Icine kapanikdir benimde hatalarim oldu bu zamana kadar .. davayi acan o ondan bn adim atamiyorum cunku ya bn isdemiuorum derse bn kaldiramam ..Siz boşanmak istemiyorsunuz belli,neden ondan adım bekliyosunuz?
Belki de görünce vaz gecersiniz diye giyip geldi?
Beni goturmeye geldi ama ben agir konusdum kizdim bagirdim niye geldin diye cok ozur diledi sffet medim .. gurur yapmis olamazmi bide hatyi kirdim ben ulasamadi bana .. bende numarasi yok isdemiyoki hattini bile deyistirdi demisOlaya duygusal bakmissin cnm.Belki giyerken dikkat etmedi kimin aldigina .zaten 5 aydir annende olmana ragmen seni geri alip getirmemisse evine, cok da birsey bekleme cnm malesef
Aramaktan korkuyosan msj at,mektup yaz. Ne bileyim bi şekilde aslında istemediğini soyle. Dünyanın sonu değil ya :))Icine kapanikdir benimde hatalarim oldu bu zamana kadar .. davayi acan o ondan bn adim atamiyorum cunku ya bn isdemiuorum derse bn kaldiramam ..
Cunku o benimde isdemedigimi saniuo ben onun yaninda bosanmak isdiyorum dedim ... icim ara diyo korkuyoruum
Icine kapanikdir benimde hatalarim oldu bu zamana kadar .. davayi acan o ondan bn adim atamiyorum cunku ya bn isdemiuorum derse bn kaldiramam ..
Cunku o benimde isdemedigimi saniuo ben onun yaninda bosanmak isdiyorum dedim ... icim ara diyo korkuyoruum