kızlar selam,senelerdir üye olmadan takipteyim buraları ancak şuan gerek yakın arkadaşım olmaması gerekse bunları yaşamış insanlardan fikir almak iyi gelir diye yazmak istedim..7 yıllık beraberliğim eşimin 2 hafta içerisindeki değişimleriyle son buldu imzaları attık,ancak şuan aynı evdeyiz süreç sonuçlanana kasar çünkü annem demans ve benim bu arada ayaklarımın üzerinde tekrar durabilmem gerekiyor. annemle karşışıklı evlerde yaşıyoruz ona bakmam dolayısıyla birkaç aydırda çalışamıyorum..şuan psikolojim çok acaip bir durumda insan makarna yaparken bir anda ağlamaya başlarmı? başlarmış.ayağa kalkmam lazım ancak süreç ne gösteriyor ne yapmalıyım bilmiyorum..bu arada 2 sene oldu bu şehre taşınalı ve bir sosyal çevrem yok burada.sıfırdan onsuz nasıl başlayacağım maddi manevi nasıl kalkacağım altından bilmiyorum..yaşayan arkadaşlarım bana bir el uzatın bir akıl verin lütfen.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşandıktan sonra toparlanma süreci ?
- Konu Sahibi irmakbe
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ayrılık #boşanma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar selam,senelerdir üye olmadan takipteyim buraları ancak şuan gerek yakın arkadaşım olmaması gerekse bunları yaşamış insanlardan fikir almak iyi gelir diye yazmak istedim..7 yıllık beraberliğim eşimin 2 hafta içerisindeki değişimleriyle son buldu imzaları attık,ancak şuan aynı evdeyiz süreç sonuçlanana kasar çünkü annem demans ve benim bu arada ayaklarımın üzerinde tekrar durabilmem gerekiyor. annemle karşışıklı evlerde yaşıyoruz ona bakmam dolayısıyla birkaç aydırda çalışamıyorum..şuan psikolojim çok acaip bir durumda insan makarna yaparken bir anda ağlamaya başlarmı? başlarmış.ayağa kalkmam lazım ancak süreç ne gösteriyor ne yapmalıyım bilmiyorum..bu arada 2 sene oldu bu şehre taşınalı ve bir sosyal çevrem yok burada.sıfırdan onsuz nasıl başlayacağım maddi manevi nasıl kalkacağım altından bilmiyorum..yaşayan arkadaşlarım bana bir el uzatın bir akıl verin lütfen.
Ozel degilse bosanma sebebiniz neydi? Anladigim kadari ile 2 haftada karar verilmis ve hala ayni evde yasiyoruz dediginiz icin acaba kurtarilabilir bir evlilik miydi dusundum.
- 12 Mart 2021
- 2.143
- 3.998
- 83
evde olduğum süre zarfında sürekçi çamaşır yıkamamı istemesi,sürekli elimde viledayla gezmemi istemesi ,anneyle karşılaştırılma ,ve bundan 4 yıl önce geçirdğim (9 kez )barholin kisti amliyatımdan sonra kötü giden ama toparlamaya uğraştığım cinsel yaşam.ama anlayamadığım hiç bir zaman bu noktaya gelmeyip bir anda gelmek..şuan kararlı ve gidiyor eve dahi gelmedi bütün gün iletişimimiz yok ve söylediğim gibi ben annemle bütün gün evde ilgileniyorum paikolojim yerlerde bir şekilde.Ozel degilse bosanma sebebiniz neydi? Anladigim kadari ile 2 haftada karar verilmis ve hala ayni evde yasiyoruz dediginiz icin acaba kurtarilabilir bir evlilik miydi dusundum.
evden inanın 2 aydır hiç çıkmadım desem yeridir,sadece hastane kontorlleri için annemin.Ağlamaların normal sık sık hava almaya çalış. Herşey geçecek ama eşin hızlı değiştiyse sebeplerini öğrendin mi? Annenin yanına taşınırsın yine ona bakarsın.
evde olduğum süre zarfında sürekçi çamaşır yıkamamı istemesi,sürekli elimde viledayla gezmemi istemesi ,anneyle karşılaştırılma ,ve bundan 4 yıl önce geçirdğim (9 kez )barholin kisti amliyatımdan sonra kötü giden ama toparlamaya uğraştığım cinsel yaşam.ama anlayamadığım hiç bir zaman bu noktaya gelmeyip bir anda gelmek..şuan kararlı ve gidiyor eve dahi gelmedi bütün gün iletişimimiz yok ve söylediğim gibi ben annemle bütün gün evde ilgileniyorum paikolojim yerlerde bir şekilde.
Ani ve fevri bir kararla bosanmak isteyen taraf kimdi? Bir anda bu duruma gelmenizin bir sebebi olmali. Fevri davranmak yerine bunu hic konustunuz mu?
konuştuk,oydu.hayatın kısa olduğunu ve artık bekar bir yaşam sürmek istediğini söyledi.ve bana karşı artık ilgisinin kalmadığını.Ani ve fevri bir kararla bosanmak isteyen taraf kimdi? Bir anda bu duruma gelmenizin bir sebebi olmali. Fevri davranmak yerine bunu hic konustunuz mu?
konuştuk,oydu.hayatın kısa olduğunu ve artık bekar bir yaşam sürmek istediğini söyledi.ve bana karşı artık ilgisinin kalmadığını.
Anladim hakkinizda hayirlisi olsun. Annenize de cok gecmis olsun. Anne dediginiz kendi anneniz mi kayinvalide mi?
kendi annem.teşekkür ediyorum.ben sadece bu süreç nasıl yönetilir bilmiyorum bu konuda fikir istiyorum aslında.insan yaşamadığından korkar ya durum bu şuan.bilmediğim bir şehirdeyim bir yandan diyorum memlekete dön dostların var orada bir yandan diyorum sıfır noktAsı burası yeni hayat kur.ikilemler işte insanı yoran.başınızı ağrıttım gece gece kusura bakmayınAnladim hakkinizda hayirlisi olsun. Annenize de cok gecmis olsun. Anne dediginiz kendi anneniz mi kayinvalide mi?
- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Sorununuz cinsellik gibi geldi banakonuştuk,oydu.hayatın kısa olduğunu ve artık bekar bir yaşam sürmek istediğini söyledi.ve bana karşı artık ilgisinin kalmadığını.
- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Mesleğin ne ? İşe başlaman gerekkendi annem.teşekkür ediyorum.ben sadece bu süreç nasıl yönetilir bilmiyorum bu konuda fikir istiyorum aslında.insan yaşamadığından korkar ya durum bu şuan.bilmediğim bir şehirdeyim bir yandan diyorum memlekete dön dostların var orada bir yandan diyorum sıfır noktAsı burası yeni hayat kur.ikilemler işte insanı yoran.başınızı ağrıttım gece gece kusura bakmayın
kendi annem.teşekkür ediyorum.ben sadece bu süreç nasıl yönetilir bilmiyorum bu konuda fikir istiyorum aslında.insan yaşamadığından korkar ya durum bu şuan.bilmediğim bir şehirdeyim bir yandan diyorum memlekete dön dostların var orada bir yandan diyorum sıfır noktAsı burası yeni hayat kur.ikilemler işte insanı yoran.başınızı ağrıttım gece gece kusura bakmayın
Est. Hic basimizi agritmadiniz. Ben yerinizde olsam memleketinize donerdim. Bu sehire yeni tasindik diyorsunuz. Bilmediginiz bir yerde hayat kurmaktansa bildiginiz yer sizin icin daha kolay olacaktir. Anneniz hasta olmasa tek basiniza olsaniz o sehirde de hayatinizi kurabilirdiniz. Hastalik surecinde bir yardima ihtiyaciniz olsa zorlanirsiniz. Bir yandan hastalik, bir yandan bosanma bir de ani gelisen bir bosanma kolay olmayacaktir elbet. Allah yardimciniz olsun, zorunuzu kolaylastirsin insallah.
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
Öncelikle annene geçmiş olsun kolaylıklar dilerim.
Anne bakımına yardımcı olacak biri var mı? Ya da bir bakıcı bulunabilir mi? İşe başlayınca herşey daha kolay olur. En azından işe gitmek için bile enerji gelir kendine bakım yaparsın sohbet muhabbet iş yerinde toparlarsın.
Çocuk yoksa derim ki şehir değiştir. Ama sana bulaşacak rahatsız edecek akrabaların falan yoksa yap bunu. Ben 2 yavrumla boşandım. Birisi bebek. İşe gidip gelmek iyi geldi bana. Ha bir de onun bu memleketten gitmek zorunda kalması da iyi geldi bana. Benim ayrılış şeklimde çok daha ağırdı. Ona rağmen iyiyim çok şükür
Anne bakımına yardımcı olacak biri var mı? Ya da bir bakıcı bulunabilir mi? İşe başlayınca herşey daha kolay olur. En azından işe gitmek için bile enerji gelir kendine bakım yaparsın sohbet muhabbet iş yerinde toparlarsın.
Çocuk yoksa derim ki şehir değiştir. Ama sana bulaşacak rahatsız edecek akrabaların falan yoksa yap bunu. Ben 2 yavrumla boşandım. Birisi bebek. İşe gidip gelmek iyi geldi bana. Ha bir de onun bu memleketten gitmek zorunda kalması da iyi geldi bana. Benim ayrılış şeklimde çok daha ağırdı. Ona rağmen iyiyim çok şükür
iç mimarlık terkim,satış danışmanlığı yaptım kozmetikte uzun süre.biliyorum başlamalıyım ama bakıcılar ateş pahası bugün oturdum ve gerçekten asla hesap birbirine düşmüyor.Mesleğin ne ? İşe başlaman gerek
şuan tekim,sanada allah kolaylıklar versin..Öncelikle annene geçmiş olsun kolaylıklar dilerim.
- 12 Mart 2021
- 2.143
- 3.998
- 83
İnanırım kolay değil. Ama hızla depresyona koşmak mı mantıklı zor da olsa ayağa kalkmak mı? Evde kaldıkça çıkmak istemezsin lütfen bunu kendine yapma. Allah annene sağlık versin. Boşanmak dünyanın sonu değil. Ne ilk sensin, ne de son boşanan sensin. Ayağa kalk.. annenle gez. Biraz tur atıp gelsen yeter.
evden inanın 2 aydır hiç çıkmadım desem yeridir,sadece hastane kontorlleri için annemin.
Çok üzüldüm.Sizi annenizde hastayken yüzüstü bırakmış.Bence başkasıni bulmuş ondan böyle davranıyor.Yakinda herşeyi öğrenirsiniz.Hakkinizda hayırlısı olsun.Memelketinizde akrabaniz varsa başka kardeş vs bence taşının .Ama eğer kimse yoksa düzeninizi hiç bozmayin.Ev sizin mi?kira mi? Boşanma sonrasi size ne kaldi? çalışmıyorsunuz nafaka alacakmisiniz? bunlar önemli.Ev varsa işe girip bir şekilde dönersiniz.Lutfen nafaka almış olun
deneyeceğimİnanırım kolay değil. Ama hızla depresyona koşmak mı mantıklı zor da olsa ayağa kalkmak mı? Evde kaldıkça çıkmak istemezsin lütfen bunu kendine yapma. Allah annene sağlık versin. Boşanmak dünyanın sonu değil. Ne ilk sensin, ne de son boşanan sensin. Ayağa kalk.. annenle gez. Biraz tur atıp gelsen yeter.
kimsem yok hiç bir akrabam vs annemle benim.ev kendimizin memleketteki ancak şuan annemin oturduğu evde anneannemin(dayımla çekişmeli vasilik durumları vs var o apayrı bir konu) ama memleketteki evden kira alabileceğim en azından.nafaka istemiyorum onunda çok borcu varÇok üzüldüm.Sizi annenizde hastayken yüzüstü bırakmış.Bence başkasıni bulmuş ondan böyle davranıyor.Yakinda herşeyi öğrenirsiniz.Hakkinizda hayırlısı olsun.Memelketinizde akrabaniz varsa başka kardeş vs bence taşının .Ama eğer kimse yoksa düzeninizi hiç bozmayin.Ev sizin mi?kira mi? Boşanma sonrasi size ne kaldi? çalışmıyorsunuz nafaka alacakmisiniz? bunlar önemli.Ev varsa işe girip bir şekilde dönersiniz.Lutfen nafaka almış olun
Annenizin olan evde beraber yaşayıp düzeninizi bozmayin.Kira almaniz da iyi.Ama geçinmek için nafaka almaniz lazim.Hic acımayın borcu var vs.Siz çalışmıyorken vermek zorunda.Ayrica altın takı vs varsa hepsi sizin hakkiniz.Bir erkek durup dururken başka kadin yokken boşanip gitmek isyemez.Herseyine evet demeyin sonra pişman olursunuz.Hakkinizi alın mutlakakimsem yok hiç bir akrabam vs annemle benim.ev kendimizin memleketteki ancak şuan annemin oturduğu evde anneannemin(dayımla çekişmeli vasilik durumları vs var o apayrı bir konu) ama memleketteki evden kira alabileceğim en azından.nafaka istemiyorum onunda çok borcu var