Bosaniyorum dava acildi :((

Esiniz bosanmak istiyor, siz istemiyorsunuz ve kendinizce bir kiyafete anlamlar yukleyip acabalara boguluyorsunuz. Herseyi bosverin onunuze bakin. Bosanmak istemeyen adam kiyafetle falan belli etmez direk soyler. Eger gurur yapiyorsa da yeterince sevmedigi icin yapiyordur. Kadinlar gurur icin bosanir ama hic bir erkek sevdigi kadindan gurur icin bosanmaz.

Eski konularina baktim bu arada. Kayinvalidenlerle oturuyorsun. Facebookta babanin fotograflarini paylastin diye sana kayinpederin onunde tokat atmis. Elleri kirilsin. Anlasilan dengesiz ergenlikten cikmamis evliligi tam anlayamamis biri. Biraz zor buyur boylesi. Yine de icinde birsey kalmasin araya bir komsu ya da buyukleri mi koyarsin yoksa kendin mi ararsin bilemedim otur konus. Ama bosanmis biri olarak sunu soyleyim erkekler de bizim gibi gurur falan olmuyor. Bosanmak istemiyorsa direk istemiyorum diyorlar. Yine de herseyi goze alip ara istersen. En azindan icinde birsey kalmaz. Ben herseyi denedim dersin.

Esiniz bosanmak istiyor, siz istemiyorsunuz ve kendinizce bir kiyafete anlamlar yukleyip acabalara boguluyorsunuz. Herseyi bosverin onunuze bakin. Bosanmak istemeyen adam kiyafetle falan belli etmez direk soyler. Eger gurur yapiyorsa da yeterince sevmedigi icin yapiyordur. Kadinlar gurur icin bosanir ama hic bir erkek sevdigi kadindan gurur icin bosanmaz.
Dogru bencede ne olursa olsun seven erkek cabalardi .. simdi bide dugunde takilan tskilarin paylasimi cikdi :KK43:(

İçim burkuldu. Seviyorsaniz ona tekrar herseyi unutup yeniden baslayalim mi deyin. eski konularinizi bilmiyorum ama uzuldum kiyafetten bahsetmenize... bu kadar severken bosanirsaniz daha fazla uzulursunuz.

Canım ne gurur yapıyorsun ya. Sevdiğinden ve boşanmak istemediğinden eminsen mutlaka şansını dene.
Hem diyelim reddetti ne demek yıkılırım filan. Hiç de yıkılmazsın. En azından bilirsin ki o gerçekten seni istemedi ve reddetti. Yoluna bakarsın.
Ama konuşup kendini anlatmadan boşanırsan nolacak biliyor musun. Hep düşüneceksin ya konuşsaydım sonuç ne olurdu.

Eski konularina baktim bu arada. Kayinvalidenlerle oturuyorsun. Facebookta babanin fotograflarini paylastin diye sana kayinpederin onunde tokat atmis. Elleri kirilsin. Anlasilan dengesiz ergenlikten cikmamis evliligi tam anlayamamis biri. Biraz zor buyur boylesi. Yine de icinde birsey kalmasin araya bir komsu ya da buyukleri mi koyarsin yoksa kendin mi ararsin bilemedim otur konus. Ama bosanmis biri olarak sunu soyleyim erkekler de bizim gibi gurur falan olmuyor. Bosanmak istemiyorsa direk istemiyorum diyorlar. Yine de herseyi goze alip ara istersen. En azindan icinde birsey kalmaz. Ben herseyi denedim dersin.
İçim burkuldu. Seviyorsaniz ona tekrar herseyi unutup yeniden baslayalim mi deyin. eski konularinizi bilmiyorum ama uzuldum kiyafetten bahsetmenize... bu kadar severken bosanirsaniz daha fazla uzulursunuz.
Kayin babamla enisdem konusmus olmaz demis artik.. zaten oglumda isdemiuor demis...

Biz kadınların duygusallığı yüzünden zaten bunca şeye katlanmak. Aptalca bağlanarak her hatayı görmezden geliyoruz. Ama bizim hatalarimizi kimse tolere etmiyor. Şu mantığı oluşturmalıyiz beni istemeyeni bende istemem. Kimse bana vurAmaz. Asagilayamaz. Bugün barışsan ani kurtarmış olacaksın evliligini değil.

Biz kadınların duygusallığı yüzünden zaten bunca şeye katlanmak. Aptalca bağlanarak her hatayı görmezden geliyoruz. Ama bizim hatalarimizi kimse tolere etmiyor. Şu mantığı oluşturmalıyiz beni istemeyeni bende istemem. Kimse bana vurAmaz. Asagilayamaz. Bugün barışsan ani kurtarmış olacaksın evliligini değil.
eski konulara baktim canim babana anana bir fotograf icin kufrediyo sen hala bosanmak istemiyorsun. sacmaligin en halasi bu nasil bir insan sen hic dusundunmu. annen babani biraz olsun seviyorsan bu evliligi bitirirsin.

Kizlar gecmis konularimi okirsaniz cok sevinirim bosaniyorum davam acildi 5 ay oldu annem gile geleli ..
Avukat tuttum avukatin yanina geldi konusmak icin benim ona aldigim kiyefetleri giymis ...
Onu gorunce uzuldum icim acidi vaz gectim deseydi affe decektim tabi demedi ...
Ben bosanmak isdemedigimi soyledim dedi ama simdi isdiyorum dedi .. ben hic birsey diyemedim :KK43:( beni sevmiyosa niye o kiyafetleri giydi ...
Kuzeninin dugununede beraber aldigimiz benim kombinledigim takimi giymis ..
Sizce bu adam ne yapmaya calisiyoo ??
erkekler emin ol o kadar duygusal canlılar degildir en iyisi en temizi hangisiyse onu giymis gelmis ama senide anlıyorum tabi diyosun aa bunları ben aldım ama bosa duygusala baglama

Beni goturmeye geldi ama ben agir konusdum kizdim bagirdim niye geldin diye cok ozur diledi sffet medim .. gurur yapmis olamazmi bide hatyi kirdim ben ulasamadi bana .. bende numarasi yok isdemiyoki hattini bile deyistirdi demis
sanirim sen biraz daha burnu surtsun, biraz daha yalvarsin diye bekledin ama, gurur yapmis o da..bence barisin..bosanmak istemediginizi hissettirin

Aileler de istemiyorsa artık sanırım boşanmak gerek. çünkü aileler eğer bu evliliğin devam etmesini isteseydi, bir şekilde kapıdan bacadan girer yapmayın etmeyin derlerdi.
Takı paylaşımına gelince takılar kadınındır her zaman. Mahkeme takıları kadına verir. düğün CD lerini ya da fotoğraflarını delil olarak sunabilirsin mahkemeye.

Madem boşanmak istiyor bu saatten sonra artık hakkını ara. Duygusallığı bırak. sana tokat atmış birinden maddi ve manevi tazminat iste. Hem de seni küçük düşürmüş, kayın pederinin önünde küfür ve tokat var.

Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor. o kıyafet onun için sadece kıyafet.
siz fazla anlam yüklemişsiniz.
Şiddet varmış. kurtulun işte. niye zorluyorsunuz. En fazla 3 gün ağlarsın. Nedir yani dünyanın sonumu bu.
adam dövüyor sizi daha ne düşünüyorsunuz.

Senin aldığın ayrıntısını bile düşünmemiştir giyerken öküz.

Boşa anlamlar yükleme. Arkadaşların yazdıklarına bakarak ciddi sorunlarınız diyebilirim.
Bir an evvel huzurlu bir başlangıç yapmak için bitirmeye bak derim.

Bence ikinizde boşanmak istemiyorsunuz gurur yapiyorsunuz yerinde olsam ömür boyu dusunmektense son bir kez adım atarım olmazsa iyiki bosaniyorum bu adamdan derimsonra icim acimaz

X