Boşandım, saçma bir ruh halindeyim

kendine kotuluk edersin.. su saatten sonra senin askindan olse ne olur ki, bir araya gelemedikten sonra? tamam, unutulmak zor geliyor olabilir de, iyi olsa zaten bosanmaya gelmezdiniz.. sevse ne sevmese ne bundan sonra..
hem belki yansitmiyordur, tamamen cikarmistir senle ilgili seyleri hayatindan; aci cekmemek icin..
bunlari dusunmek yerine, nasil atlatirim bitiririm demelisin..

Peki sizi facebookta aratsaydı, bu bunalımdan çıkacak mıydınız?

Peki sizi facebookta aratsaydı, bu bunalımdan çıkacak mıydınız?
Tabiki hayır, ama benim anlatmak istediğim, pişmanlık,sevilmek,özlenmek bi yana adam yani face de bile aratmıyor..anlatabildimmi??Yani ben "×" diyelim..sanki yoktum..sanki evli olan birbirine aşık olan,peşimde kosan adam...sanki hiç olmadi..dediğim gibi,gün geliyo insan didisinin didisina bakiyo..adam bir kerede olsa bakmazmi? amaaan diyorum ya saçma ruh hali işte

Canım merhabalar öncelikle , bende boşanalı 7 sene oldu , ben boşanmak istedim . hatta ağlayarak boşandım diyebilirim ama yapmak zorundaydım mutsuzdum. boşandıktan sonra zor oldu tabi ama hayat öyle bir devam ediyorki sen ona yetişmeye çalışırken, geride bıraktıklarını bi bakmışsın unutmuşsun. bende kimseyi istemem sevmem fln fln söylenip dururdum sonra ne oldu karşıma kimler kimler cıktı sevdim sevildim ,sözlendim ayrıldım iyikide boşanmışım dedim , egitimime devam ettim , mutsuz bi ömür sürecegime ,hakimiyetın kendi elimde oldugu bi hayatı yaşamayı seçtim. zamanla sende atlatıcaksın emin ol, zor olacak dilin yanacak ama , hiç bir mutluluk kolay kazanılmıyor ki
hep bir çaba zorlu yollar engabeler atlatıyorsun

sen onu daha seviyorsun ya kıyamam..
madem seviyodun keşke boşanmakta çok ısrarcı olmasaydın..
belki birgün bir yerde karşılaşırsınız..
oluru yok mu acaba düzelmez dediğiniz alışkanlıgı neydi
inşallah unutursun yaa boşver bu kadar düşünme
benim gibi çok ince fikirlisin anlıyorum ama
erkeklerin üstüne bu kadar düşmeye gelmez
sen düştükçe onlar kaçar
bırak o düşsün..
bende çok koştumda ne oldu :)
olan bana oldu inan..

resimlerin durup seni aratmaması mantıksız

heleki baban bile aklına geliyor onun

bence aratıyor , bakıyor ama kendi adresinden değil

onceden facede birşey vardı

"profılıne kım bakmış " uygulaması

belkı ondan haberdar olacagını dusunup kendi adresinden bakmyor bence

dikkatlı ol bak

ayarlar kısmında en son nerden girilmiş görünüyor , bellı olmaz temkınlı ol

kötü alışkanlıkları olan insanların kafası sizin istediğiniz taraflara pek çalışmaz.fazla önemsiyorsunuz.bu kişiyle evlenmeniz hataymış

şimdi merak etmese 3 5 sene sonra mutlaka merak eder bişekilde ulaşır hayatının içine etmeye calışır. kendini toparlamaya ve unutmaya çalış. kendi hayatının tadını cıkar.şimdi mutsuz hissediyosun ama seni senden başka kimse mutlu edemez bunu unutma.

İnatla, öfkeyle biten birliktelikler zaten yanlıştır. Tekrar başlatmak aynı şeyleri yaşamak /yaşatmaktan ileri gitmez. Böyle evlilikler insana yalnızca zarar verir.
Doğru olan, çiftler yalnız başlarına konuşup anlaşamayacağına inanıyorsa iki tarafında kabul ettiği şahitler yanında enine boyuna tartışmak, gerekirse bir süre evi kilitleyip ( taraflardan biri kalmamalı) ayrı kalmak gibi önlemlerle korumalıdır evliliğini.

Evet yine söylüyorum böyle evliklerde giden gitmiştir. Adam olan karısını seviyorsa bırakmaz.

Aile yüzünden biten evlilikler " diye başlıklar atılıyor. Buna da inanmıyorum.
Aileler arası çatışma, çiftlerden birinin eşinin ailesiyle anlaşamaması, bazı ailelerin despot yaklaşımı v.s durumları elbette var ;

fakat burada bitiren aile değil bu aileyle baş etmesini bilmeyen, çekirdek ailenin önemini kavramadan , daha emziği ağzında evlenen insanların ( özellikle erkekler) hareketleri sebep.

bu konu teselliye açık bir konu değil, bu sebeple şundan bakmıyordur diyemeyeceğim o yüzden sende çok fazla kurcalama ve hayatına bak artık...Tamam anlıyorum seni, bende ayrıldım neredeyse 2,5 yıl olacak yer yer merak eder bakarım ama onun şifresinden değil tabiki..
Senin sürekli kurcalıyor olman sana daha çok acı verir yaşın daha çok genç eminim bunu da boşluktan yapıyorsundur...Bak, hayatına birisi girince yavaş yavaş uzaklaşacaksın bir bakmışsın hiç aklına gelmiyor...
Ama kendini hayata kapatma sen evrene o mesajı yolla bak nasıl istediklerin bir bir oluyor

Herkese ayri ayri tsk ederim..Askimdan olup bittigim soylenemez..kesinlikle bosluktan bu yaptigim..Ama bisey sorucam, sakin yanlis anlamayin beni ,tekrar evlenme meraklisi koca meraklisi sanmayin ama anlamiyorum,bakimli guzel bi bayanim..yani cirkin oldugum soylenmez..minyon tipliyim..ama bekarkende bu boyleydi..kimse bana bakmiyor..hayatimda daha pesimde kosan,beni begenen,arkadaslik teklif eden,arkadaslarima bile soran olmadi..tamam istenmicek kadar cirkin pesinde kosulacak kadarda guzellegim yok..bazen dusunuyorum :beni de dusunen,banada asik olan,benide begenen,yada benden de mesaj bekleyem birileri var mi aceba diye...bu durum kardeslerim icinde gecerli..biz sanki yokuz

Sanirim siz ilgi sefkat sevilmek ve arzu edilmek istiyorsunuz. Ama bu yalnizligi da bir sure yasamalisiniz. Elbet boyle biri birgun cikacak karsiniza. Ama yalnizlik da iyidir. Kendinizi yeniden kesfetmek yeniden taninak icin. Baskasina muhtac degilsiniz. SiZ aslinda kendinize de yetersiniz sadece kendinizi sevmeyi unutmussunuz. Ke di ozunuze inmek icin bu donem iyi bir donem. Siz kendinizi sevmezsenuz kimse sizi sevmez. Once kendinizi yeniden sevmeyi ogrenin. Begenme fiziki guzellikle olmaz. Ozguveninizi yeniden kazanirsaniz bakin kimler cikiyor karsiniza. Once ke dinizi bir toparlayin. Agaclar bile sonbahari yasadiktan sonra bahara direk gecmiyor once bir kisi yasiyor. Evren yavasliktan yanadir. Hic bir suclu hemen cezasini cekmez. Ilahi adalet yavas isler. Evrenyavas isler. O yuzden sabredin acele etmeyin. Kendinizle mesgul olun.

Sen çok güzel kadınsın görmesemde hissedebiliyorum bunu tabiki evlenmek isteyeceksin bu senin en doğal hakkın..
Bazı insanların ayrı bir aurası vardır sana göre çirkindir ama isteyeni çoktur bazıları çok çok güzel olsada karşıya verdiği elektirikten dolayı yaklaşılmıyordur, ama nasibin olan insan bunu dinlemeyecek ve bir gün apansız çıkacak ve sen bütün gidenlere teşekkür edeceksin

sağol :*..hadi bakalim..yasayip gorcez..bizimde daha sonu yazilmamis mutlu hikayemiz vardir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…