boşanıp nikahsız yaşamak

Valla nikah önemli.

Sırf dini sebepler ve kadın haklarını korumasıyla değil, aile bütünlüğünü koruması yönüyle de önemli.

Nikahsız birlikteliğim olsa hafif soğuduğumu hissetsem çekip gidebilirim.
Ama arada nikah olunca gidemem, gitsem de akşam geri gelirim.
Veya dur çayını içeyim de öyle gideyim derim, veya şimdi hava çok sıcak derim, üşenirim.

Öyle yani.

:KK53::KK53: konu sahibi çok zekisin. sıkıldıkça toplumun bam teline dokunacak konular açıp, milleti birbirine düşürüp, olduğun yerde kıs kıs gülüyorsun değil mi?:KK45::KK45:eğlenceli bir tipsin vesselam.

konuna gelince kendin için neyin iyi olduğunu düşünüyorsan onu yap. eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de o adamla nikahlı da yaşasan, nikahsız da yaşasan değişmez. madem marjinal bir kararı uygulamakta sıkıntın yok, yeni bir adam bul şekerim.

yok ya suyu çıkar...ben ayrıldığım eşimle barışmak üzereyim..hatta barıştık gibi...ama kesinlikle böyle bişeyi düşünmüyorum..adamı kaçırmayayım aklıyla yapılmış bir şey yani..istiyorsa basacak imzayı bu kesin..
aynen bencede bu arada sevndm barsmaniza ALLAH mutlu etsin ayrmasn bidaha. nikahsiz olmaz kesinlikle

:KK53::KK53: konu sahibi çok zekisin. sıkıldıkça toplumun bam teline dokunacak konular açıp, milleti birbirine düşürüp, olduğun yerde kıs kıs gülüyorsun değil mi?:KK45::KK45:eğlenceli bir tipsin vesselam.

konuna gelince kendin için neyin iyi olduğunu düşünüyorsan onu yap. eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de o adamla nikahlı da yaşasan, nikahsız da yaşasan değişmez. madem marjinal bir kararı uygulamakta sıkıntın yok, yeni bir adam bul şekerim.
aynen daha dun ban im acildi bidaha istemem ban yemegi ama elde olmuyor iste :KK70:

hanımablamı dinleyin kızlaaaar:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
hanımablacım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Büyük sözü dinlemeyen ceza alacak işte..

medeni değiliz derken?

nikahsız yaşamak medeniyet mi sayılıyor abla?

ben resmi nikahsız her türlü yaşantıyı yanlış buluyorum

ne sade bir imam nikahı kıyıp yaşamak doğru

nede ortada hiç bir nikah bulunmaksızın yaşamak

bu düşünce beni medeniyetsiz kültürsüz yapmıyor

Yanlış anladın bence onu,tabiki asla kabul edilecek bir durum değil bu nikahsız yaşama olayı..
Toplum olarak moderliği savunuyoruz ama bu olayı kaldıracak kadar medeni değiliz olamayızda zaten.
Bence olmamalıda,medeni olmak böyle birlikteliği onay vermek anlamına gelmesin sakın..

Yani sen onca açtığın konunun nedenini eşinle kanun önünde atmış olduğunuz imzaya mı bağlıyorsun imagemaker imagemaker ?
Siz nikahsız yaşasanız eşinizle boşanıp ; hayat arkadaşın yine aynı karakterde olmayacak mı?
sürekli para biriktimek isteyen, senin 65 yaşına dek çalışmanı isteyen, evde herşeyine karışan biri olmayacak mı??

sadece imzadan kaynaklı mı bu adam böyle davranıyor.!

Bir süre yoktu da Kk olarak modern dişüncelerden marjinaliteden ve kültürden uzak kalmıştık
Allahını seven üzerimize kültür atsın diye sürünüyorduk kiiiii geri geldi çok şükür

Büyük sözü dinlemeyen ceza alacak işte..

Yanlış anladın bence onu,tabiki asla kabul edilecek bir durum değil bu nikahsız yaşama olayı..
Toplum olarak moderliği savunuyoruz ama bu olayı kaldıracak kadar medeni değiliz olamayızda zaten.
Bence olmamalıda,medeni olmak böyle birlikteliği onay vermek anlamına gelmesin sakın..
munecan gelir şimdi hanımabla bugün mıntıka temizliği günü,cımbızını ağdasını hazırlaması an meselesidir :KK70:

Ben de devlet şu akıllı telefonları toplatıp geri göndersin istiyorum.

Sonra gece 10dan sonra elektrik kısıtlansın, hatta verilmesin.

Bir de günün belli günleri dışarı çıkma yasağı konsun.

Nereye başvuruyoruz?
Hayır hayır hayır ! Lütfen fakir halkın akıllı telefonlarına dokunulmasın.
Gelişmiş ülkelerin en parasızı bile daha az gelişmiş ucuz ülkelerde tatil yapabiliyor. Ya biz? Şu gariban asgarı ücretlinin 2 gb internet paketli akıllı telefonundan başka ne eğlencesi var?
Onu da 86 ay taksitle almıştır kesin.
Serinlemeye kalkan milletimiz 22 günde 100 kayıp vermiş göllerde,barajlarda..
Dışarı çıkma yasağı niye :KK53:
Ohal ilan edilsin ivit ivit ivit bu gerekli :stop:

X