Tatlım eski konularını okudum boşanmanız isabet olmuşKizlar gecmis konularimi okirsaniz cok sevinirim bosaniyorum davam acildi 5 ay oldu annem gile geleli ..
Avukat tuttum avukatin yanina geldi konusmak icin benim ona aldigim kiyefetleri giymis ...
Onu gorunce uzuldum icim acidi vaz gectim deseydi affe decektim tabi demedi ...
Ben bosanmak isdemedigimi soyledim dedi ama simdi isdiyorum dedi .. ben hic birsey diyemedim( beni sevmiyosa niye o kiyafetleri giydi ...
Kuzeninin dugununede beraber aldigimiz benim kombinledigim takimi giymis ..
Sizce bu adam ne yapmaya calisiyoo ??
Bu kismi anlayamadim gercekten..
Bende cok dusundum ve bosanmamin dogru karar olduguna karar verdim ...Tatlım eski konularını okudum boşanmanız isabet olmuşeşine tokat atandan adamlık babasının yanında eşine tokat atandan da insani duygular beklemen çok yersiz olur
Sabreden derviş muradına ermiş ama davanın 3 yıl sürmesi iddiasını kim ortaya atıyor? Bırakın davanın ne zaman sonuçlanacağına hakim karar versinBende cok dusundum ve bosanmamin dogru karar olduguna karar verdim ...
Dava acildi karsi davada actim neyim varsa almak icin anlasalim bosanlim demis .. İsdedigim hic bir seyi vermiyiyo.. Davaya devam etsem 3_ sene surermis .. Devsm etmesem hakkim olani vermiyo sizce neyapiyiim ??
Bence iyice arastirin. 3 yil surecegini kim soyledi? Kulaktan dolma bilgilere kanmayin. Belki sizi yildirmak vazgecirmek icin ooo cok surer bu dava sen anlasmali bosan kurtul denildi, ne malum.Bende cok dusundum ve bosanmamin dogru karar olduguna karar verdim ...
Dava acildi karsi davada actim neyim varsa almak icin anlasalim bosanlim demis .. İsdedigim hic bir seyi vermiyiyo.. Davaya devam etsem 3_ sene surermis .. Devsm etmesem hakkim olani vermiyo sizce neyapiyiim ??
canım eski konularını okudum üzüldüm, bir yuvanın dağıldığını görünce kahroluyorum, ben 10 yıllık evliyim eşimden tokatta yedim bikaç defa, boşanmayı düşünmedim ancak zoruma gitti, haksız olduğum bir konuda olsa şiddet olmamalı, eşimden bahsedeyim, ev işlerinde elinden geldiğince yardımcı olur, ihtiyaçlarımı yüzde doksan karşılamıştır, yok demeyi pek sevmez, aileme karşı saygısı yerindedir, sinirlidir, sinirliyken yanına yaklaşılmaz, ama beni sevdiğini bilirim, an kuzusunun önde gidenidir ancak beni hiçbirzaman ezdirmez, hep arkamda durmuştur. şimdi ben bukadar olumlu yönlerin yanında yaptığı ufak hataları sorun etmiş olsaydım bu evlilik yürümezdi, pişman olmamak için iyi düşünmek lazım, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
bir sayfa yazı yazdım 'ufak' yazdığıma mı takıldındayak yemek ufak bişey mi
Kizlar gecmis konularimi okirsaniz cok sevinirim bosaniyorum davam acildi 5 ay oldu annem gile geleli ..
Avukat tuttum avukatin yanina geldi konusmak icin benim ona aldigim kiyefetleri giymis ...
Onu gorunce uzuldum icim acidi vaz gectim deseydi affe decektim tabi demedi ...
Ben bosanmak isdemedigimi soyledim dedi ama simdi isdiyorum dedi .. ben hic birsey diyemedim( beni sevmiyosa niye o kiyafetleri giydi ...
Kuzeninin dugununede beraber aldigimiz benim kombinledigim takimi giymis ..
Sizce bu adam ne yapmaya calisiyoo ??
ya bir de seviyorsanız birbirinizi bırakın gururu falan, ilk adımı sen atsan nolur o atsa nolur, liseli sevgili değilsiniz ki hadi sen yoluna ben yoluma diyesiniz, ortada bir yuva var, konuşmayı deneyin, hataları gözden geçirin, baktınız olmuyor son çareniz olsun boşanma, iyi düşünün böyle şeyleri. Az önce bir arkadaş tokat atmaya ufak dediğim için saldırdı, ufak bir hata değil ancak bunun için yuva yıkılmaz, küsülür, kavga edilir, tavır alınır belki ama bir tokatı yuva yıkacak sebep olarak görmeyin, başka sebepleride bu şekilde düşünün, önce işin oluruna bakın, sonra yıkıma başlayın.
yanlış anlamışım kusura bakmayınsaldırdı derken hakaret mi ettim ne yaptım, sordum sen de cevap vermişsin tokat yüzünden yuva yıkılmaz diye işte bu kadar sorumun cevabını aldım ben