- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- Konu Sahibi imagemaker
Evlilikten yana bi şikayetim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koca kötü ise nikahlı da kötü olur sen merak etme
neden sende azıcık cazgır olursun ucundan köşesinden medeni kanun sana ne hak veriyorsa alırsın..sen bırak nikahı salona nü tabloyu asabildin mi onu de..eğer isteklerine bi yerden başladıysan herifide boşarsın kısa zamandakoca kötü ise nikahlı da kötü olur sen merak etme
ortalıkla kalan cocuklara da sız babalık yapcaksanız neden olmasınsağlıklı toplumlar adına karışıyorum . :)
Allahımm çeneme hakim olup saydırmamam gerek. Daha yeni poğaça yarışmasına katıldım. Ban yememem gerek
yooo gerikafalılıkla yobazlık ile alakası yok
resmi nikah yapmayıp sadece imam nikahı yapanlara da tepkiniz var mı he.
hakaret mi edecektinizBana göre de siz bu saçma fikrinizle ve moderniteyi yanlış anlamış halinizle Avrupai özenti birisiniz ama işte insan her şeyi dillendiremiyor
benm ban im dun acildi ama susmak elde degl yaziyorm cumleleri geri siliyorm valla .d.d ban yeneym dieAllahımm çeneme hakim olup saydırmamam gerek. Daha yeni poğaça yarışmasına katıldım. Ban yememem gerek
hakaret mi edecektiniz
ahh ahh. Soylenecek niler vardaa anlayanaaSen bana özelden söyle ben yerine yazarım için soğur
yoo siz saydırıyorsunuz ya yetersaydırmaya başlar birazdan..
valla bende aynııyımmbenm ban im dun acildi ama susmak elde degl yaziyorm cumleleri geri siliyorm valla .d.d ban yeneym die
Hiçde mantıksız değil hoşuma gittiBen de devlet şu akıllı telefonları toplatıp geri göndersin istiyorum.
Sonra gece 10dan sonra elektrik kısıtlansın, hatta verilmesin.
Bir de günün belli günleri dışarı çıkma yasağı konsun.
Nereye başvuruyoruz?