- 31 Mayıs 2020
- 31
- 58
Yaklaşık 20 gün önce anlasmali bosandim ve çok mutluyum. Yalniz benim kızgınlığım su an birazda hukuk işleyişi ve hala resmiyette boşanamamak. Arkadaşlar davam bitti imzaladık uyapa gerekceli karar düştü. Hızlı bir şekilde oldu cunku yaşadığım yer küçük hızlı ilerledi diye düşünüyorum. Yalniz benim bu kısımdan sonra araştırdıklarim benim moralimi bozdu. Tebliğ gelecek ve 15 gün sonra kesinleşecek. 20sinden beri gerekceli karar sadece yazıyor hicbir hareket yok. Adliyeyi arıyorum talep dilekçesi vermeden tebliğ olmaz. Yani çok saçma bir uygulama değil mi ben zaten boşanmışım sen bana bunu otomatik tebliğ etmen lazım. Nasıl bir daha talep dilekçesi isteniyor. Ben yine eski eşimle tekrar dilekçe hazırlamak zorunda mıyım. Memura bunu sordugumda boyle diyor yani bilgisi olan arkadaslar siz nasil yaptınız. Yani bu nasıl nüfusa düşecek gerçekten bir an önce soyadindan kurtulmak istiyorum. Dava olmuş bitmiş karar verilmiş hala daha dilekçe diyorlar ee zaten senin karar için bana bunu gönderme zorunlugun yok mu. Gerekceli karar açıklanmış evrak hazir halen daha uğraşmak beni de yoruyor. Evlenirken her sey kolay ama boşanırken çok zor neden bu düzen böyle