- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi imagemaker
tum siteyi görgüsüz yaptınız ya.. Devamını da bekliyoruzyoo siz saydırıyorsunuz ya yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tum siteyi görgüsüz yaptınız ya.. Devamını da bekliyoruzyoo siz saydırıyorsunuz ya yeter
hanımablamı dinleyin kızlaaaarHanımlar az bir sakin olun lütfen...
Sadece Turk toplumuna uygun degil kuzumyok kız beyim marjinal değil .Ben biraz farklı düşünüyorum ama tespitlerim yersiz değil ki .
bincideebence bu konu geyiğe taşınsın
çocuk gelinleri verenler zaten sizin beni suçladığınız Avrupai tarza karşılarResmi nikah yasaklansa olacaklar;
Çocuk gelinlerin yaşı düşecek
Çocuk gelinlerin sayısı artacak
Çalışmayan kadının hiç bir ekonomik hakkı olmayacak kapı önüne konduğunda
Nesil soy karışacak. Belki kardeşler belki dayı yeğenler evlenecek
Vs
Vs
Bu mu sağlıklı toplum?
medeni değiliz derken?Çok uç noktada bir düşünce ama image,toplumumuz bunu kaldıracak kadar medeni değil hala..
Bunu sosyete yada sanatçı çevreler kaldırabilir bana göre..
benim fikrim size niye dert oldubanane ya sizin kocanız evlendikten sonra değiştiyse. siz boşayın kocanızı. nikahsız yaşayın. benim gül gibi evliliğim, nikahım niye size dert oldu?
inşallah bu kez mutluluğu yakalarsınızyok ya suyu çıkar...ben ayrıldığım eşimle barışmak üzereyim..hatta barıştık gibi...ama kesinlikle böyle bişeyi düşünmüyorum..adamı kaçırmayayım aklıyla yapılmış bir şey yani..istiyorsa basacak imzayı bu kesin..
çocuk gelinleri verenler zaten sizin beni suçladığınız Avrupai tarza karşılar
bu nasıl çelişki .
Yok bu cok modern toplum, ay nasil ozendim simdiResmi nikah yasaklansa olacaklar;
Çocuk gelinlerin yaşı düşecek
Çocuk gelinlerin sayısı artacak
Çalışmayan kadının hiç bir ekonomik hakkı olmayacak kapı önüne konduğunda
Nesil soy karışacak. Belki kardeşler belki dayı yeğenler evlenecek
Vs
Vs
Bu mu sağlıklı toplum?
çocuk gelinleri verenler zaten sizin beni suçladığınız Avrupai tarza karşılar
bu nasıl çelişki .
Ben yorumumu yapmıştım gerçi ama siz de haklısınız bir yandan. Eşin sana tapulu mal muamelesi yapıyorsa,sen de kendini kocam çantada keklik misali salmışsan boşanıp nikahsız yaşa tabiki. Ama nikah niye yasaklansın? Bizim evliliğimiz sizinki gibi değil ki.Son günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .