• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıp boşanmama arasında ..

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
en başından başlamak istiyorum. Nişanlıyken büyük sorunlarımız oldu sevgililerimi öğrendi ve bazı yaşadığım şeyleri ( onun da sevgilileri oldu ) olanlara rağmen herşeyin üstesinden geldik. Tabi arada güvensizlik oldu kavgalar çok oldu ama herşey biter evlendik. Ama evlendiğimiz günden beri sürekli kavgalar ediyoruz daha bi aylık evliyken falan cahillik işte face de eski sevgilimin profiline baktım. Büyük bi kavga ettik sonra intihar girişiminde bulundum daha doğrusu onu korkutmak için ilacın içlerini boşaltıp masanın üzerine koydum yatağa yattım. Ondan sonra kavga ettik kaynanam kaynatam çok kızdı bana bu işler ne diye.

Aramız düzeldi bi çocuk yaptık ama hamilelikten dolayı çok zorluklar çektim evi eşimi ihmal ettim. Kavgalar ettik. Bana vurdu kaç sefer küfürler aşagılamalar saygıyı yitirdik. Cinsellik azaldı.

Kızım doğdu benden üç ay ayrı kaldı ben yanaşsam yanına itti istemiyorum böyle şeyler sevmiyorum bu sebepten hep kavga ettik.

Normal yaşantımıza gelince hiç bi şekilde benim ona naz yapmamı onunla cilveleşmemi oynamamı istemiyor gidip yanağından bile öpmeye çalışsam istemiyor. Bi gün telefonda oyun oynuyordu gidip öptüm diye oyunda yandı diye telefonu yerden yere attı. Sürekli aileme anneme sövüyor. Bana sürekli fahi*şe or**pu diyor. Beni yerden yere vuruyor kaç kere vurdu etti üç yıllık evliyiz şu an babamın evindeyim. En son kavga etmiştik aramız limoniydi yattığımızda sarıldım itt istemiyorum dedi. Bende döndüm ağladım sonra burnum tıkandı o da bu sırada uykuya dalmış burnum tıkandığı için burnumdan ses çıktı uyandı sen beni uykumdan uyandırıyorsun beni düşünmüyorsun bi ton kızdı küfürler etti Önce saçımı çekti bu son damlaydı dedim kavga ortamı yarattı tekrar vurdu suratıma doğru yumruk attı Allah tan kolum vardı yoksa kesin burnum falan kırılmıştı en son dayanamadım boğcagım seni deyip üstüne çıktım boğuyordum sonra kzım uyandı kocamı yumrukladım bıktım artık dedim sinir krizi geçirdim kendi kendime vyrmaya başladım dayanamadım kaynanama mesaj attım sabah gelin diye.

Sabah geldiler biraz ayrı kalın dediler babamın evine geldim. Benim arkamdan eskisi gibi sevgim yok diyor saçma sapan konuşuyor çok moralim bozuldu ve sürekli kavga olduğu zaman ben sana sus dedim susmadıgın bağırdığın için sana vurdum diyor. Bi insan susmadı diye ona vurulur mu ? Çok yoruldum kızım bi buçuk yaşında dört gündür babamın evindeyim bana baba baba deyip duruyor sanki suçlu benmişim gibi herşeyi kendi tarafından ailesine anlatmış beni haksız çıkarmış. Sorsan beni çok severek aldı vok sevdi

Hataların olmuş. Ama eşin ya bunları yutup öyle devam edecekti ya da ayrılacaktı. Eşin yaptıkların için seni affetmemiş ve acısını böyle çıkarıyor. Ben kimseye boşan demem. Ama iyi düşün.

Hataların olmuş. Ama eşin ya bunları yutup öyle devam edecekti ya da ayrılacaktı. Eşin yaptıkların için seni affetmemiş ve acısını böyle çıkarıyor. Ben kimseye boşan demem. Ama iyi düşün.
Beni affettiğini söyledi o yüzden evlendik iyi bi insan aslında ama sinirlendiğinde böyle oluyor

Beni affettiğini söyledi o yüzden evlendik iyi bi insan aslında ama sinirlendiğinde böyle oluyor
Hiçbir iyi insan hiçbir sebeple hiçbir canlıya şiddet göstermez terbiyesiz kocalarınızı ama aslında iyi biri diyerek savunmayı bırakıp düzgün insanlığa yakışır bir hayat için bu adamdan kurtulun

Hiçbir iyi insan hiçbir sebeple hiçbir canlıya şiddet göstermez terbiyesiz kocalarınızı ama aslında iyi biri diyerek savunmayı bırakıp düzgün insanlığa yakışır bir hayat için bu adamdan kurtulun
Yapamıyorum sanki ona bağlıymışım gibi sanki onsuz olamayacakmış gibi hissediyorum ama aslımda beynimde bitirmek istiyorum

Ne hatası Allah aşkına ya? Ondan önce olanlar öncede kalmış bunun için sana hesap soramaz. Evlendikten sonra eski sevilgini aratmissin sosyal medya hesabindan evet bu hata ama şiddete haklı bir sebep değil.

Ilişkiniz laçka olmuş böyle evlilik olur mu? Karşılıklı şiddet gösteriyorsunuz sonra olmamış gibi devam ediyorsunuz bu ne biçim bir şey?
Ortada ne sevgi var ne saygı. Gariban bi çocuk var yalnızca. Yazık çok yazık hala boşanmakla boşanmamak arasında kaldım diyorsun.sana da pes pes pes

Evliliğiniz artık sarpa sarmış bişanlılıktaki hatalar sürekli gün yüzüne çıkmış siz bunu başından halletmediğiniz için sürekli sorunlar çıkmış sizinde hatalarınız olmuş bu saatten sonra size karar verip devam etmek düşer

Pardon ne hatası yapmışsınız siz acaba?
Saçma sapan konuşmasın kimse. Eskiden olan şeyleri kimse ısıtıp da önünüze koyamaz.
Babanızın evinden dönmeyin yoksa bu gidişle kızınız annesiz kalacak. Yazık olur!
Annem babam arkamda gitme bu düzelmez diyorlar ve sürekli bana sen oturup kalkmasını bilmiyorsun konuşmasını bilmiyorsun diye sana kötü davranıyorum beni heryerde rezil diyorsun diyip duruyor

Canınızı alması var sırada, onu bekliyorsunuz herhalde? Hiç mi değeriniz yok sizin? İzin vermeyin böyle şeylere. Böyle sevgi mi olur?

Sizi affetmemiş gibi görünüyor burdan. İyi insan falan da değil. Uyumak için yattığın yatakta burnun tıkandı diye yumruklayan bir insan iyi falan değildir. Emin ol çocuğun babasız daha iyi büyür.

Sizi affetmemiş gibi görünüyor burdan. İyi insan falan da değil. Uyumak için yattığın yatakta burnun tıkandı diye yumruklayan bir insan iyi falan değildir. Emin ol çocuğun babasız daha iyi büyür.
Bi de çocuk uyanınca ona kızmıyor öpüyor kokluyor tek derdi ben onun yanında yanlışlıkla ağzımı şapırdatsam kavga çıkarıyor bağırıyor bunları anlatmamın sebebi de herkese beni haksız gösteriyor onun tek suçu dövmek sövmek

Bi de çocuk uyanınca ona kızmıyor öpüyor kokluyor tek derdi ben onun yanında yanlışlıkla ağzımı şapırdatsam kavga çıkarıyor bağırıyor bunları anlatmamın sebebi de herkese beni haksız gösteriyor onun tek suçu dövmek sövmek
Hayat sizin hayatınız ama sonu kötü bu evliliğin. Hiç değilse çocuğunuzu koruyun ona bir şey yapmasa bile size yaptıklarını görür etkilenir.

Back
X