Boşandım, saçma bir ruh halindeyim

dilara1688

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
122
67
Severek evlenmiştik, hatta peşimden çok koştu.2 sene evli kaldık.Geçen sene ocakta ayrıldık, mayısta boşandık. Zoruma giden ise, kendisini seviyordum ama kötu alışkanlığı olduğu ve düzelmeyeceğini kanıtladığı için ayrılmak istememdir.Başta tabi yapma etme dedi ama beni ikna edici değildi. Fazla uzatmayacağım, bunun bende facebook şifresi var ve ara sıra bakıyorum ve tabi bu bilmiyor. Öyle kızlarla işi olmayan bi tiptir.Yani çapkın değildir..Öyle olsa bile tipik abartılı çapkinlardan değil. Merak ettiğim: bir insan 1 senede 1 kere bile bakmazmi profile falan? başka 1 -2 bayana bakmış ama beni hic aratmamış. Ortak arkadaşımįz falan yok.Aramızdaki mesafe yaklaşık 40 km. Yani tesadüf ne bi yerde karşılaşıyoruz nede haber alabileceğimiz bi arkadaş var. Tamam boşandık geçti bitti , sayfayi kapatmam lazım.Bi kac bayan çıkıp bana kızacak şimdi burda ama..Insan gün geliyo eski sevgilisine meraktan falan bakiyo ..Ama daha senemiz dolmamış ..bu kadar çabukmu unutmus?yada hiç mi sevmemiş?onun için hep mi böyle önemsizdim? insan hicmi aratmaz..tlf lari msj lari falan gectim :))) ama insan arama yerine ismimi hiçmi yazmaz? kendimi çok ama çok değersiz hissediyorum.Boşandıktan sonra kendimi eğitime verdim.Dil kursuna yazıldım,ingilizce öğreniyorum,değişik aktiviteler de yer aliyorum ama yinede bunalimdan çıkamiyorum. Hiçbirşey umrumda değil.Boşa yaşıyormuşum gibi geliyor .Hiçbirseyden zevk almıyorum. Acaba o ne yapıyor, biriyle tanıştımı,birini seviyormu,aşık oldumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Kimseye ilgi duymuyorum, etrafimdada öyle olgun uygun biri yok..Herkes çocuk gibi geliyor.bu arada 26 yasındayım..Yorumlarınızı bekliyorum

Cok gencsin daha illa unutursun .Bosanan kadinlarin sanirim genel psikolojisi hep ayni.Sen kendini degerli hisset dusunmemeye calis cocugunda yokmus .Kolay atlatirsin biraz zaman .

Erkekler bizim gibi değil..Kadınların duyguları bitse bile meraktan yine bakar. Düşün eşimin eski sevgililerine ben bakıyorum ama o bakmıyor. Çok takip ettim ama hiç yakalamadım en sonunda itiraf ettim ben bakıyorum diye verdiği cevap biten bitmiştir hiç merak etmedim sende merak etme dedi. Sözüm ona sevgisi bitmiştir sana karşı yoksa bakardı. Biraz acı ama gerçek bu. Sende kendini yıpratma ve boşadığın erkeğin topuğuna bile bakma...Yolunu düşün, seni mutlu edecek hayaller kur..Ve gerçekten unutmayı iste.

Belki başka türlü bakıyordur profiline filan gibi bir önermem vardı ama yazmaktan caydım. Bu konuda sana teselli versek ne olacak ki?
Henüz seneniz dolmamış, belli ki biraz da obsesif bi halin var. Bekle, biraz daha zaman geçsin. Boşanma psikolojisini atlatmak biraz daha zamanını alabilir, bekle sadece. Kurslarına, aktivitelerine arttırarak devam et, 2 sene falan geçsin yani bi.
Unutcan, merak etme.

Gerçekten saçma bir ruh halindeymişsiniz. Boşanmadan sonra bocalama dönemi yaşamanız normal. Zamanla unutursunuz umarım.

severek ayrilmak... bu olsa gerek belli ki daha seviyorsun cnm ya... Allah yardimcin olsun... Allah sabir versin

severek ayrilmak... bu olsa gerek belli ki daha seviyorsun cnm ya... Allah yardimcin olsun... Allah sabir versin
evet severek ayrıldım, saklamaya gerek yok..ama işte onun beni sevmediğini , bukadar çabuk unuttuğunu görmek beni daha da kötü bir hale sokuyor..diyorum ya..numaram falan da yok..hiç biryerde kontağımız yok..face den bile aratmıyor...(Derde bak ya :))) ) ama napim , anlayanlar olacaktır beni

Ben anlamadım ki şimdi siz tam olarak ne istiyorsunuz? Boşanmışsınız sözde ama hiç mi sevmemiş falan diyorsunuz. Kafanıza takmayın, geçer bunlar da. Siz yeni biriyle tanışırsınız, aşık olursunuz vs.

Farklı bir hesaptan bakıyordur, bakmasa ne olacak?
Adam gibi adam olsalardi boşamazdık.
Bende dua ediyorum densiz evlensin ileride önüme engel olmasın diye.
SEVGİLER;)

Aklima onun beni önemsemediği, sanki canına minnet gibi davranışı, beni hiç sevmemiş, yada hemencecik unutmuş davranışları piskolojimi bozdu. o kadar duyuyoruz ediyoruz, yok pişman oldu geldi de, hatasını anladıda falan...Aksine o evli çift biz değildik..sanki hiç yoktum hayatında..Böyle bir his verdi..Cok ama cok degersiz hissesiyorum kendimi

Ben de esimden ayriyim..benim esimin face fila yok..ama arada boyleseyler benim de aklima geliyor,,bizde henuz bosanma gerceklesmedi,evlilik danismanina gidiyoruz..ama esim inatci ve gururlu, ailem istedi die geldim diyor.vs.

Bunlari yasaman cok normal,ama erkekler bizim gibi degiller, bir de onlara hemen degil de sanki zaman gectikce daha cok koyuyor..onlar kendini dusundukleri icin kendine aci verecek seylerden de uzak duruyorlar bence.atiyorum senin fotonu biriyle gorse o anda hissedeceklerinden korkuyordur,

Sizin kendi degerinizi belirlemeniz onun profilinize bakmasiyla belirlenmez ki. Zamanla bunlar da onemsiz gelecek merak etmeyin. Siz kendi yaptiklarinizin kendi basarilarinizin farkina varin yeter. Bir yil sonra bu sorun yaptiginiz seye guleceksiniz inanin.

Eminim geçecektir, hatta ilerde inşallah herşey yoluna girince ondan boşandığıma bile sevineceğim..Ama dedim ya..herkes pişmanlık göstergesi yapar,sevildiğine emin olur falan..tabiki beterin beteri var..ama herkesin derdi kendine işte..şifresi olmasa belki bakıyodur özlüyodur dicem ama bildiğim için bakmadığını,umrunda olmadığımı,zoruma gidiyo işte..

Sen unut o şifreyi bi şekilde.. İlk başta üzülürsün ama sonra oh be dersin. Ne kadar az bilgin olursa ondan daha mutlu olursun. Kendimi senin yerine koyuyorum ben o profilden hiç çıkmazdım. 5 dkya bi bakardım.. Kötü bir şey işte. Gerekirse facesinin şifresini değiştir ama unut o şifreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…