• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonrası

hupsidupsi09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
53
86
3
29
Boşanalı neredeyse sekiz ay oldu ve Allah’ıma bin şükür öyle mutluyum ki . Öyle huzurluyum ki Allahım bozmasın . O toksiklikten o igrencliklerden kapana kısılmış halden kurtulmak öyle zordu ki. Ama başardım . Asla yapamam asla kaldıramam sonrasında nasıl yaşarım dediğim her şey koca bir yanılgıdan aylar süren manipülasyonlardan ibaretmiş . Geziyorum tozuyorum altıma arabamı bile aldım hamdolsun .

En büyük korkularımdan biri yadırgamayın ama karşı cinsin gözünde ki durumumda. Arkadaşlar kimse sizi boşandınız diye yargılamıyor ya da kullanma derdine düşmüyormuş kesin bilgi içeriden bildiriyorum djdkdd eski koca müsveddesini merak etmeyi bırak stalk bile yapmıyorum öyle işte paylaşmak istedim . Kaygılı kalpleri ferahlatır belki

Boşanalı neredeyse sekiz ay oldu ve Allah’ıma bin şükür öyle mutluyum ki . Öyle huzurluyum ki Allahım bozmasın . O toksiklikten o igrencliklerden kapana kısılmış halden kurtulmak öyle zordu ki. Ama başardım . Asla yapamam asla kaldıramam sonrasında nasıl yaşarım dediğim her şey koca bir yanılgıdan aylar süren manipülasyonlardan ibaretmiş . Geziyorum tozuyorum altıma arabamı bile aldım hamdolsun .

En büyük korkularımdan biri yadırgamayın ama karşı cinsin gözünde ki durumumda. Arkadaşlar kimse sizi boşandınız diye yargılamıyor ya da kullanma derdine düşmüyormuş kesin bilgi içeriden bildiriyorum djdkdd eski koca müsveddesini merak etmeyi bırak stalk bile yapmıyorum öyle işte paylaşmak istedim . Kaygılı kalpleri ferahlatır belki
Sizin çevreniz güzelmiş. Ne mutlu size

Sizin çevreniz güzelmiş. Ne mutlu size
Ben de öyleyim 3 yıl oldu. Sanayiye de gidiyorum oğlumu erkek berberine de götürüyorum. Boşandığım iblis hariç çevremdeki herkes iyi şükürler olsun. Sanayide de berberde de hemen ilk benim işimi hallederler buyrun x hanım derler bir bakarım çayım kahvem gelmiş. İşimi ailemi söylemiyorum bile. Yani demem o ki kötü bir evliliğin içinde çürümektense boşanıp mücadele etmek daha da mutlu ediyor insanı

Gözünüz aydınnn, mutluluğunuz daim olsun 🥰 yeni beyaz bir sayfa ve güzel,mutlu ,huzurlu bir hayat sizinle olsun 🙏❤️🥰

Back
X