüşlar yaparak güzel bir derece yapmak istiyorum.
normal bir zaman olsa canıma minnet.Benim bölümümde de puanlar çok yüksek ama hırslıyım hatta yüksek olmasıyla kalmıyor kontenjan da o kadar az ki. Öğretmenlik daha avantajlı emin olabilirsin.
doğru cümle bu olmalı galiba.Evliliğini soranlara söylemen gereken söz kısa ve öz'' o sayfayı kapattım lütfen söz etmeyin''
ben seni cok iyi anliyorum benimle evlenenler cocuklarini buyutuyor bense bosandim gercekten zor durum kardesim Allahim hepimize sabir versin cekilecek cilemiz varmis yapicak bisye yokya işte öyle de nasıl tepki vereceğimi nasıl bi açıklama yapacağımı bilemiyorum.benimle evlenen mahalledeki herkes hamile.bi ben boşanıyorum
Evleniyorum derken utanıyor muydun ki boşanıyorum derken utanasın ? Hayatları birleştirmek kadar hayatları ayırmak da olağan bir şeydir. Psikoloğuna katılıyorum; hayat senin hayatın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Zamanında evliliği seçtiğin gibi bugün o evliliği bitirmeyide seçebilirsin. Hayat senin ve kumandası senin elinde yön verebilecek tek kişi sensin. Kime ne ki, herkes kendi hayatına baksın. Herkes çok mu normal, herkes harika hayatlar mı yaşıyor ki kendini utanılacak bir durumda hissediyorsun ve seni yargılayacaklarını düşünüyorsun? Sen önce kendi kararlarının ve seçimlerinin arkasında dur sonra inan herkes senin kararlarının arkasında durur. Bu süreci kolaylıkla atlatmanı diliyorum..sanki insanlar beni yargılayacaklarmış gibi geliyo.
çok samimi olmadıklarım dışında insanlara söyleyemiyorum.
ağlasam üzülsem kocası terk etti diyecekler.
gülsem eğlensem daha çocuk gibi hiç bişeyin farkında değil diyecekler.
şu an ailemin yanındayım.küçük bi şehirde.herkes herkesi tanıyo.
dedeme bile söyleyemedim daha.
onların gözünde nasıl görüncem kim bilir.
kimseye yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum.psikolog kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin dedi.
ama soru dolu bakışlar hatta direk sorular beni çok bunaltıyo.
bu süreç çok zormuş.
kimseyle konuşmak istemiyorum.hiç bilmediğim bi şehre hiç tanımadığım insanların arasında yepyeni bir sayfa açıp yaşamak istiyorum.
sınav desen ipin ucu çoktan kaçtı.
annem babam dalga geçerek konuşsa bile canım sıkılıyo.bazen art niyetle söylemeseler bile batıyo konuşulanlar.
her sabah kendi kendime o enerjiyi vermek o kadar zor ki.
doğru tabi ama bu süreçte gel gitler yaşamam normal diye düşünüyorum.Evleniyorum derken utanıyor muydun ki boşanıyorum derken utanasın ? Hayatları birleştirmek kadar hayatları ayırmak da olağan bir şeydir. Psikoloğuna katılıyorum; hayat senin hayatın kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Zamanında evliliği seçtiğin gibi bugün o evliliği bitirmeyide seçebilirsin. Hayat senin ve kumandası senin elinde yön verebilecek tek kişi sensin. Kime ne ki, herkes kendi hayatına baksın. Herkes çok mu normal, herkes harika hayatlar mı yaşıyor ki kendini utanılacak bir durumda hissediyorsun ve seni yargılayacaklarını düşünüyorsun? Sen önce kendi kararlarının ve seçimlerinin arkasında dur sonra inan herkes senin kararlarının arkasında durur. Bu süreci kolaylıkla atlatmanı diliyorum..
sen niye boşandın.ben seni cok iyi anliyorum benimle evlenenler cocuklarini buyutuyor bense bosandim gercekten zor durum kardesim Allahim hepimize sabir versin cekilecek cilemiz varmis yapicak bisye yok
zaten o kararı alana kadar aylarca krizler geçirdim durdum.İnsanların dediklerini kendinize niye dert ediyorsunuz ki. Boşverin kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezki. Kendiniz için doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorsanız bu yolda ilerleyin.