Boşandım, saçma bir ruh halindeyim

Herseyin hayırlısı..ama bana biraz klasik geliyor bu sozler..hani isteseydi şöyle olurdu,giden gitmistir gittiği gün bitmiştir laflari...sakın yanlış anlamayın beni..Ama bazı evlilikler inat,gurur,bir anlık öfke,aile yüzünden de bitebiliyor. Hayat öyle bi hayat olduki kimsenin kimseye tahammülü yok.Üzülmemek elde değil..ne hayallerde evleniliyo..sonra yuva dağılıyo..alt üst oluyosun..dediğim gibi şükretmek lazım tabiki de ama herkesin derdi kendine işte..Hele bide böyle duygulara kapılınca : değersiz,sevilmemiş,özlenilmeyen falan..insan boşluğa düşüyo,bunalıma giriyo..tabiki bosvermeye çalışıyorum ama sanıldığı kadar kolay olmuyor..

ha buarada asla yazmam )

haklısın ..bi şekilde önüme bakmam lazım..inşallah bi güç gelir ..allah seninde yardımcın olsun..

Hareket dökümüne bakıyorsubuz sanırım eğer ğsmi tam olarak yazıp enter a basmassanız harekt dokumunda cıkmıyor . Yani atıyorum isminiz arzu ar yazınca siz otomatik cıktıysanız ve oraya tıkladıysa görünmüyor diye biliyorum.onun dısında adınızı google a yazıp ordan acıp bakıyor olabilşr kendi hesabını acmadan.

sen onun face'ine nasil girebiliyosun?
arama gecmisinden silmistir belki baktiktan sonra?

benim face me biri girse bildirim gelir.belkide girdiğini biliyor bilerek siliyordur olamazmı

Aa o nasil oluyor ki benim bir akrabam var konusmuyoruz kendisiyle ama arada facebook da aratirim bakarim ona bildirim gidiyormu ki hangi ayarlardan yapmak lazim mesela bende isterim benim profilime bakan biri olursa haber gelsin?

Oyyyy neler neler, ve kimler kimleeer unutuluyor bir bilsen....
Ve sen su dizeleri söylemeye basliyorsun ...
...unutuuulur muş
unuuutulur muş
sen bileee sen bileee ...

İ.erkal :)

Aa o nasil oluyor ki benim bir akrabam var konusmuyoruz kendisiyle ama arada facebook da aratirim bakarim ona bildirim gidiyormu ki hangi ayarlardan yapmak lazim mesela bende isterim benim profilime bakan biri olursa haber gelsin?
yanlis anladin..o sekilde göremiyorsun yada bildirim gelmiyor..eger senin sifren birinde varsa ve baska bir cihazdan giris yapiyorsa senin mail adresine haber geliyor...su cihazdan su saatte giris yapildi diye..ama o ayari "kapat" yaparsan oyle bir mesaj gitmiyor

ajan kadınlar iş başında canım belki kendisini üzmemek için bakmıyordur profiline.

Canım kendi kendini boşa üzme lütfen. Tamam demesi kolay ama kendinide yıpratma.Bu arada ne denir bilmiyorum ama inşallah çok mutlu olursun bu günlerini unutursun.

duygularına yenik düşme..dediğin gibi artık boşandın..aslında bunları hissetmen doğal..zamanla aşıcaksın..

Hmm tamam şimdi oldu :) teşekkkür ederim :)

bebeğim o seni emin ol aratıyordur ama siliyordur muhtemelen.
şifreni bildiğini biliyor mu?

Kesin aratıyordur diyemem ama nadir soyisim dediniz ya belki sadece soyisimden yazıp bakıyor ve o da döküme düşmüyordur

Şifresini bildiğimi bilmiyor.Her arattığı kişiyi silmiyoda benimi siliyo..o kadar uğraşmaz, hatta o hareketler dökümu falan ne bilmez bile :))
nasil emin olabiliyorsun? ben de eski esimi aratsam silerdim sanirim, diger isimler dursa bile..
hem neden giriyorsun face'ine?
ben de yeni bosandim, 6 ay olmadi daha.. ama degil takip etmek, onla ilgili bsy bile duymak istemiyorum.. neden kendi iyilesme surecini uzatiyosun?

Gerçekten face hesabına hiç bakmıyor olamaz. Eğer hiç bakmıyorsa ilginç bir insanmış. Nasıl da "bir kalemde" silebiliyor hayret valla.

Çünkü öyle detaylari bilmediğini falan biliyorum. Öyle saat kaçta bakılmış falan ,silmeyi falan bilmez o ..Evet girmem lazim ama tutamuyorun kendimi..Ilk 2-3 ay bebde birşey duymak istemiyordum..Allah yazdıysa bozsun diyordum..Ama sanırım bu yanlızlik ve can sıkıntısı dürtüyor beni..Yanlış olduğunu bende biliyorum ama elimde değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…