- 8 Mart 2015
- 122
- 67
-
- Konu Sahibi dilara1688
Herseyin hayırlısı..ama bana biraz klasik geliyor bu sozler..hani isteseydi şöyle olurdu,giden gitmistir gittiği gün bitmiştir laflari...sakın yanlış anlamayın beni..Ama bazı evlilikler inat,gurur,bir anlık öfke,aile yüzünden de bitebiliyor. Hayat öyle bi hayat olduki kimsenin kimseye tahammülü yok.Üzülmemek elde değil..ne hayallerde evleniliyo..sonra yuva dağılıyo..alt üst oluyosun..dediğim gibi şükretmek lazım tabiki de ama herkesin derdi kendine işte..Hele bide böyle duygulara kapılınca : değersiz,sevilmemiş,özlenilmeyen falan..insan boşluğa düşüyo,bunalıma giriyo..tabiki bosvermeye çalışıyorum ama sanıldığı kadar kolay olmuyor..Babanızı arattıysa şifrenizin onda olduğunu biliyor bu yüzden sizi aratmıyordur.
..
Eğer bu ilişki doğru olsaydı ayrılmazdınız ve eğer o adam gerçekten isteseydi bu evliliği taşı taş ustune getirir ayakta tutardı evliliğinizi.
Unutmayın bunları ve aynı hataya bir daha düşmeyin. Çuruk tahta çivi tutmaz.
Sakın yazmayın ona. Bunu yapmanız sadece onu rahatlatır ve sizin kendinizi incitmenize sebep olur derim ben.
ha buarada asla yazmamBabanızı arattıysa şifrenizin onda olduğunu biliyor bu yüzden sizi aratmıyordur.
..
Eğer bu ilişki doğru olsaydı ayrılmazdınız ve eğer o adam gerçekten isteseydi bu evliliği taşı taş ustune getirir ayakta tutardı evliliğinizi.
Unutmayın bunları ve aynı hataya bir daha düşmeyin. Çuruk tahta çivi tutmaz.
Sakın yazmayın ona. Bunu yapmanız sadece onu rahatlatır ve sizin kendinizi incitmenize sebep olur derim ben.
haklısın ..bi şekilde önüme bakmam lazım..inşallah bi güç gelir ..allah seninde yardımcın olsun..Ben de bosandim. O da pisnan degil. Bunu yasayan bu gibi seyleri hisseden sadece siz degilsiniz inanin bana. Demem o ki yalniz degilsiniz. Ama artik onunuze bakmalisiniz. Bu tip konular sizi geriye iter. Hayati kacirmayin. Pisman olsa ne degisecek ki. O zaman tekrar biraraya gelme sansiniz var mi?
Bence yeterince kendinizi uzmussunuz. Artik mutlu olma sansini verin kendinize. Bu da hala onu takip ederek olmaz. Kafanizdan onu silnek icin takip etmeyin onu. Muhtemelen o da sifrenin sizde oldugunu bildigi icin temkinli davraniyordur. Bir de hareketler dokumunden silmek cok da zor degil. Bu tip seylere takilmayin. Onunuze bakin. Kismet degilmis deyin. Bu da boyle bir aniydi deyin gecin. Sizincocugunuz da yokmus. Unutmak daha kolay olur. Benim cocugum var. Ayda iki kez de gorusuyorlar. Bazi seyleri asmaniz lazim yoksa dengeniz bozulur.
sen onun face'ine nasil girebiliyosun?Severek evlenmiştik, hatta peşimden çok koştu.2 sene evli kaldık.Geçen sene ocakta ayrıldık, mayısta boşandık. Zoruma giden ise, kendisini seviyordum ama kötu alışkanlığı olduğu ve düzelmeyeceğini kanıtladığı için ayrılmak istememdir.Başta tabi yapma etme dedi ama beni ikna edici değildi. Fazla uzatmayacağım, bunun bende facebook şifresi var ve ara sıra bakıyorum ve tabi bu bilmiyor. Öyle kızlarla işi olmayan bi tiptir.Yani çapkın değildir..Öyle olsa bile tipik abartılı çapkinlardan değil. Merak ettiğim: bir insan 1 senede 1 kere bile bakmazmi profile falan? başka 1 -2 bayana bakmış ama beni hic aratmamış. Ortak arkadaşımįz falan yok.Aramızdaki mesafe yaklaşık 40 km. Yani tesadüf ne bi yerde karşılaşıyoruz nede haber alabileceğimiz bi arkadaş var. Tamam boşandık geçti bitti , sayfayi kapatmam lazım.Bi kac bayan çıkıp bana kızacak şimdi burda ama..Insan gün geliyo eski sevgilisine meraktan falan bakiyo ..Ama daha senemiz dolmamış ..bu kadar çabukmu unutmus?yada hiç mi sevmemiş?onun için hep mi böyle önemsizdim? insan hicmi aratmaz..tlf lari msj lari falan gectim :))) ama insan arama yerine ismimi hiçmi yazmaz? kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum.Boşandıktan sonra kendimi eğitime verdim.Dil kursuna yazıldım,ingilizce öğreniyorum,değişik aktiviteler de yer aliyorum ama yinede bunalimdan çıkamiyorum. Hiçbirşey umrumda değil.Boşa yaşıyormuşum gibi geliyor .Hiçbirseyden zevk almıyorum. Acaba o ne yapıyor, biriyle tanıştımı,birini seviyormu,aşık oldumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Kimseye ilgi duymuyorum, etrafimdada öyle olgun uygun biri yok..Herkes çocuk gibi geliyor.bu arada 26 yasındayım..Yorumlarınızı bekliyorum
benim face me biri girse bildirim gelir.belkide girdiğini biliyor bilerek siliyordur olamazmı
yanlis anladin..o sekilde göremiyorsun yada bildirim gelmiyor..eger senin sifren birinde varsa ve baska bir cihazdan giris yapiyorsa senin mail adresine haber geliyor...su cihazdan su saatte giris yapildi diye..ama o ayari "kapat" yaparsan oyle bir mesaj gitmiyorAa o nasil oluyor ki benim bir akrabam var konusmuyoruz kendisiyle ama arada facebook da aratirim bakarim ona bildirim gidiyormu ki hangi ayarlardan yapmak lazim mesela bende isterim benim profilime bakan biri olursa haber gelsin?
Şifresini bildiğimi bilmiyor.Her arattığı kişiyi silmiyoda benimi siliyo..o kadar uğraşmaz, hatta o hareketler dökümu falan ne bilmez bile :))sen onun face'ine nasil girebiliyosun?
arama gecmisinden silmistir belki baktiktan sonra?
Canım kendi kendini boşa üzme lütfen. Tamam demesi kolay ama kendinide yıpratma.Bu arada ne denir bilmiyorum ama inşallah çok mutlu olursun bu günlerini unutursun.Eminim geçecektir, hatta ilerde inşallah herşey yoluna girince ondan boşandığıma bile sevineceğim..Ama dedim ya..herkes pişmanlık göstergesi yapar,sevildiğine emin olur falan..tabiki beterin beteri var..ama herkesin derdi kendine işte..şifresi olmasa belki bakıyodur özlüyodur dicem ama bildiğim için bakmadığını,umrunda olmadığımı,zoruma gidiyo işte..
yanlis anladin..o sekilde göremiyorsun yada bildirim gelmiyor..eger senin sifren birinde varsa ve baska bir cihazdan giris yapiyorsa senin mail adresine haber geliyor...su cihazdan su saatte giris yapildi diye..ama o ayari "kapat" yaparsan oyle bir mesaj gitmiyor
Bilmiyor,eminim..yoksa değistirirdi biliyorumbebeğim o seni emin ol aratıyordur ama siliyordur muhtemelen.
şifreni bildiğini biliyor mu?
arattğına kesinlikle eminim, kendimden biliyorum kadın erkek farketmiyor bu işlerde..Bilmiyor,eminim..yoksa değistirirdi biliyorum
nasil emin olabiliyorsun? ben de eski esimi aratsam silerdim sanirim, diger isimler dursa bile..Şifresini bildiğimi bilmiyor.Her arattığı kişiyi silmiyoda benimi siliyo..o kadar uğraşmaz, hatta o hareketler dökümu falan ne bilmez bile :))
Çünkü öyle detaylari bilmediğini falan biliyorum. Öyle saat kaçta bakılmış falan ,silmeyi falan bilmez o ..Evet girmem lazim ama tutamuyorun kendimi..Ilk 2-3 ay bebde birşey duymak istemiyordum..Allah yazdıysa bozsun diyordum..Ama sanırım bu yanlızlik ve can sıkıntısı dürtüyor beni..Yanlış olduğunu bende biliyorum ama elimde değil..nasil emin olabiliyorsun? ben de eski esimi aratsam silerdim sanirim, diger isimler dursa bile..
hem neden giriyorsun face'ine?
ben de yeni bosandim, 6 ay olmadi daha.. ama degil takip etmek, onla ilgili bsy bile duymak istemiyorum.. neden kendi iyilesme surecini uzatiyosun?