- Konu Sahibi imagemaker
Cocugun hakki olsun ama kadinin olmasin yaniçocuk olduğunda onun hakkı tabiiki olsun .neticede iki yetişkin insan onu yaptığı gibi geleceğini de düşünür .
Oldu diim ben size...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocugun hakki olsun ama kadinin olmasin yaniçocuk olduğunda onun hakkı tabiiki olsun .neticede iki yetişkin insan onu yaptığı gibi geleceğini de düşünür .
yooo gerikafalılıkla yobazlık ile alakası yokah canım yorma kendini modernliği yanlış anlama hastalığına tutulmuş yani şimdi ne gerikafalılık bırakır ne yobazlığımızı .
sizin gibi beni anlayabilecek kültüre sahip insanların olması çok güzel .
saydırmaya başlar birazdan..ah canım yorma kendini modernliği yanlış anlama hastalığına tutulmuş yani şimdi ne gerikafalılık bırakır ne yobazlığımızı .
yalnız nikah kadının hakkını korumaya yönelik bir müessese genellikle..yani senin nikahsız yaşaman demek haklarından bertaraf etmen demektir ki çalışmayan bir kadın olsaydın kocanın seni terketmesi demek beş parasız dımdızlak ortada kalman demektiyok kız beyim marjinal değil .Ben biraz farklı düşünüyorum ama tespitlerim yersiz değil ki .
yok kız beyim marjinal değil .Ben biraz farklı düşünüyorum ama tespitlerim yersiz değil ki .
üzerine alınan alınsın .Diğer insanlar kültürsüz yani
Kafalar güzel
evet aynı tepki onlara da var.. Benim tercihim herikisinin de yapılması..yooo gerikafalılıkla yobazlık ile alakası yok
resmi nikah yapmayıp sadece imam nikahı yapanlara da tepkiniz var mı he.
anlamiyorm ya hem konu aciyorlar hem laf atiyorlar hayr yediremiyorsan kendine yorumlari acma konu dmisizi anlamayanlar kültürsüz mü oluyor!
evlilik çok eşli yaşamaya engel değil .
Aldatan her şekilde aldatıyor üstelik evliler daha çok aldatıyor .
Yalansa yalan deyin .
Bunun tek nedenı var nıkahsızken, kapı orda demek cok kolay-maddı anlamda herkes kendınden sorumlu- mal paylasımı dıye bırsey yok- aılelerMisal sanatçılara bakın .
Evlenenler 5 yıla kalmadan boşanıyorlar
Nikahsız yaşayanlar ise uzun yıllar hatta ölene kadar birlikteler .
Bir yığın örneği var .
bende evlılık kurumunu gereksız goren bırıydım ama su an evlıyım ...sizin gibi beni anlayabilecek kültüre sahip insanların olması çok güzel .
üzerine alınan alınsın .
Nikah her şeyi çözüyor mu sütliman mı oluyor herşey.
koca kötü ise nikahlı da kötü olur sen merak etmeyalnız nikah kadının hakkını korumaya yönelik bir müessese genellikle..yani senin nikahsız yaşaman demek haklarından bertaraf etmen demektir ki çalışmayan bir kadın olsaydın kocanın seni terketmesi demek beş parasız dımdızlak ortada kalman demektir