- 19 Haziran 2024
- 53
- 86
- 3
- 29
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Boşanalı neredeyse sekiz ay oldu ve Allah’ıma bin şükür öyle mutluyum ki . Öyle huzurluyum ki Allahım bozmasın . O toksiklikten o igrencliklerden kapana kısılmış halden kurtulmak öyle zordu ki. Ama başardım . Asla yapamam asla kaldıramam sonrasında nasıl yaşarım dediğim her şey koca bir yanılgıdan aylar süren manipülasyonlardan ibaretmiş . Geziyorum tozuyorum altıma arabamı bile aldım hamdolsun .
En büyük korkularımdan biri yadırgamayın ama karşı cinsin gözünde ki durumumda. Arkadaşlar kimse sizi boşandınız diye yargılamıyor ya da kullanma derdine düşmüyormuş kesin bilgi içeriden bildiriyorum djdkdd eski koca müsveddesini merak etmeyi bırak stalk bile yapmıyorum öyle işte paylaşmak istedim . Kaygılı kalpleri ferahlatır belki
En büyük korkularımdan biri yadırgamayın ama karşı cinsin gözünde ki durumumda. Arkadaşlar kimse sizi boşandınız diye yargılamıyor ya da kullanma derdine düşmüyormuş kesin bilgi içeriden bildiriyorum djdkdd eski koca müsveddesini merak etmeyi bırak stalk bile yapmıyorum öyle işte paylaşmak istedim . Kaygılı kalpleri ferahlatır belki