- 15 Mart 2020
- 1.476
- 2.338
Ben şuna takıldım o zaman düğün videosu olmayanlar boşanirken alabilecekler mi tskilari,ikincisi bu dörtte biri sadece kadın için geçerli miktar mi çocuk varsa o nasıl hesaplaniyorBoşanmış insanlar platformuna üyeyim ben genel olarak bu şekilde gelirin dörtte biri
Dava devam ederken tedbir nafakası dava bitince yoksulluk nafakası ve çocuk için iştirak nafakası veriliyor.Cocuk için ayrica nafaka veriliyor yaniBen şuna takıldım o zaman düğün videosu olmayanlar boşanirken alabilecekler mi tskilari,ikincisi bu dörtte biri sadece kadın için geçerli miktar mi çocuk varsa o nasıl hesaplaniyor
Genel olarak boşanan bayan eş altınları alıp gitse bile kanitlanamadigi için hakim tazminata hükmediyor erkek kişisini bu da tabi değişiyor rakam olarak gelirine göre.yani nafaka dışında bir de tazminat olayı var.Ben şuna takıldım o zaman düğün videosu olmayanlar boşanirken alabilecekler mi tskilari,ikincisi bu dörtte biri sadece kadın için geçerli miktar mi çocuk varsa o nasıl hesaplaniyor
Yeni evliyken eşim borç larini ödemek için aldı takı ve bileziklerimi geri yapicam dedi yapmadı bizde düğün videosu yok takının o yüzden merak ettim,sonradan benim kazancimla yaptığım altinlarim var onları vermiyorum akillandik ama geç olduGenel olarak boşanan bayan eş altınları alıp gitse bile kanitlanamadigi için hakim tazminata hükmediyor erkek kişisini bu da tabi değişiyor rakam olarak gelirine göre.yani nafaka dışında bir de tazminat olayı var.
Nafakanın artık ömür boyu sürmesi gibi bir saçmalık yürürlükte değil! Evli kalınan süre, boşanma sebebi vs. Gibi etkenlerle belirliyor halim geçti artık o 1 ay evli kalıp adamdan ömür boyu para tırtıklama devri..Nafaka erkek kişisine ömür boyu borç demek çok da iç açıcı bir durum değil zaten kocanız tarafından bakılınca.Gelirin dörtte biri gidiyor
Daha çıkmadı bahsettiginiz yasa, nafaka ödeyen iki milyon kişi dört gözle bekliyor bahsettiğiniz yasa değişikliğiniNafakanın artık ömür boyu sürmesi gibi bir saçmalık yürürlükte değil! Evli kalınan süre, boşanma sebebi vs. Gibi etkenlerle belirliyor halim geçti artık o 1 ay evli kalıp adamdan ömür boyu para tırtıklama devri..
Bu dediğiniz üç sene önce aklıma gelseydi keşke kırıp atardım herşeyiBen bilmiyorum hukuki boyutunu ama alacağımı alamıyorsam eğer balyozu alırım elime banyo mutfak kapı pencere kırar bırakırım. Siz yapmayın akıl vermek gibi olmasın
Sizin yaptığınızı az kişi yapar altınları vermeniz çok ilginç size takıldı sonuçtaBen de boşanma aşamasındayım. İlk başlarda ben de böyleydim hiç bişe bırakmıcam her şeyini alcam, nafaka tazminat her şeyi isticem diyodum ki öyle bi hakkım vardı. Yani avukat istesen alırsın dedi. Sizin kadar zorlanmayacaktm. Zaten altınlarım çeyrek lerim hepsi bendeydi. Ben de olduğu halde sırf altın için evlendi, altınları aldı kaçtı dediler diye verdim her şeyini. Kimin altın için evlendiğini herkes görsün diye. Hiç gözüme de gelmiyo o altınlar. Sadece boşanayım kurtulayım dedim ve gayette mutluyum. Zaten onlar hiç bi şekilde ne o eşyalarla ne de altınlarla mutlu olmayacak, eğer haksızlarsa..
Sen de bence biraz sakin ol ve bu hırsı at üzerinden
Yeter ki kurtulayım bi an önce bitsin istedimSizin yaptığınızı az kişi yapar altınları vermeniz çok ilginç size takıldı sonuçta
Eşi kararlı olduğu için istese de evli kalamaz, kendisinin yapamadığını sonunda eşi yaptı.avukatın ne diyorsa onu dinle, darp raporu alsaydın böyle olmazdı.düğün videon /fotoğrafların varsa altınlarını istersin kanıtlayıp.eşyalarını topla canını kurtar ailenin yanına git bir an önce kurtulmaya bak.umarım boşanmaktan vazgeçtim ben diye gelmezsin.