Boşandım, saçma bir ruh halindeyim

Ben de esimden ayriyim..benim esimin face fila yok..ama arada boyleseyler benim de aklima geliyor,,bizde henuz bosanma gerceklesmedi,evlilik danismanina gidiyoruz..ama esim inatci ve gururlu, ailem istedi die geldim diyor.vs.

Bunlari yasaman cok normal,ama erkekler bizim gibi degiller, bir de onlara hemen degil de sanki zaman gectikce daha cok koyuyor..onlar kendini dusundukleri icin kendine aci verecek seylerden de uzak duruyorlar bence.atiyorum senin fotonu biriyle gorse o anda hissedeceklerinden korkuyordur,
Evet bende çok duydum , erkeklerin sonradan pişman oldukları,üzüldükleri falan...ama bende öyle bi duygu varki, sanki bütün kadinlar onun gozünde değerli bir tek ben değilim..Belki yeni birinden hoşlanıyor..belki yeni biriyle gelecek hayal ediyor, belki bi birlikteliği var, belki belki belki..

Evet bende çok duydum , erkeklerin sonradan pişman oldukları,üzüldükleri falan...ama bende öyle bi duygu varki, sanki bütün kadinlar onun gozünde değerli bir tek ben değilim..Belki yeni birinden hoşlanıyor..belki yeni biriyle gelecek hayal ediyor, belki bi birlikteliği var, belki belki belki..
Bi şekilde bilgi edininde rahatlayın bari

Sen unut o şifreyi bi şekilde.. İlk başta üzülürsün ama sonra oh be dersin. Ne kadar az bilgin olursa ondan daha mutlu olursun. Kendimi senin yerine koyuyorum ben o profilden hiç çıkmazdım. 5 dkya bi bakardım.. Kötü bir şey işte. Gerekirse facesinin şifresini değiştir ama unut o şifreyi
Haklısın arkadaşım, kendimi alıkoyamıyorum..birçok resimlerimizi falan sildim falan..ama şifreyide unutamam ki..inşallah bigün kendi değistirir de giremem..bide 3 tane resmimiz duruyor profil resimleri arasında...aceba unuttumu silmeyi, yada aklina bile gelmiyomu ..bide diyorum kiz arkadaşı olsa o resimleri yok ettirirdi falan

Haklısın arkadaşım, kendimi alıkoyamıyorum..birçok resimlerimizi falan sildim falan..ama şifreyide unutamam ki..inşallah bigün kendi değistirir de giremem..bide 3 tane resmimiz duruyor profil resimleri arasında...aceba unuttumu silmeyi, yada aklina bile gelmiyomu ..bide diyorum kiz arkadaşı olsa o resimleri yok ettirirdi falan
Hiç girmiyormu acaba mesajlaşma falan olmamışmı herhangi biriyle

Eminim geçecektir, hatta ilerde inşallah herşey yoluna girince ondan boşandığıma bile sevineceğim..Ama dedim ya..herkes pişmanlık göstergesi yapar,sevildiğine emin olur falan..tabiki beterin beteri var..ama herkesin derdi kendine işte..şifresi olmasa belki bakıyodur özlüyodur dicem ama bildiğim için bakmadığını,umrunda olmadığımı,zoruma gidiyo işte..
Ben de bosandim. O da pisnan degil. Bunu yasayan bu gibi seyleri hisseden sadece siz degilsiniz inanin bana. Demem o ki yalniz degilsiniz. Ama artik onunuze bakmalisiniz. Bu tip konular sizi geriye iter. Hayati kacirmayin. Pisman olsa ne degisecek ki. O zaman tekrar biraraya gelme sansiniz var mi?
Bence yeterince kendinizi uzmussunuz. Artik mutlu olma sansini verin kendinize. Bu da hala onu takip ederek olmaz. Kafanizdan onu silnek icin takip etmeyin onu. Muhtemelen o da sifrenin sizde oldugunu bildigi icin temkinli davraniyordur. Bir de hareketler dokumunden silmek cok da zor degil. Bu tip seylere takilmayin. Onunuze bakin. Kismet degilmis deyin. Bu da boyle bir aniydi deyin gecin. Sizincocugunuz da yokmus. Unutmak daha kolay olur. Benim cocugum var. Ayda iki kez de gorusuyorlar. Bazi seyleri asmaniz lazim yoksa dengeniz bozulur.

belki takıntı haline gelmesin diye özellikle aratmıyordur ismini, yada kendisi face pek kullanmıyordur. ya da senin facen olduğunu bilmiyordur. banada garip geldi açıkcası. Ben de olsam bu kadar mı soğumuş benden ya dersim. sevmiş muhtemelen sevmişte o kadar peşinden koşmuş. eğer başta saydığım şeylerin hiç birisinin ihtimali yoksa, çok soğumuş senden demektir. Başka açıklaması yok. Sen de bunun farkına var bakma aratma ismini artık. O geçmiş senden. yada dediğim gibi faceye çok takılmıyorda olabilir.

şöyle bir dikkat çekmek için ona mesaj atabilirisin resimleri neden hala tutuyorsun, diye. Bi aklına düşürebilirsin kendini. Onda da cevap vermez ya da soğuk konuşur, hatta yine hiç aratmazsa seni. boşver gitsin sen de

Hiç girmiyormu acaba mesajlaşma falan olmamışmı herhangi biriyle
giriyor, kendisi aktif şekilde üyedir..paylaşımlar falan yapar..beğenmeler falan..ama paylaştığı şeyler bile politika veya komik videolar..sitem veya aşk sözleride değil.Biliyorum şuanda bana gülüyorsunuz ama kimseyle konuşamadığım buraya açtım konuyu ..lütfen anlayışla karşılayın..zoruma gidiyo hersey..bi çift gördüğüm zaman..yada hamile bi anne adayı...bunlar bana çok uzak geliyo..hiç olmicakmis gibi..korkularım var

şöyle bir dikkat çekmek için ona mesaj atabilirisin resimleri neden hala tutuyorsun, diye. Bi aklına düşürebilirsin kendini. Onda da cevap vermez ya da soğuk konuşur, hatta yine hiç aratmazsa seni. boşver gitsin sen de
Herkese açık değil yani tek arkadaşlarına açık...o zamanda nerden biliyorsun der mahfeder beni

belki takıntı haline gelmesin diye özellikle aratmıyordur ismini, yada kendisi face pek kullanmıyordur. ya da senin facen olduğunu bilmiyordur. banada garip geldi açıkcası. Ben de olsam bu kadar mı soğumuş benden ya dersim. sevmiş muhtemelen sevmişte o kadar peşinden koşmuş. eğer başta saydığım şeylerin hiç birisinin ihtimali yoksa, çok soğumuş senden demektir. Başka açıklaması yok. Sen de bunun farkına var bakma aratma ismini artık. O geçmiş senden. yada dediğim gibi faceye çok takılmıyorda olabilir.
Hergün giriyor,kullanıyor yani...hadi bilmiyor diyelim ..insan bi bakim varmı aceba der ve onun sonucunda öğrenir.Vede benim soyadim dan kimse yok face de,nadir soyisimlerden..bi yazsa direk ben çıkıcam..evet soğumuş..açık konuşim belki kendimi avuturum diye yorumlarıza bakim dedim ama aslında başka açıklaması yok..Beni sevdiğini sanmış...Sonra oda soğumuş işte

Herkese açık değil yani tek arkadaşlarına açık...o zamanda nerden biliyorsun der mahfeder beni
hımm, mahvetmezse eğer senin şifren bendeydi bi bakayım dedim, hala resimler duruyor, neden silmedin desen nolur ki, hem belki şifreyi değiştirir sen de takıntı yapmaktan kurtulursun.

giriyor, kendisi aktif şekilde üyedir..paylaşımlar falan yapar..beğenmeler falan..ama paylaştığı şeyler bile politika veya komik videolar..sitem veya aşk sözleride değil.Biliyorum şuanda bana gülüyorsunuz ama kimseyle konuşamadığım buraya açtım konuyu ..lütfen anlayışla karşılayın..zoruma gidiyo hersey..bi çift gördüğüm zaman..yada hamile bi anne adayı...bunlar bana çok uzak geliyo..hiç olmicakmis gibi..korkularım var
O zaman hayatında kimse yok demekki o fotolar tarih olurdu.. çok klasik ama seviyorsan git konuş bencee:)))

ha bu arada çok takılmasa bile insan 1 senede 1 kere bakmazmı ya...

Ve en garibi 2 hafta önce BABAMI aratmış...babama bakıyo bana bakmıyo..anlam veremedim..1 senede sadece benle ilgili babami aratmış..orda bile çok heycanlanmıştım :)))..hemde gece gece..babamın profilinde hersey kapalıdır bu arada

Ve en garibi 2 hafta önce BABAMI aratmış...babama bakıyo bana bakmıyo..anlam veremedim..1 senede sadece benle ilgili babami aratmış..orda bile çok heycanlanmıştım :)))..hemde gece gece..babamın profilinde hersey kapalıdır bu arada
Siz engellimisiniz acaba

Aslında bu halde olmanız çok normal. İsteyerek ayrıldıysanız da , bir daha kavuşma umudunuz olmasa da yine de bekler insan özlenilmeyi, çaba harcanmayı.
Bu ruh halimiz de zamanla geçecek inşaallah. Yalnızlıktan kaynaklanıyor.
Gönlünüzü açacak biriyle buluşursanız bir gün o geçmişi yad etmeyeceksiniz bile.

Sizi merak ederse geçmişe takılmaktan korkuyordur. Kendini böyle koruyordur. Ya da belki başka bir hesabı vardır oradan bakıyordur.

Babanızı arattıysa şifrenizin onda olduğunu biliyor bu yüzden sizi aratmıyordur.
..

Eğer bu ilişki doğru olsaydı ayrılmazdınız ve eğer o adam gerçekten isteseydi bu evliliği taşı taş ustune getirir ayakta tutardı evliliğinizi.
Unutmayın bunları ve aynı hataya bir daha düşmeyin. Çuruk tahta çivi tutmaz.

Sakın yazmayın ona. Bunu yapmanız sadece onu rahatlatır ve sizin kendinizi incitmenize sebep olur derim ben.

Aslında bu halde olmanız çok normal. İsteyerek ayrıldıysanız da , bir daha kavuşma umudunuz olmasa da yine de bekler insan özlenilmeyi, çaba harcanmayı.
Bu ruh halimiz de zamanla geçecek inşaallah. Yalnızlıktan kaynaklanıyor.
Gönlünüzü açacak biriyle buluşursanız bir gün o geçmişi yad etmeyeceksiniz bile.

Sizi merak ederse geçmişe takılmaktan korkuyordur. Kendini böyle koruyordur. Ya da belki başka bir hesabı vardır oradan bakıyordur.
çok teşekkür ederim..Gerçekten çok anlayışlı davrandınız diğer arkadaşlar gibi..Başta tepki alırım falan sanıyordum ama bi nebzede oksa destek oldunuz bana..Gerçekten çok yanlız hissediyorum ve hayattan bıkmış bi vaziyetteyim..Ondan belki bu takıntım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

X