Boşanirken hakkımı nasıl alicam acil cevap

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
31
Özellikle konumu bilenler cevaplasın. Kısaca ailesi yüzünden şiddet vs herşey vardı kendi beyniyle hareket eden bir adam değil. Karşı tarafın ailesi çok cambaz tilki ve kurnazlar her türlü iftirayı yalan dolan beyanda buluncak insanlar. Eşim şiddet uygulayıp ailesine gitti ertesi gün anlaşmalı boşanmayı imzalamam için ısrar etti tabiki imzalamadim. Şuanda fazla detaya girmicem karşı taraf davayı açmış cekismeli olarak. Bugün avukatlarla konuştuk elimde darp raporu yok birincisi bunu kanitlayamaiyorum video ses kaydı var. İkincisi bileziklerimle araba aldılar. Üçüncüsü eşim evlendik evlenesi sigortasız calisti. Dördüncüsü düğünde takılan çeyrek vs paraları ailesi aldı sidili bı şekilde kanitlasam bile şahit olması gerekiyor. Komşularım beni çok seviyor fakat karışmak istemiyorlar. Neyse ki görgü tanığı şahit vs yok . Ben çok çektim sonunda bitiriyorum şuanda çok mutluyum ama beni kapıya köpek gibi koyup bosadigi gibi 2ay demeden evlenip eşyalarının üstüne oturmalarini istemiyorum. Gerekirse 5yil uzasın dava onların tek derdi para için yuva yıkmak oldu bende onların canını parayla acıtmak istiyorum. Kısaca ben nasıl tazminat nafaka vs neler varsa karşı taraftan ne şekilde alabilirim hakim nasıl bir karar verir ? 2 avukatta ya direk boşan diyor. Yada boşanma 3yil dava sürer karşı taraf size yalan beyan olaylar da şahit bulup tazminat bile açabilir hatta şahit veya kanıt olmazsa hiç birşey alamazsın diyor. Vede ben farklı şehirdeyim ailemin yanına gidersem boşanma davası bitene kadar karşı tarafın evime adım dahi atmasını istemiyorum kilitli dursun istiyorum ? Sizler bosanirken nasıl hareket ettiniz yardımcı olun

• Beğen
Reactions: rpt
Avukatlar zaten alamayacaginizi söylemiş. Biz ne diyebiliriz ki ?
Ayrıca bu kadar hırs iyi değil. Kurtuluyorsunuz ne mutlu. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun ,ondan gelecek paraya ihtiyaç duymayin veya intikam için çabalamayın. Herkes layığını bulur zaten

Darp raporun yok, sana şahitlik edecek bir komşu yok karşı tarafta para için her türlü iftirayı atabilen, küfürün hakaretin sınırı olmayan bir aile var. Yalancı şahit de tutarlar, seni haksız kusurlu çıkarırlar. Avukatlar biliyor da söylüyor istersen uğraş ama sonunda zararlı çıkma. Bence lanet olsun Allah’ınızdan bulun de ve önüne bak.

Boşanmalarda kadın bir sıfır önde başlar diye duymuştum ama avukatlar olumsuz konuştuysa nafaka ile yetinmeniz gerekebilir bildiğim kadarıyla gelirin dörtte birine hukmediyormus hakimler emin olmamakla birlikte

Ozaman çok az bir nafakayla bu davayı 3yil uzatmanın anlamı yok degilmi. Yine olan kadına oluyor
Nafaka erkek kişisine ömür boyu borç demek çok da iç açıcı bir durum değil zaten kocanız tarafından bakılınca.Gelirin dörtte biri gidiyor

Boşanmalarda kadın bir sıfır önde başlar diye duymuştum ama avukatlar olumsuz konuştuysa nafaka ile yetinmeniz gerekebilir bildiğim kadarıyla gelirin dörtte birine hukmediyormus hakimler emin olmamakla birlikte
Gelirin 1/4 asgari ücret alan biri için 500 TL demek. Hiç bu kadar fazla ödeneceğini sanmıyorum. Burda çocuklu kadınlar bile o kadar alamadığını yazıyordu.
umarım bir an önce kurtulursun arkadaşım

Avukatınızın sözlerine kulak verin size en iyi o yol gösterir. Davanın 5 sene sürmesi sizin hayrınıza olan bir durum da değil. Karşı tarafla aynı oranda yıpranacaksınız. Eşinizin sigortası bile yokmuş nafaka diyorsunuz da kanunen adam para kazanmıyor. Olmayan paradan size nasıl nafaka versin? Maksimum yoksulluk nafakası bağlanır.

Heran boşanmaktan vaz geçiçekmişsin gibi hissediyorum. Bundan sonraki konunun adamın donuna kadar alamıyorum. vazgeçtim boşanmaktan diyceksin gibi hissediyorum hayırlısı gönlüm herşeyin senden yana olmasında senin bu eş ailesinde ne yapar ne eder o evinin içine girer çirkeflerdi yanlış hatırlamıyorsam :olamaz:

Özellikle konumu bilenler cevaplasın. Kısaca ailesi yüzünden şiddet vs herşey vardı kendi beyniyle hareket eden bir adam değil. Karşı tarafın ailesi çok cambaz tilki ve kurnazlar her türlü iftirayı yalan dolan beyanda buluncak insanlar. Eşim şiddet uygulayıp ailesine gitti ertesi gün anlaşmalı boşanmayı imzalamam için ısrar etti tabiki imzalamadim. Şuanda fazla detaya girmicem karşı taraf davayı açmış cekismeli olarak. Bugün avukatlarla konuştuk elimde darp raporu yok birincisi bunu kanitlayamaiyorum video ses kaydı var. İkincisi bileziklerimle araba aldılar. Üçüncüsü eşim evlendik evlenesi sigortasız calisti. Dördüncüsü düğünde takılan çeyrek vs paraları ailesi aldı sidili bı şekilde kanitlasam bile şahit olması gerekiyor. Komşularım beni çok seviyor fakat karışmak istemiyorlar. Neyse ki görgü tanığı şahit vs yok . Ben çok çektim sonunda bitiriyorum şuanda çok mutluyum ama beni kapıya köpek gibi koyup bosadigi gibi 2ay demeden evlenip eşyalarının üstüne oturmalarini istemiyorum. Gerekirse 5yil uzasın dava onların tek derdi para için yuva yıkmak oldu bende onların canını parayla acıtmak istiyorum. Kısaca ben nasıl tazminat nafaka vs neler varsa karşı taraftan ne şekilde alabilirim hakim nasıl bir karar verir ? 2 avukatta ya direk boşan diyor. Yada boşanma 3yil dava sürer karşı taraf size yalan beyan olaylar da şahit bulup tazminat bile açabilir hatta şahit veya kanıt olmazsa hiç birşey alamazsın diyor. Vede ben farklı şehirdeyim ailemin yanına gidersem boşanma davası bitene kadar karşı tarafın evime adım dahi atmasını istemiyorum kilitli dursun istiyorum ? Sizler bosanirken nasıl hareket ettiniz yardımcı olun

Mahkemede en önemli şey şahit
Evliliğinizde eşinizin kusurlu olduğunu KANITLARSANIZ manevi tazminat alabilirsiniz.
Düğünde takılan altınları da alabilirsiniz, CD yeterli diye biliyorum ama avukat şahit de lazım dediyse o daha iyi bilir.
Eşyalarınızı alıp evi boşaltsanız daha iyi olur çünkü ev tapusuyla eşinizin. İçeri girip yaşayabilir. Ha siz derseniz ki ben yaşayacağım, ailem de bana geçinmem için para yollayacak, o zaman uzaklaştırma kararı alıp (ki geçen gün karakolda aldırdım demiştiniz) eve yaklaşmasını engelleyebilirsiniz. Ama değer mi? Bence değmez.

Gelirin 1/4 asgari ücret alan biri için 500 TL demek. Hiç bu kadar fazla ödeneceğini sanmıyorum. Burda çocuklu kadınlar bile o kadar alamadığını yazıyordu.
umarım bir an önce kurtulursun arkadaşım
Boşanmış insanlar platformuna üyeyim ben genel olarak bu şekilde gelirin dörtte biri

Heran boşanmaktan vaz geçiçekmişsin gibi hissediyorum. Bundan sonraki konunun adamın donuna kadar alamıyorum. vazgeçtim boşanmaktan diyceksin gibi hissediyorum hayırlısı gönlüm herşeyin senden yana olmasında senin bu eş ailesinde ne yapar ne eder o evinin içine girer çirkeflerdi yanlış hatırlamıyorsam :olamaz:
Yok yok gerçekten böyle hissetmeyinn. Şuan o adama ne nefret ne sevgi hiç birşey hissetmiyorum. Benm gozumde kalben ruhen bitik. Hatta şey diyorum çekişmeli davaya bile değmez biran önce kurtulmak istiyorum

Ee eşim issz inşaat işçisi nafaka en fazla nekadar öder ki
Sabit bir geliri yoksa çok az olur maalesef polis sosyal ekonomik durum araştırması yapacak belirlenen duruma göre ama siz bence kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışın çok cuzzi bir rakam belirlenir maaş yok ortada çünkü

Yorumuma beğenmedim atanlar hayırdır avukattan daha mi bilgilisiniz ?hakaret mi etmişim ne demisim de beğenmedim atiyosunuz? Cidden tuhaf insanlar var burda anlamak mümkün değil. Yorumumu okuyorum bir yanlışlık göremiyorum. Ne diyeyim enteresan

Sen zaten mehirimi bile istemeyecegim falan demistin. Simdi nafaka vs diyorsun. Sirf adamin canini acitmak icin. Bence de bosanmak istemiyorsun sen, geri donerse diye isi uzatmaya calisiyorsun

Bi boşansanız da rahatlasa şu forum. Ayrıca nickinizi görünce aklıma direk şu geliyor::: köpek gibi kapıya konmak istenen kadın. Nickinizi bu yapın bence. Çünkü bu forumda kendine bu yakıştırmayı ısrarla ve her konusunda yazan tek kişisiniz

X