- 13 Temmuz 2022
- 371
- 211
- 28
- Konu Sahibi cehennet06
Bazıları biliyor 8 senelik evliligimi bitirdim 3 ve 6 yaşında kızım var eski eşim ile gorusmuyoruz çocukları bile aramıyor herneyse.. asla sevmiyor birsey hissetmiyorum fakat 60kg dan 125 e çıkmam ( şuan 116 ya düştüm diyet yapıyorum) bana uyguladığı kıskançlık baskilariyla kendimi salmam vs derken gerçekten koca karıya dönmüştüm.. ayrıldık ve beni kucumseyici qsagilayici konuştu.. Bende travma olarak kaldı gelecek kaygım var.. eski halime dönmek istiyorum.. Ona karşı hiç bisey hissetmiyorum. Tiksinmekten başka benim gözümde çocuklarına babalık bile yapmayan memeden ayrılmamış aciz bir kişiden ibaret. Ama benim giden 8 yılım gençliğim güzelliğim ozguvenim kendime verdiğim değer hepsi yok oldu gitti .. eski halime dönebilir miyim tekrar hayat enerjimi kavusur muyum bilmiyorum. Şuan diyet yapıyorum 9kg verdim. Kizlarima adadım kendimi onlarla ilgileniyorum suandada parktan yazıyorum =)
Aslında çirkin bir kadin degilim hatta fotoda ekleyeceğim ama ozguvenim çok kırık..
Yaşayanlar neler yaptınız?
Aslında çirkin bir kadin degilim hatta fotoda ekleyeceğim ama ozguvenim çok kırık..
Yaşayanlar neler yaptınız?