Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin, Allah im sizi sevdiklerinizi ve tum zorda olanlari korusun. Ben de kontrol ettim dediginiz gibi vukuatli kayit ornegine ama cocukla ilgili dusunceler kisminda o bilgiyi eklememisler. Zaten onca seyden sonra tam sonuca vardigimda bir problem cikarmasalardi cok sasirirdim. Sizden ricam vukuatli kayit orneginizde eklenen/degisen bilgileri elbetteki kisisel bilgilerinizin gecmedigi cumleler halinde yazar misiniz?
Nufus ilce mudurlugune dilekce hakkimi kullanarak ve arayarak dusunceler bilgisine velayet durumunun eklenmesini isteyecegim. Allah iyi insan denk getirsin insallah neler yazilmasini sorucaktir ve bendeki hangi mahkeme belgelerini ileticegimi sizden ogreneyim ki hazir bulundarayim yanimdaiki kere gelgit yapmamak icin. Ilk olarak boyle sansimi deneyecegim,baktim ki olmuyor mecburen bayramdan sonra bizzat gidip (arastirdim disari cikma yasaginin olmadigi ve randevu bulabilecegim birgun) talepte bulunacagim. Son olarak dusuncelerde bosanmanin belirtildigi yerde sunlar yaziyor acaba onaylar misiniz lutfen sizde de boyle bilgiler mi bulunuyor diye "BOSANMA (bosanma tarihi) , ......mahkemenin ..... tarihli .... esas ve .... nolu kararina gore bosanmistir. " Özel mesajdan yazabilirsiniz. Bana biraz tuhaf geldi benim evliyken kaydoldugum kutugun, bosandiktan sonra eski kutuge gectigine dair bir bilgi de olmasi gerekmiyor muydu ? Etrafimda bosanan bir arkadasim olmadigindan ve internet uzerinden bu bilgileri çok arastirdim ama ulasamadigimdan sizden yardimci olmanizi isteyecegim. Cevaplariniz icin simdiden Allah razi olsun sizden, insallah bu zor gunler biran once son bulur.