Severek evlenmiştik, hatta peşimden çok koştu.2 sene evli kaldık.Geçen sene ocakta ayrıldık, mayısta boşandık. Zoruma giden ise, kendisini seviyordum ama kötu alışkanlığı olduğu ve düzelmeyeceğini kanıtladığı için ayrılmak istememdir.Başta tabi yapma etme dedi ama beni ikna edici değildi. Fazla uzatmayacağım, bunun bende facebook şifresi var ve ara sıra bakıyorum ve tabi bu bilmiyor. Öyle kızlarla işi olmayan bi tiptir.Yani çapkın değildir..Öyle olsa bile tipik abartılı çapkinlardan değil. Merak ettiğim: bir insan 1 senede 1 kere bile bakmazmi profile falan? başka 1 -2 bayana bakmış ama beni hic aratmamış. Ortak arkadaşımįz falan yok.Aramızdaki mesafe yaklaşık 40 km. Yani tesadüf ne bi yerde karşılaşıyoruz nede haber alabileceğimiz bi arkadaş var. Tamam boşandık geçti bitti , sayfayi kapatmam lazım.Bi kac bayan çıkıp bana kızacak şimdi burda ama..Insan gün geliyo eski sevgilisine meraktan falan bakiyo ..Ama daha senemiz dolmamış ..bu kadar çabukmu unutmus?yada hiç mi sevmemiş?onun için hep mi böyle önemsizdim? insan hicmi aratmaz..tlf lari msj lari falan gectim :))) ama insan arama yerine ismimi hiçmi yazmaz? kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum.Boşandıktan sonra kendimi eğitime verdim.Dil kursuna yazıldım,ingilizce öğreniyorum,değişik aktiviteler de yer aliyorum ama yinede bunalimdan çıkamiyorum. Hiçbirşey umrumda değil.Boşa yaşıyormuşum gibi geliyor .Hiçbirseyden zevk almıyorum. Acaba o ne yapıyor, biriyle tanıştımı,birini seviyormu,aşık oldumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Kimseye ilgi duymuyorum, etrafimdada öyle olgun uygun biri yok..Herkes çocuk gibi geliyor.bu arada 26 yasındayım..Yorumlarınızı bekliyorum