- 9 Mayıs 2011
- 13.921
- 28.935
-
- Konu Sahibi imagemaker
aynen bencede bu arada sevndm barsmaniza ALLAH mutlu etsin ayrmasn bidaha. nikahsiz olmaz kesinlikleyok ya suyu çıkar...ben ayrıldığım eşimle barışmak üzereyim..hatta barıştık gibi...ama kesinlikle böyle bişeyi düşünmüyorum..adamı kaçırmayayım aklıyla yapılmış bir şey yani..istiyorsa basacak imzayı bu kesin..
Misal sanatçılara bakın .
Evlenenler 5 yıla kalmadan boşanıyorlar
Nikahsız yaşayanlar ise uzun yıllar hatta ölene kadar birlikteler .
Bir yığın örneği var .
e konu açmışsınız, hem de bir bdv topiğine. adı üstünde değilmi? dert olacak tabiki :)benim fikrim size niye dert oldu
banane sizin kocanızdan :)
aynen daha dun ban im acildi bidaha istemem ban yemegi ama elde olmuyor istekonu sahibi çok zekisin. sıkıldıkça toplumun bam teline dokunacak konular açıp, milleti birbirine düşürüp, olduğun yerde kıs kıs gülüyorsun değil mi? eğlenceli bir tipsin vesselam.
konuna gelince kendin için neyin iyi olduğunu düşünüyorsan onu yap. eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de o adamla nikahlı da yaşasan, nikahsız da yaşasan değişmez. madem marjinal bir kararı uygulamakta sıkıntın yok, yeni bir adam bul şekerim.
bencede gunes baya bi carpmsHep sıcaktan bunlar...
Devlet temmuz agustos u yasaklamali bu ülkede
hanımablamı dinleyin kızlaaaar
hanımablacım
medeni değiliz derken?
nikahsız yaşamak medeniyet mi sayılıyor abla?
ben resmi nikahsız her türlü yaşantıyı yanlış buluyorum
ne sade bir imam nikahı kıyıp yaşamak doğru
nede ortada hiç bir nikah bulunmaksızın yaşamak
bu düşünce beni medeniyetsiz kültürsüz yapmıyor
Hiçde mantıksız değil hoşuma gitti
konu sahibi çok zekisin. sıkıldıkça toplumun bam teline dokunacak konular açıp, milleti birbirine düşürüp, olduğun yerde kıs kıs gülüyorsun değil mi? eğlenceli bir tipsin vesselam.
konuna gelince kendin için neyin iyi olduğunu düşünüyorsan onu yap. eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de o adamla nikahlı da yaşasan, nikahsız da yaşasan değişmez. madem marjinal bir kararı uygulamakta sıkıntın yok, yeni bir adam bul şekerim.
munecan gelir şimdi hanımabla bugün mıntıka temizliği günü,cımbızını ağdasını hazırlaması an meselesidirBüyük sözü dinlemeyen ceza alacak işte..
Yanlış anladın bence onu,tabiki asla kabul edilecek bir durum değil bu nikahsız yaşama olayı..
Toplum olarak moderliği savunuyoruz ama bu olayı kaldıracak kadar medeni değiliz olamayızda zaten.
Bence olmamalıda,medeni olmak böyle birlikteliği onay vermek anlamına gelmesin sakın..
Hayır hayır hayır ! Lütfen fakir halkın akıllı telefonlarına dokunulmasın.Ben de devlet şu akıllı telefonları toplatıp geri göndersin istiyorum.
Sonra gece 10dan sonra elektrik kısıtlansın, hatta verilmesin.
Bir de günün belli günleri dışarı çıkma yasağı konsun.
Nereye başvuruyoruz?
munecan gelir şimdi hanımabla bugün mıntıka temizliği günü,cımbızını ağdasını hazırlaması an meselesidir
yani beni nasıl keyifle güldürüdün çok sağolun(adı üstünde gülmek dimi keyif lacak tabiki haha)e konu açmışsınız, hem de bir bdv topiğine. adı üstünde değilmi? dert olacak tabiki :)