- 19 Ekim 2020
- 187
- 44
- 36
- Konu Sahibi Zemheri8955
Eski konumda yaşadığım olayi anlattim suna Çok kötüyüm kötü şeyler oldu...Ben annemdeydim dungece burda kaldım çocuklar ananelerini ozlemisti babalari da grip gibiydi korona testi yapilmis aksam ole deyince korktum da zaten sinirliydim ona sabah olunca eve indim cihazı koymaya yine girdim eve buzluktan kıyma alicam cocuklara dedim aldım o ara bu uyandı.. dedim ki çocukları getirmedim testin sonucu çıksın da öyle köfte yapicam dedim çıktım evden.Ben gittim peşine mesaj attı vay ekmek almamışım bi sigara almamışım gelirken çay koymamışım gelip falan ne desem delirmiş gibiydi bir sürü laf saydı bana durup dururken güya onu düşünmüyormuşum sonra altınların nerde olduğunu sordu bende kolye boynumda yarımı babama verdim ipini yaptırması için ama sahte cıktı dedim kim yaptı bunu dedim bu hala delirmiş gibi o tam altınında getireceksin buraya gel çocukların kıyafetlerini al 14 gün gözüme görünme dedi canıma tak etti konuşmaya karar verdim bu tavırlar ne oluyordu eve indim ama ona güvenmediğim için gorumcemide cagirdim (dengesiz herşeyi yapar vurur falan) gittim çamaşırları aldım kalk bisey konuşacağım seni dedim beni ablasını evden kovdu gidin konusmicam diye bisey bildiğimi bilmiyor tabi..aldım çamaşırları çocukların çıktım evden balkondan peşime bağırdı o kolyeyi neden bırakmadın diye avazı çıktığı kadar verdim kolyeyi ablasının eline bana git dedi ablasini .Eve geri çağardı ...bu arada ablasına herşeyi anlatmıştım eve giderken yani boynumdaki kolyeyide zorla aldi (tam cumhuriyet altini) sonra ben ağlaya ağlaya anneme çıktım sinirlerim çok bozulmuştu herşeyi yapan o bu tavrı gören ben eve gittim ses kaydını dinledim kadına neler diyor beni şikayet ediyor çay demlemedi sigara almadı evde yemek yok (yalan) gelmicek 14 gün istemiyim bende onu senin yanına gelirim canım cicim dün yanından ayrılırken uyanmadın falan ( gece birlikteler galiba) kadında bizimkine ben eski kocam bisey yapmadan duvara vururdu senin ki yapıyor sen bisey yapmıyorsun gibi konuştu dertlesiyolar ben ne yaptıysam bizimki de bende öyle yapacağım yakında diyor beni dövecekmiş dinledim dinledim beyninden iyice vuruldum sonra ablası aradı yani görümcem abla herşeyi bildiğimi söyledin mi dedi söylemiş anlatmış bizimki inkar etmiş yok öle bisey demiş sonrada ben sadece konuştum demiş evin dağınıklığını mutfağın halini anlatıyomushala ablasına laf sölemiş buna neyse bu bildiğimi duyunca şok oldu tabi hiç aramadıbeni mesaj attı bana sadece madem güvenmiyorsun boşa o zaman bu beni 2. Kez itham edişin ben onu itham ediyormusun kulaklarımla duyduğum şeyi inkar etti.git boşan güvenmiyorsan bitsin tamam dedim bitsin ben herseyj duydum vicdanim rahat kimsenin gunahinu almadim allah buyuktur tamam bosanalim anlasmali bosanalim cocuklwr zarar görmesin dedim bu hemen 2 küçük kiZi biraz büyüyünce alırım yada ortancayihemen alırım dedi oltasına gelmek istemedim sen babalarısın istediğin zaman seninle olabilirler dedim sonra bana evden dışarı daha çıkamazsın dedi birsuru tehdit hakim savcı tanımam dedi bütün pisliğini gösterdi kendimi kanıtlamayacağım işin aslını öğrenince bana donusun olmayacak beni itham ettiğini anlayacaksın geç olacak bunu asla unutma dedi olay buralara geldi bu tavrın üstüne sessiz kalamadım daha söyledim herşeyi beynim durmuş vaziyette şuan anlaşmalı boşanmak kabul etti ama her an herşeyi yapabilir belki bu bile bir oyun benimle çok uğraşacak çocuklarla tehdit edecek beni tehdit edecek dışarı çıkma diye huzursuz edecek hep inkar ediyor çünkü toplum gözünde suçlanmak istemiyor ben korkuyorum beni rahat bırakmayacak başıma bir iş açacak huzursuz edecek diye korkuyorum çünkü kendi normal bi insan değil sınır ilaçları kullanıyor dengesiz bağırıp çağıracak biri ve ona asrtik asla guvenmyiorum ..Ben Neden böyle korkuyorum bilmiyorum ne olur bana biseyler söyleyin bu yollardan geçenler bu mikrop banahiç hzuur vermeyecekmi dava anlasmali olursa hemen biter mi aklima kotu kotu seyler geliyor Emine Bulut boşandıktan 5 yıl sonra kocası tarafından öldürülmüştü mesela o adam da manyağı tekiydi artık herkesten herşeyi beklerim o kanun falan takmaz söylerde bu dusjncerime engel olamıyorum sanki bana hayatı dar edecek gibi geliyor bosansamda
Son düzenleme: