sanki insanlar beni yargılayacaklarmış gibi geliyo.
çok samimi olmadıklarım dışında insanlara söyleyemiyorum.
ağlasam üzülsem kocası terk etti diyecekler.
gülsem eğlensem daha çocuk gibi hiç bişeyin farkında değil diyecekler.
şu an ailemin yanındayım.küçük bi şehirde.herkes herkesi tanıyo.
dedeme bile söyleyemedim daha.
onların gözünde nasıl görüncem kim bilir.
kimseye yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum.psikolog kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin dedi.
ama soru dolu bakışlar hatta direk sorular beni çok bunaltıyo.
bu süreç çok zormuş.
kimseyle konuşmak istemiyorum.hiç bilmediğim bi şehre hiç tanımadığım insanların arasında yepyeni bir sayfa açıp yaşamak istiyorum.
sınav desen ipin ucu çoktan kaçtı.
annem babam dalga geçerek konuşsa bile canım sıkılıyo.bazen art niyetle söylemeseler bile batıyo konuşulanlar.
her sabah kendi kendime o enerjiyi vermek o kadar zor ki.
sanki insanlar beni yargılayacaklarmış gibi geliyo.
kimseye yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum.psikolog kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin dedi.
bu süreç çok zormuş.
kimseyle konuşmak istemiyorum.hiç bilmediğim bi şehre hiç tanımadığım insanların arasında yepyeni bir sayfa açıp yaşamak istiyorum.
annem babam dalga geçerek konuşsa bile canım sıkılıyo.bazen art niyetle söylemeseler bile batıyo konuşulanlar.
mahallede benim yaşımda 3 erkek birlik olup bi tanesinin babanesinin bileziklerini çaldılar.hapse girdiler.çıkmış biri.gördüm bugün.gayet hayatına devam ediyo.gülüyo.sohbet ediyo.içinden geldiği gibi davran kasma kendini
Zamanla oturtacaksın çoğu şey
Evlenmekte hak boşanmakta.Analaşamdım ayrıldım kısa ve net.Utanılacak birşey değil,Sokaktaki 10 insandan 5 inin başında olan birşey.Herkesin de başına gelebilir.sanki insanlar beni yargılayacaklarmış gibi geliyo.
bu süreç çok zormuş.
yani evet aslında öyle.utanmak değil sanırım insanların acır gibi bakışlarından kaçıyor.
ama insanlar acımasız ne yazık ki bu süreci inş kolay atlatırsın.
ya işte öyle de nasıl tepki vereceğimi nasıl bi açıklama yapacağımı bilemiyorum.benimle evlenen mahalledeki herkes hamile.bi ben boşanıyorumEvlenmekte hak boşanmakta.Analaşamdım ayrıldım kısa ve net.Utanılacak birşey değil,Sokaktaki 10 insandan 5 inin başında olan birşey.Herkesin de başına gelebilir.
ilk tepki çok canımı yakıyo.kimseyi umursamamaya çalış ve emin ol çok kısa bir sürede unutcaklar bile.
Hayat.Yarının ne getireceğini bilemezsin.Anlaşamadık desen yeterli.Konuşmak istemiyorum desen yeterli.ya işte öyle de nasıl tepki vereceğimi nasıl bi açıklama yapacağımı bilemiyorum.benimle evlenen mahalledeki herkes hamile.bi ben boşanıyorum
mahallede benim yaşımda 3 erkek birlik olup bi tanesinin babanesinin bileziklerini çaldılar.hapse girdiler.çıkmış biri.gördüm bugün.gayet hayatına devam ediyo.gülüyo.sohbet ediyo.
dedim kendi kendime ben adam öldürmedim bişey yapmadım.
niye bu kadar gerginim.
bi de atanamıcam.
onun üzüntüsü mü acaba bu.
psikolog da bunu yaptırdı.Hayat.Yarının ne getireceğini bilemezsin.Anlaşamadık desen yeterli.Konuşmak istemiyorum desen yeterli.
bi sene daha çalışcam.belki binlerce şeyden fedakarlkık yapcam.bütün kış en zor şartlarda öğrenmeye çalıştım her şeyi sıfırdan.bilgim yok değil var ama iyi kötü herkes bu bilgiye sahiptir.aslında herşey üst üste gelmiş
Geçen sene atanamadın bu sene kesin atanırım gözüyle bakıyordun
Ve boşanıyorsun senin için ikisi bir arada çok ağır geliyor
Düşünüyorsun ben bu adam için geçen sene atanamadım
bu senede bu adam için ne yapmışım diye kendini sorguluyorsun
diğer adımda kabullenişin olucak bitti artık diye
sende aslında farkındasın pasif bir bayan değilsin
aksine aktif güçlü bir bayansın
bazen bunu duymak ister insan
ELİMDEN GELENİ YAPARIM
OLMADIYSA BİRAZ DAHA ZORLARIM
YİNE OLMUYORSA
VARDIR ALLAHIN BİLDİĞİ DER YOLUMA BAKARIM