- 22 Temmuz 2014
- 102
- 123
-
- Konu Sahibi imagemaker
evlilik çok eşli yaşamaya engel değil .resmi nikah olmadan hiçbir hak talep edilemez..ozaman herkes çok eşli yaşayıp birbirinden çocuk yapabilir..
sağlıklı toplum adı altında burda bi sürü şey yazmak isterdim ama kk izin vermiyor "zina haram olmasaydı" diyor geçiyorum.sağlıklı toplumlar adına karışıyorum . :)
işte kimine gore siz kimine gore biz haksızız.. O yuzden en mantıklısı kimsenin kimseye ksrışmamasıtabi karışabilirsiniz .Fikirlerimizi sunuyoruz burada belki ben haksızımdır .
Son günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .
kimse kimseye karışmayacak olsaydı kimse emin olun evlenmezdiişte kimine gore siz kimine gore biz haksızız.. O yuzden en mantıklısı kimsenin kimseye ksrışmaması
Son günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
Devletin resmi nikahları yasaklaması gerektiğini düşünüyorum .O atılan imza erkeklerin kadına tapulu mal muamelesi yapıp önemsememesine kadınların ise kendini salmasına yol açtığını düşünüyorum .Çantada keklik misali .
peki o zaman illede nikah yapacaksın diye biz sana diretelim. Sende nikahsız yaşayın diye bize..kimse kimseye karışmayacak olsaydı kimse emin olun evlenmezdi
evlilik şirketi
iki insanın bile isteye ve toplumdan gizlenmeden yapılan birlikteliği zina değildir .eğer müslüman bir hanımsanız iletmek görevimdir zina haramdır hanımefendi .
ayrıca bir yorumda sağlıklı toplum için yazıyorum filan demişsiniz bence ahlaksız bir toplum için ancak sizin açtığınız konu açılabilir.
çocuk olduğunda onun hakkı tabiiki olsun .neticede iki yetişkin insan onu yaptığı gibi geleceğini de düşünür .Sen o imzanin kadina ve cocuklarina verdigi kanuni haklardan haberdar degilsin galiba? Butun hayatlar pembe diziler gibi devam etmiyo ve tum bosanmalarin sebebi de askin bitmesi degil, uyanalim guzellik uykumuzdan biraz
zinanın tanımını biz kafamızdan uydurmuyoruz.. Bence siz lafınızı bilin..iki insanın bile isteye ve toplumdan gizlenmeden yapılan birlikteliği zina değildir .
Lafınızı bilin akıl vermeden önce ,
şahsen ben evlilik kurumuna karşıyım ve ileride bir gün çocuk sahibi olmaya karar verdiğimde (eğer verirsem) yaşadığım çevreye göre evlenip evlenmemeye karar vereceğim.Son günlerde kafamı deli gibi kurcalayan ama kocama teklif etme cesaretimin olmadığı bir şey.Aranızda deneyen var mı?
zaten bir kadın ya da bir erkek eşinden başkasının çocuğunu doğurabilir mevcut yasalarımıza göre bu bir suç değil, sadece bir boşanma sebebi.resmi nikah olmadan hiçbir hak talep edilemez..ozaman herkes çok eşli yaşayıp birbirinden çocuk yapabilir..