bosandim

Eski konulara da baktım, bana daha çok neden evlendiğini kendisi de bilmeyen, gözü dışarıda kocaya rövanş olsun dercesine kendi gözü de dışarıda olan, evliyken bir başkasıyla ilişkiye başlamayı aklından geçiren, kendini sanki sürekli ilişki yaşamaya mecbur gibi hisseden biriymişsiniz gibi geldi. Bunun eğitimle alakası yok, hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz sanki, umarım ileride pişman olmazsınız. İnsanlar normalde okulu bitirip iş güç sahibi olup önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenirler, kusura bakmayın ama böyle hikayeleri okudukça benim başım dönüyor, bu acele bu hız sizi yormuyor mu? Evlilik gibi ciddi birşey bu kadar hafife alınmamalı. Kişisel algılamayın, sizi kızdırmasın bu yorum.
sizde yorum yapmak icin yorum yapiyorsun bence ben hemen yarin evlencem demiyorum tanismalimiyim diyorum sadece bilip bilmeden yorum yapma bugun tanisip yain evlenicem demiyorum herkez kendi yasadigini cektigini bilir bilip bilmeden gunahimi aliyorsn

sizde yorum yapmak icin yorum yapiyorsun bence ben hemen yarin evlencem demiyorum tanismalimiyim diyorum sadece bilip bilmeden yorum yapma bugun tanisip yain evlenicem demiyorum herkez kendi yasadigini cektigini bilir bilip bilmeden gunahimi aliyorsn
Ben bende uyandırdığınız izlenimi yazdım sadece, neden bu kadar rahatsız oldunuz? Buraya bir konu açtıysanız herkes her yorumu yapar, kimisi hoşunuza gider kimisi gitmez. Buraya gelip işinize geldiği kadarını yazıyorsunuz, olaydan canınız istediği kadar bahsediyorsunuz çünkü bunu yapmakta özgürsünüz herkes gibi ama ondan sonra birisi bişey deyince bilip bilmeden yorum yaptı oluyor. Burada konu açan herkes kendini ifade edebildiği kadardır diğerlerinin gözünde. Evli olduğu halde biri var ilişkiye başlasam mı tarzında bir konu açmış insansınız, bunları kim nasıl algılar hiç düşündünüz mü siz? Ha bunu yapan tek kişi siz değilsiniz, yargılamak da kimseye düşmez ama her yoruma açıksanız konu açmalısınız bence. Bu da benim görüşüm.

daha önceki konularını ezbere biliyorum ..İlk önce yuvam kurtulsun,diye dua isteme konun vardı ..Daha sonra ,nasıl beni unutur,nasıl hemen başkalarını bulur diye üzüldüğün bilimum konular,en sonlarda internetten biriyle konuşma muhabbeti,en son boşanma,daha bismillah 2 hafta olmuş şimdi de teyzeler geldi görücülüğe ..Değişik birisin vesselam ,ama arada mantığın düğmesine bas bence ..Yoksa zarar görmemen kaçınılmaz ..Hayatında mütemadiyen birileri olmak zorunda değil ..
Hayatın anlamı bir erkek değil ,hiç anlamıyorum sizleri ...

Bence once nickini degistir dostum.

Bir de gorucu isini salla gec derim, biraz kendine geldikten sonra etrafindaki erkeklerle flort et, direk evlilik niyeti olmadan. Eglencelik yani. Arkadaslarinla gez, toz. Hayatin tadini cikar biraz.

yazacaktım o nick mevzusunu aman salla dedim :) Seni görünce güldüm :KK70:

Aleykümselam.. Bence kendinize biraz süre tanıyın. Tamamen arının geçmişinizden, boşanan çiftler daha sonra evlenmek için pek acele etmemeli diye düşünüyorum, geneli de böyle yapar, aynı hataları tekrar yaşamaktan korkup yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ederler..Sizde böyle yapın, bir süre kendinizi dinleyin..

Dertligelin hemen yine mı dertligelin olmak istiyorsun ne görucusu evlenmesı ya tadını cıkartsana bekarlıgınnnn..

Canim.bir ise gir kendine ozguvenin gelir hem keyfine bak kseyi dusunme ayni hatayi tekrar yapma acele edip

Daha erken bence , bîraz daha zaman tanıyın kendinize . Ruhunuzu , kalbinizi dinlendirin , kafanızı dinleyîn . Konunuzu hatırlıyorum o nedenle şu anda yanlış kararlar alabileceğinizi düşünüyorum . Bir süre sadece kendinizle olun .

Kac yasindasin ?zaman tani derkende o kadar zamani var mi sormak lazim.kendini ne zaman hazir hissedersen ozaman tanis hop diye evlenecek halin yok ya

tanışma canım araştır. kimmiş neymiş. tanısınca ne oluyoki. sutten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermiş. biraz daha uyanık olmaya bak. yine öyle birine denk gelirsin allah korusun ön tekerlek nereye arka tekerlek oraya misali.

Kendini hazır hissediyorsan tabiki tanışabilirsin..O sana bağlı kimi 1 günde hazır olur kisi 10 sene sonra bu sana kalmış birşey..birde şöyle birşey var bu fikirden ne kadar uzaklaşırsan daha çok soğursun...Benim ayrıldığım 2 seneyi geçti evlilik fikrinden neredeyse uzaklaşmaya başladım özgürlük daha cazip gelmeye başladı sanki:KK45:

Flört etsen he diyicem de görücü biraz fazla, ayrıca öğrenciymişsin etrafına bakınsan hoşlanacağın birini kendin bulsan daha iyi olmaz mı neyse ya seni bilen bilir zaten:KK45:

Ben bende uyandırdığınız izlenimi yazdım sadece, neden bu kadar rahatsız oldunuz? Buraya bir konu açtıysanız herkes her yorumu yapar, kimisi hoşunuza gider kimisi gitmez. Buraya gelip işinize geldiği kadarını yazıyorsunuz, olaydan canınız istediği kadar bahsediyorsunuz çünkü bunu yapmakta özgürsünüz herkes gibi ama ondan sonra birisi bişey deyince bilip bilmeden yorum yaptı oluyor. Burada konu açan herkes kendini ifade edebildiği kadardır diğerlerinin gözünde. Evli olduğu halde biri var ilişkiye başlasam mı tarzında bir konu açmış insansınız, bunları kim nasıl algılar hiç düşündünüz mü siz? Ha bunu yapan tek kişi siz değilsiniz, yargılamak da kimseye düşmez ama her yoruma açıksanız konu açmalısınız bence. Bu da benim görüşüm.
dediginiz gibi sadece sizin gorusunuz

yorulmariniz icin tesekkurler kizlar ben tanisirsamda hemen evlenicek halim yok ya en az 1 sene dusunmuyorum zaten evlenmeyi yasim 24

selamun aleykum kizlar bilenler bilir benim konumu 8 aydir ayri yasiyoruz ama artik bosandik 1 ay olcak nerdeyse ve cok tanidik beni birileriyle tanistirmak istiyor teyzeler geliyor bazen benim akrabamin oglu falan diye arkadaslarim geliyor bizim bi tandik cok iyi cocuk diye falan akil verin bana ben napmaliyim aslinda yaralarim kabuk bagladi artik 8 aydir ayriyiz sonucta bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum
Bence biraz nefes al.. 8 ay ayrı olmuş olabilirsin.. boşanalı 1 ay olmuş daha.. Kendini bi toparla derimm :KK66:

X