Bosaniyorum dava acildi :((

DjLaNn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
95
9
Kizlar gecmis konularimi okirsaniz cok sevinirim bosaniyorum davam acildi 5 ay oldu annem gile geleli ..
Avukat tuttum avukatin yanina geldi konusmak icin benim ona aldigim kiyefetleri giymis ...
Onu gorunce uzuldum icim acidi vaz gectim deseydi affe decektim tabi demedi ...
Ben bosanmak isdemedigimi soyledim dedi ama simdi isdiyorum dedi .. ben hic birsey diyemedim ( beni sevmiyosa niye o kiyafetleri giydi ...
Kuzeninin dugununede beraber aldigimiz benim kombinledigim takimi giymis ..
Sizce bu adam ne yapmaya calisiyoo ??

erkekler kadınlar kadar detaycı değiller ki O kıyafetlerin sizin olduğunu unutmuş olabilir, sizi üzmek için söylemiyorum ama bu kadar anlam yüklemeyin daha çok üzülürsünüz

Dogru ama kolay unutulmaa acitiyo insanin canini .. gerci evlilik yil donumumuz gecti aramadi sevgililer ginu gecti aramadi hattimi deyistirfim ben gerci ben seni nasol arsyim numaranmi var dedi .. benden ozur diledi 1 kere geldi ben affet medim aradi kizdim cunku annem annm gile geldigimden 1 hafta sonra aryip bosanlim demisti .. onu kalfiramdim cok ozur diledi sma affet medim .. gurur yapiyo olamazmi

Olaya duygusal bakmissin cnm.Belki giyerken dikkat etmedi kimin aldigina .zaten 5 aydir annende olmana ragmen seni geri alip getirmemisse evine, cok da birsey bekleme cnm malesef

Siz boşanmak istemiyorsunuz belli,neden ondan adım bekliyosunuz?

Belki de görünce vaz gecersiniz diye giyip geldi?

Emin olun kiyafetleri kimin aldığını kimin kombinlediğini bilmiyordur. Erkekler o kadar detayci degil. Bi an once kabullenip yolunuza bakin derim

Siz boşanmak istemiyorsunuz belli,neden ondan adım bekliyosunuz?

Belki de görünce vaz gecersiniz diye giyip geldi?
Icine kapanikdir benimde hatalarim oldu bu zamana kadar .. davayi acan o ondan bn adim atamiyorum cunku ya bn isdemiuorum derse bn kaldiramam ..
Cunku o benimde isdemedigimi saniuo ben onun yaninda bosanmak isdiyorum dedim ... icim ara diyo korkuyoruum

Olaya duygusal bakmissin cnm.Belki giyerken dikkat etmedi kimin aldigina .zaten 5 aydir annende olmana ragmen seni geri alip getirmemisse evine, cok da birsey bekleme cnm malesef
Beni goturmeye geldi ama ben agir konusdum kizdim bagirdim niye geldin diye cok ozur diledi sffet medim .. gurur yapmis olamazmi bide hatyi kirdim ben ulasamadi bana .. bende numarasi yok isdemiyoki hattini bile deyistirdi demis

Aramaktan korkuyosan msj at,mektup yaz. Ne bileyim bi şekilde aslında istemediğini soyle. Dünyanın sonu değil ya :))

avukatlarınız sizleri uzlaştıramaz mı?

Boşanmak istemiyorsanız bosanmayin. Neden bu noktaya geldiniz bilemem ama şeffaf olmak lazım böyle zamanlarda. Kaybedecek ne kalmış Ki?
Gurur, kibir yüzünden ayrılmak aptalca.

Bence siz hala seviyorsunuz ve son bir şansı hakediyor evliliginiz, ki zaten bir evlilik hayatı yasayabildiginizi düşünmuyorum.
Aileniz ne düşünüyor bilmiyorum ama bence donmelisin
En azından keşken olmaz.
Ve evlilikte gurur olmaz aramak istiyorsan boşanmak istemiyorsan ara söyle dünyanın sonu değil

Arkadaşım madem ayrılmak istemiyorsun konuş eşinle.seviyorsun belli ,burda konu accgna ben olsam bi mesaj atardm görüşmek isterdim,seviyorsun belli..eski konulrini bilmiyorum ama seviyorsn gurur yapma

Bu sekilde bosanirsan belli ki cok pisman olacaksin. Cunku kafanda bitmemis hala. Gurur yapip arayamiyorsan bir sekilde ucuncu sahislari araya koyabilirsin. Son kez gorus. Evlilik bu, flort degil. Ortada bir yuva var sonucta. Cocukluk yapmanin bir anlami yok bence. Sorunlarinizi bilmiyorum ama sevgi ve saygi varsa beraber herseyi cozebilirsiniz.
Kiyafet konusuna gelince bu kadar takilma. Erkekler bizim kadar detayci degildir. Fikrimi soruyorsan asla yuz yuze gorusmeden bosanmayin. Bu sekilde ikiniz de pisman olursunuz.

Esiniz bosanmak istiyor, siz istemiyorsunuz ve kendinizce bir kiyafete anlamlar yukleyip acabalara boguluyorsunuz. Herseyi bosverin onunuze bakin. Bosanmak istemeyen adam kiyafetle falan belli etmez direk soyler. Eger gurur yapiyorsa da yeterince sevmedigi icin yapiyordur. Kadinlar gurur icin bosanir ama hic bir erkek sevdigi kadindan gurur icin bosanmaz.

Ya isdemiyorum bosanalim derse ben bunu kaldiramamki ... ben edimden guzelim ondan beni cook kiskanirdi hemde cok ... seven insan gelirdi soylerdi ailelerde girdi derveye benim ailem bosan diyo onun ailesi bosan diyo oda ailesine bosanacgim demis yalan gercek bilmem

beni yanlis anlama inan seni incitmek icin soylemiyorum. gurur bazen iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…