- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi dilara1688
kendine kotuluk edersin.. su saatten sonra senin askindan olse ne olur ki, bir araya gelemedikten sonra? tamam, unutulmak zor geliyor olabilir de, iyi olsa zaten bosanmaya gelmezdiniz.. sevse ne sevmese ne bundan sonra..Çünkü öyle detaylari bilmediğini falan biliyorum. Öyle saat kaçta bakılmış falan ,silmeyi falan bilmez o ..Evet girmem lazim ama tutamuyorun kendimi..Ilk 2-3 ay bebde birşey duymak istemiyordum..Allah yazdıysa bozsun diyordum..Ama sanırım bu yanlızlik ve can sıkıntısı dürtüyor beni..Yanlış olduğunu bende biliyorum ama elimde değil..
Tabiki hayır, ama benim anlatmak istediğim, pişmanlık,sevilmek,özlenmek bi yana adam yani face de bile aratmıyor..anlatabildimmi??Yani ben "×" diyelim..sanki yoktum..sanki evli olan birbirine aşık olan,peşimde kosan adam...sanki hiç olmadi..dediğim gibi,gün geliyo insan didisinin didisina bakiyo..adam bir kerede olsa bakmazmi? amaaan diyorum ya saçma ruh hali iştePeki sizi facebookta aratsaydı, bu bunalımdan çıkacak mıydınız?
Severek evlenmiştik, hatta peşimden çok koştu.2 sene evli kaldık.Geçen sene ocakta ayrıldık, mayısta boşandık. Zoruma giden ise, kendisini seviyordum ama kötu alışkanlığı olduğu ve düzelmeyeceğini kanıtladığı için ayrılmak istememdir.Başta tabi yapma etme dedi ama beni ikna edici değildi. Fazla uzatmayacağım, bunun bende facebook şifresi var ve ara sıra bakıyorum ve tabi bu bilmiyor. Öyle kızlarla işi olmayan bi tiptir.Yani çapkın değildir..Öyle olsa bile tipik abartılı çapkinlardan değil. Merak ettiğim: bir insan 1 senede 1 kere bile bakmazmi profile falan? başka 1 -2 bayana bakmış ama beni hic aratmamış. Ortak arkadaşımįz falan yok.Aramızdaki mesafe yaklaşık 40 km. Yani tesadüf ne bi yerde karşılaşıyoruz nede haber alabileceğimiz bi arkadaş var. Tamam boşandık geçti bitti , sayfayi kapatmam lazım.Bi kac bayan çıkıp bana kızacak şimdi burda ama..Insan gün geliyo eski sevgilisine meraktan falan bakiyo ..Ama daha senemiz dolmamış ..bu kadar çabukmu unutmus?yada hiç mi sevmemiş?onun için hep mi böyle önemsizdim? insan hicmi aratmaz..tlf lari msj lari falan gectim :))) ama insan arama yerine ismimi hiçmi yazmaz? kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum.Boşandıktan sonra kendimi eğitime verdim.Dil kursuna yazıldım,ingilizce öğreniyorum,değişik aktiviteler de yer aliyorum ama yinede bunalimdan çıkamiyorum. Hiçbirşey umrumda değil.Boşa yaşıyormuşum gibi geliyor .Hiçbirseyden zevk almıyorum. Acaba o ne yapıyor, biriyle tanıştımı,birini seviyormu,aşık oldumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Kimseye ilgi duymuyorum, etrafimdada öyle olgun uygun biri yok..Herkes çocuk gibi geliyor.bu arada 26 yasındayım..Yorumlarınızı bekliyorum
Herseyin hayırlısı..ama bana biraz klasik geliyor bu sozler..hani isteseydi şöyle olurdu,giden gitmistir gittiği gün bitmiştir laflari...sakın yanlış anlamayın beni..Ama bazı evlilikler inat,gurur,bir anlık öfke,aile yüzünden de bitebiliyor. Hayat öyle bi hayat olduki kimsenin kimseye tahammülü yok.Üzülmemek elde değil..ne hayallerde evleniliyo..sonra yuva dağılıyo..alt üst oluyosun..dediğim gibi şükretmek lazım tabiki de ama herkesin derdi kendine işte..Hele bide böyle duygulara kapılınca : değersiz,sevilmemiş,özlenilmeyen falan..insan boşluğa düşüyo,bunalıma giriyo..tabiki bosvermeye çalışıyorum ama sanıldığı kadar kolay olmuyor..
Herkese ayri ayri tsk ederim..Askimdan olup bittigim soylenemez..kesinlikle bosluktan bu yaptigim..Ama bisey sorucam, sakin yanlis anlamayin beni ,tekrar evlenme meraklisi koca meraklisi sanmayinbu konu teselliye açık bir konu değil, bu sebeple şundan bakmıyordur diyemeyeceğim o yüzden sende çok fazla kurcalama ve hayatına bak artık...Tamam anlıyorum seni, bende ayrıldım neredeyse 2,5 yıl olacak yer yer merak eder bakarım ama onun şifresinden değil tabiki..
Senin sürekli kurcalıyor olman sana daha çok acı verir yaşın daha çok genç eminim bunu da boşluktan yapıyorsundur...Bak, hayatına birisi girince yavaş yavaş uzaklaşacaksın bir bakmışsın hiç aklına gelmiyor...
Ama kendini hayata kapatma sen evrene o mesajı yolla bak nasıl istediklerin bir bir oluyor
bilmiyor.sifrem cok zordur vede benim profilim kontrolum altinda..biri giris yapsa yada girmeye tesebbus etse aninda haber gelir :))Eski esin sifreni biliyorsa ismini yaratma gereği duymaz hesabına girip bakiyordur
Sanirim siz ilgi sefkat sevilmek ve arzu edilmek istiyorsunuz. Ama bu yalnizligi da bir sure yasamalisiniz. Elbet boyle biri birgun cikacak karsiniza. Ama yalnizlik da iyidir. Kendinizi yeniden kesfetmek yeniden taninak icin. Baskasina muhtac degilsiniz. SiZ aslinda kendinize de yetersiniz sadece kendinizi sevmeyi unutmussunuz. Ke di ozunuze inmek icin bu donem iyi bir donem. Siz kendinizi sevmezsenuz kimse sizi sevmez. Once kendinizi yeniden sevmeyi ogrenin. Begenme fiziki guzellikle olmaz. Ozguveninizi yeniden kazanirsaniz bakin kimler cikiyor karsiniza. Once ke dinizi bir toparlayin. Agaclar bile sonbahari yasadiktan sonra bahara direk gecmiyor once bir kisi yasiyor. Evren yavasliktan yanadir. Hic bir suclu hemen cezasini cekmez. Ilahi adalet yavas isler. Evrenyavas isler. O yuzden sabredin acele etmeyin. Kendinizle mesgul olun.Herkese ayri ayri tsk ederim..Askimdan olup bittigim soylenemez..kesinlikle bosluktan bu yaptigim..Ama bisey sorucam, sakin yanlis anlamayin beni ,tekrar evlenme meraklisi koca meraklisi sanmayinama anlamiyorum,bakimli guzel bi bayanim..yani cirkin oldugum soylenmez..minyon tipliyim..ama bekarkende bu boyleydi..kimse bana bakmiyor..hayatimda daha pesimde kosan,beni begenen,arkadaslik teklif eden,arkadaslarima bile soran olmadi..tamam istenmicek kadar cirkin pesinde kosulacak kadarda guzellegim yok..bazen dusunuyorum :beni de dusunen,banada asik olan,benide begenen,yada benden de mesaj bekleyem birileri var mi aceba diye...bu durum kardeslerim icinde gecerli..biz sanki yokuz
Sen çok güzel kadınsın görmesemde hissedebiliyorum bunu tabiki evlenmek isteyeceksin bu senin en doğal hakkın..Herkese ayri ayri tsk ederim..Askimdan olup bittigim soylenemez..kesinlikle bosluktan bu yaptigim..Ama bisey sorucam, sakin yanlis anlamayin beni ,tekrar evlenme meraklisi koca meraklisi sanmayinama anlamiyorum,bakimli guzel bi bayanim..yani cirkin oldugum soylenmez..minyon tipliyim..ama bekarkende bu boyleydi..kimse bana bakmiyor..hayatimda daha pesimde kosan,beni begenen,arkadaslik teklif eden,arkadaslarima bile soran olmadi..tamam istenmicek kadar cirkin pesinde kosulacak kadarda guzellegim yok..bazen dusunuyorum :beni de dusunen,banada asik olan,benide begenen,yada benden de mesaj bekleyem birileri var mi aceba diye...bu durum kardeslerim icinde gecerli..biz sanki yokuz
sağol :*..hadi bakalim..yasayip gorcez..bizimde daha sonu yazilmamis mutlu hikayemiz vardir umarimSen çok güzel kadınsın görmesemde hissedebiliyorum bunu tabiki evlenmek isteyeceksin bu senin en doğal hakkın..
Bazı insanların ayrı bir aurası vardır sana göre çirkindir ama isteyeni çoktur bazıları çok çok güzel olsada karşıya verdiği elektirikten dolayı yaklaşılmıyordur, ama nasibin olan insan bunu dinlemeyecek ve bir gün apansız çıkacak ve sen bütün gidenlere teşekkür edeceksin